Cròniques Pre-Infantil A masculí

AE Minguella 90 - Sfèric 42

16-05-2022

Molt bon partit de tots els jugadors en tots els aspectes.

Bon inici amb un ritme de partit alt, recuperant pilotes gràcies a bones defenses que ens han permès córrer al contraatac i anotar fàcil.

Destacar que últimament ens costava molt el joc en estàtic, però avui ens hem atrevit a pràcticar les coses i hem trobat situacions bones de tirs alliberats acompanyats d’una gran circulació de pilota.

Per fi, hem sabut mantenir la concentració durant tot el partit.

Setmana que ve partit clau per acabar sent campions de lliga.

Bàsquet Vilanova 62 - AE Minguella 76

09-05-2022

Partit amb molts alts i baixos.

Comencem molt bé, imposant un ritme alt de partit, recuperant pilotes i corrent al contraatac per anotar bàsquets fàcils.

Com cada partit, aquesta vegada del 3r al 6è quart, tenim desconnexions que ens fan cometre molts errors i donar vida al rival. En defensa molt passius que amb un bot ens superaven i en atac moltes pilotes perdudes per males desicions i també moltes accions de 1x0 fallades.

En els dos últims quarts tornem a ser els mateixos dels primers quarts i és quan trenquem el partit.

Hem de seguir treballant per no cometre aquests errors perquè algun partit ens passara factura. Ara ens queden dos partits que per nosaltres son dos finals per quedar primers de grup i tenir més fàcil els encreuaments de cara la fase final.

A seguir!!

AE Minguella 73 - Bàsquet Samà 61

25-04-2022

Partit molt irregular.

Inici força bo però a meitat de partit ens entra una "pàjara" on el rival es posa a tan sols 3 punts tenint un avantatge de 17 punts. Tot i així, l’equip reacciona amb un parcial de 10-0 que ens torna a donar tranquil·litat.

Per fi ens adonem que si els 5 estem actius en defensa, l’atac surt més fluid. A més a més de posar-li les coses més difícils al rival i no deixar que anotin tan fàcil.

Hem de seguir treballant per millorar el nostre joc en estàtic ja que és el que ens costa més. Ens hem d’atrevir a posar en pràctica allò que treballem als entrenaments.

Seguim treballant!

Joventut Badalona 43 - AE Minguella 64

04-04-2022

Inici molt fred i dispers, cometent molts errors en atac i en defensa.

A mesura que van passant els quarts, anem entrant al partit i gràcies a bones accions en defensa, ens permet córrer al contraatac i anotar cistelles fàcils tot i que fallem molt.

Com sempre, el 5è i el 6è quart, ens entra una “pàjara” i desconectem de tot. Són els nostres pitjors quarts de cada partit. Hem de controlar-ho perquè algun partit ens pot passar factura.

Al 7è quart decidim tornar a posar-nos i amb un parcial de 3-15 a favor trenquem el partit.

Vist que ara guanyem perquè som superiors als rivals, hem de ser més valents i no tenir por a posar en pràctica tot allò que treballem. No mostrem tot el que sabem fer i això ens ajudaria a millorar.

Seguim treballant.

AE Minguella 68 - Club Joventut Badalona 54

28-03-2022

Primer rival de la segona volta que ens posa les coses difícils.

Comencem fluixos, veient-les venir. Mica en mica, anem agafant ritme i mostrem el nostre millor joc, tot i que ens falta encert. Tenim clar que si estem actius en defensa després en atac tenim més oportunitats.

Tot i mantenir una diferència de 10 punts durant la major part del partit, se’ns van posar a 4 al 7è quart per males decisions nostres.

Destacar que, aquesta vegada, en diferència a altres situacions igual, hem sabut mantenir la calma i no hem baixat els braços. Hem seguit fent el nostre joc.

No podem tenir tants alts i baixos. Hem de ser més regulars per no haver de patir els finals de partit. Seguim treballant!

Sant Gervasi 40 - AE Minguella 67

14-03-2022

Partit desastrós amb molts errors.

Sortim veient-les venir (com sempre), amb una defensa passiva, desencert total de cara cistella i cometent moltes pèrdues.

