Cròniques Sots-21 femení

Ajornat

28-11-2022

AE Minguella 45 - Orlandai 49

21-11-2022

Perdem el partit al primer quart, jugant sense cap i sense organització. A partir de la mitja part pressionem tota pista, augmentem el ritme i aconseguim posar-nos per davant, tot i això no va ser suficient i vam deixar escapar el partit els últims minuts.

Esperem que partits com aquests ens ajudin a aprendre per canviar actituds.

CB Argentona 47 - AE Minguella 36

14-11-2022

El marcador no reflecteix gens ni mica el partit, sortim molt intenses i amb una actitud renovada. Anem a la mitja part dos avall encaixant 5 triples a la primera part. Durant la segona part som poc constants i hi ha moltes alternances al marcador. Al final el rival planteja una zona que ens dificulta molt anotar.

Molt contents amb l'actitud de les jugadores fins l'últim moment!

CB Roser 45 - AE Minguella 22

07-11-2022

Partit que anem de més a menys en un camp molt difícil, donant massa segones oportunitats al rival, sobretot des del rebot. Tot i la última apretada en defensa no vam aconseguir posar-nos per davant al marcador.

Encara queda molt camí per recórrer.

AE Minguella 29 - CB Matadepera 51

24-10-2022

Ens enduem un cop de realitat i encarem un partit dur mentalment ja que no ens posem per davant en cap moment.

El rival ens supera tant físicament com tàcticament. Tot i això, fem una mirada amb perspectiva al partit i traiem tot allò que hem de seguir treballant.

Queda molt camí per fer!

Lima-Horta 43 - AE Minguella 50

17-10-2022

Partit que se'ns plantejava complicat per l'absència de jugadores importants. Durant tota la primera part superem la incomoditat de jugar en un camp molt petit i aguantem una renda de 10 punts. Al quart període perdem el cap degut a la duresa del joc i permetem a les rivals escurçar la distància que ens fa patir de valent.

Enhorabona a totes les jugadores per treure un partit difícil amb tant d'orgull. Especial agraïment a totes les jugadores d'altres equips que ens estan ajudant.

Seguim treballant amb constància.

AE Minguella 66 - AE Sant Joan de Mata 35

10-10-2022

Partit molt irregular, ja que anem a remolc tota la primera part, molt emboirades mentalment, fet que ens fa anar només tres punt a dalt a la mitja part.

A partir de mitjans del tercer quart ens posem les piles, comencem a pressionar tota pista per robar pilotes i trobar bàsquets fàcils per així agafar els trenta punts d'avantatge final.

Sumem victòria i seguim treballant!

Bosco Horta 51 - AE Minguella 54

03-10-2022

Partit molt disputat fins al final de la pròrroga.

La intensitat de les jugadores ha anat de menys a més i hem acabat demostrant amb creus el que hem treballat durant els entrenaments. Tot i la falta de constància molt orgullosos de totes elles.

Queda molt camí per recórrer!

AE Minguella 39 - Bàsquet Ribes 30

26-09-2022

La primera presa de contacte amb la pista ha estat com esperàvem, sobretot amb falta de ritme i moviment de bola. Davant d'això apretem en defensa i aconseguim anotar bàsquets fàcils i treure la primera victòria.

Contents amb l'aportació de cada una de les jugadores.

Continuem treballant!