Cròniques Escola de Bàsquet 2n Blau

2n Blau - Llefià Vermell

16-05-2022

Partit on el Llefià eren físicament superiors. Des del principi hem intentat jugar amb passes i gairebé tota l'estona han jugat intentant fer passes encara que l'hi robessin.

Defensivament han defensat bé. Encara costa defensar tota la pista, però han millorat molt des del principi de temporada.

2n Blau - Maristes

06-05-2022

Partit intens i igualat on, quan es jugava més quiets, érem superiors, però en el moment de contraatacs i córrer ells eren més ràpids. A partir de la mitja part vam imposar que juguessin amb un parell de passes i defensar cadascú al seu i treballar per rebre quan treien de fons. Van treballar sempre que els hi recordava i ho feien molt bé.

Escola de bàsquet 2n Blau - Sant Josep

02-05-2022

Partit amb superioritat del Sant Pep, ja que eren superiors tècnicament. A part d'això, els nostres no s'han rendit: han posat l'actitud i s'ha notat. Han jugat passant i han intentat coses que hem treballat als entrenaments tant en atac com en defensa.

Escola de bàsquet 2n blau - Escola de bàsquet 2n blanc

29-03-2022

Partit molt desigualat. Han arribat amb una mentalitat molt negativa que ha afectat com han jugat. No s'ha pogut mostrar res del que hem treballat però ho continuarem intentant.

AE Minguella Blau - UB Llefià

21-03-2022

Partit igualat amb una mica de superioritat nostra.

Han treballat el que hem estat entrenant aquestes setmanes. Falta millorar la defensa de tot el camp, buscar la millor passada, i la tècnica individual.

Però en general hem acabat amb bones sensacions i els nens molt contents.

AE Minguella Blau - Joventut Negre

21-02-2022

Partit amb superioritat de la Penya durant tot el partit. Hem fet bones accions en atac, però la forta defensa del rival ha fet que no tinguéssim moltes oportunitats d'entrar.

Hem defensat bé els atacs més estàtics, però la defensa de tota la pista encara costa.

Hi ha hagut millora, però encara falta practicar situacions reals de partit.

Escola de bàsquet 2n blau - Joventut Badalona

20-12-2021

Partit on, sobretot a la primera meitat, hem anat per darrere.

Hem sortit desconcentrats i ens ha costat entrar al partit. Ens hem trobat a un equip amb una defensa molt forta i hem d'aprendre a jugar tot i que ens apretin. Tot i això hem fet molt bones accions en atac creuant la pista amb passades i buscant la millor opció de tir.

Hem de millorar el rebot i treballar per rebre. Sortim contents perquè veiem una evolució en elles i ells.

AE MINGUELLA - MARISTES ADEMAR

29-11-2021

Hem sortit desconcentrats i freds i ens ha costat entrar al partit. Hem de treballar el rebot ja que avui ens ha fallat bastant. Tot i això, estem contents en com hem atacat i com hem mogut la pilota, trobant bons pases en vàries ocasions.

Falta treballar saber estar ficats al partit quan no estem a pista per poder entrar concentrats.

Seguirem treballant!

UB Llefià - AE Minguella

15-11-2021

Primer partit de la temporada a la pista del Llefià.

Venim d'unes bones setmanes d'entrenaments, tot i que encara ens falten millorar petits detalls. El partit l'hem afrontat amb moltes ganes i energia. Hem sortit molt concentrats des de l'inici, i hem d'intentar que aquesta concentració aguanti fins al final del partit. Hem trobat bones situacions en atac i no hem baixat els braços en defensa.

Marxem amb bones sensacions sabent el que hem de treballar les properes setmanes.