Al principi de la segona part, sembla que anem entrant al partit i comencem a treballar. Els dos últims quarts torna haver-hi una relaxació per part de tot l’equip que fa que tornem a cometre errors.

Cosa positiva: vam posar en pràctica la sortida de pilota treballada aquesta setmana.

Basicament guanyem perquè som superiors. Hem de ser conscients que cada partit és un món i no ens hem de refiar dels resultats anteriors. S’ha de treballar durant tot el partit

Bàsicament guanyem perquè som superiors. Hem de ser conscients que cada partit és un món i no ens hem de refiar dels resultats anteriors. S’ha de treballar durant tot el partit.

AE Minguella 76 - Sant Gervasi 37

07-03-2022

Partit estrany en tots els aspectes. El marcador és enganyós ja que no ha estat un dels nostres millors partits.

Comencem amb un nivell molt baix i sense imposar el nostre ritme de joc tant ofensiu com defensiu. A mesura que van passant els minuts de partit comencem a estar més actius en defensa i això ens permet recuperar pilotes i córrer per anotar bàsquets fàcils.

Ens segueix costant molt jugar en estàtic, movem bé la pilota però sempre ens falta una passada més al company.

Tot i estar contents per la victòria i perquè una altra vegada tot l’equip ha sumat en alguna faceta del joc, hem de seguir treballant per millorar.

Viladecans 61 - AE Minguella 81

21-02-2022

Partit on anem de més a menys.

Tornem a treure el nostre millor joc durant els 6 primers quarts. Defensant tota la pista i corrent com ens agrada per anotar bàsquets fàcils.

El nostre caràcter conformista, fa que els dos últims quarts ensenyem l’altra cara de la moneda, cometent errors tontos i amb una passivitat defensiva que no ens caracteritza.

Hem de ser competitius tot el partit i voler més perquè una relaxació així ens pot passar factura en altres partits.

Tot i així contents per la feina de l’equip i pel gran joc col·lectiu.

AE Minguella 63 - Viladecans 40

14-02-2022

Primer partit d’aquesta segona fase.

Després de bones setmanes d’entrenaments, per fi mostrem la nostra millor versió.

Partit marcat per l’alt ritme que hem imposat en defensa, on tots hem estat impecables en el treball 1x1 exigint-nos el màxim en cada moment.

Tot i ser un resultat contundent, tampoc reflecteix la superioritat amb la qual hem estat en bona part del partit, ja que de cara a cistella no ha sigut dels nostres millors dies.

Tot i així en quant a joc, hem posat en pràctica tot allò que portem tota la temporada entrenant i hem aconseguit fer un joc vistós i maco de veure.

Estem molt contents amb la feina feta de tot l’equip. Ara toca mantenir aquest nivell i no deixar de treballar.

Ajornat

20-12-2021

Descansa

13-12-2021

Roser 39 - AE Minguella 64

29-11-2021

Partit on vam portar el ritme des de l'inici i això ens va permetre trobar situacions còmodes de tir, contraatacs fàcils i posar en pràctica el treball de la setmana de circulació de pilota.

Tot i això, vam estar molt poc encertats de cara a cistella i en defensa de 1x1 molt passius.

Contents del treball en atac ja que vam intentar provar les últimes coses treballades. Cal millorar els nostres percentatges de tir i sobretot la defensa de 1x1 si encara volem ser més competitius.

Ara tenim dues setmanes on no juguem (pont + jornada de descans). Això ens servira per seguir treballant i afrontar l’últim partit al camp del rival que va com nosaltres a la lliga i ens juguem el segon lloc.

Seguim treballant!

AE Minguella 39 - AESE 58

22-11-2021

Una setmana més que per estones tornem a mostrar la nostra pitjor imatge, la del passotisme i la passivitat. Obviament, això ens acaba passant factura.

Bon inici de partit, on el marcador estava igualat i on es veia que podíem competir inclús guanyar al rival que en aquest cas eren els líders.

A mesura que anaven passant els quarts, la nostra desconnexió i la falta d'encert es van deixar veure més, però tot i així, arribàvem a l'últim quart només 9 punts per sota en el marcador. Últim quart però, el nostre pitjor, ens fa cometre un seguit d’errors ja que no estem acostumats a competir i tampoc creiem en la victòria.

Seguim sent aquest equip irregular que no volem ser, hem de canviar de xip ja. Seguim treballant.

CE Sant Ignasi 71 - AE Minguella 80

15-11-2021

Partit on anem de menys a més.

Vam sortir a la primera part amb la mala actitud que portàvem en les últimes setmanes que ens va fer anar al descans per sota al marcador. Però per fi, el canvi de xip i actitud que demanàvem es va produir al descans i vam sortir a la segona part sent un equip nou, i mostrant com volem jugar.

A nivell defensiu vam estar esplèndits, vam mostrar caràcter i no deixàvem anotar al rival en situacions fàcils i, sobretot vam parar bé el seu jugador clau que és el que ho feia tot. Gràcies a la bona defensa, vam poder recuperar vàries pilotes que ens van permetre anotar cistelles fàcils de contraatac.

En atac circulàvem la pilota i ens precipitàvem en molt poques situacions. Al final del partit ens va costar una mica gestionar el marcador, però finalment no vam deixar escapar la victòria.

Molt contents de la nostra segona part on va quedar clar que som un equip molt dur quan nosaltres volem.

Ara toca centrar-nos en una nova setmana i seguir treballant.

AE Minguella 44 - CB Sagrat Cor Diputació 50

08-11-2021

Pitjor partit del que portem de temporada amb molta diferència.

Ens trobàvem amb un rival a priori inferior per tema resultats i que a pista no va demostrar ser molt superior a nosaltres.

Nosaltres vam fer 3 passos enrere a nivell actitud i ganes de guanyar. El passotisme i la inactivitat en defensa van ser la mostra d'això.

Tot el partit vam estar amb molt males sensacions en els dos costats de la pista i això portava a que tota l'estona estiguéssim amb un marcador ajustat, que al final del partit el nostre rival, que es trobava molt més intens que nosaltres, es va emportar.

Només podem treure dos minuts de l’últim quart com a cosa positiva, i on va quedar demostrat que només mostrant part del nostre nivell ja erem superiors a ells.

Hem de tornar a trobar la solució a aquesta mala actitud nostra si volem tornar a trobar-nos amb la nostra millor versió ja que la poca regularitat que estem tenint aquest any ens està passant factura.

Seguim treballant!

AE Minguella 62 - Roser 20

25-10-2021

Tornem a la línia del que volem.

Després de dos setmanes dolentes d'entrenaments i del partit passat, hem canviat el xip. Una bona setmana d'entrenaments es veu reflectida en el partit de dissabte. Vam estar intensos en defensa, i gràcies a això vam poder treure contraatacs fàcils que van ser un dels punts diferencials del partit. Tot i així sempre podem millorar coses, com per exemple l'efectivitat en atac que tot i el resultat, no vam ser capaços d'anotar en moltes situacions fàcils.

Hem de seguir treballant a aquest ritme.

AESE 57 - AE Minguella 33

18-10-2021

Pitjor partit en anys.

Portem dues setmanes treballant i parlant en els entrenaments de la falta d'actitud i defensa, obviament és del que vam pecar.

No podem treure res positiu del partit tret del primer quart que vam començar força bé. Era un rival que jugava bé a bàsquet, movia molt bé la pilota i eren molt intensos (presionaven tota la pista). En canvi nosaltres, en cap moment vam saber entrar en el partit ja que les nostres ganes de jugar eren nafastes des del segon quart.

Hem de seguir treballant en el tema actitud i corretgir-ho ara mateix perquè no torni a passar. Seguirem treballant els conceptes per poder competir.

AE Minguella 63 - CE Sant Ignasi 49

04-10-2021

Partit on vam anar de menys a més.

Sabíem que seria complicat ja que era el nostre primer partit en una pista gran. Vam començar a veure-les venir i sense ganes de treballar.

Mica en mica, vam anar entrant al partit fent el nostre treball que portem fent des de la pre-temporada. Gràcies això i a una bona defensa al seu jugador clau, ens va permetre córrer al contraatac i anotar bàsquets fàcils.

Hem de ser constants durant tot el partit, no podem tenir quarts bons i quarts desastrosos perquè en algun partit ens passarà factura.

Seguim treballant!