Cròniques Pre-Infantil A masculí

Roser 39 - AE Minguella 64

29-11-2021

Partit on vam portar el ritme des de l'inici i això ens va permetre trobar situacions còmodes de tir, contraatacs fàcils i posar en pràctica el treball de la setmana de circulació de pilota.

Tot i això, vam estar molt poc encertats de cara a cistella i en defensa de 1x1 molt passius.

Contents del treball en atac ja que vam intentar provar les últimes coses treballades. Cal millorar els nostres percentatges de tir i sobretot la defensa de 1x1 si encara volem ser més competitius.

Ara tenim dues setmanes on no juguem (pont + jornada de descans). Això ens servira per seguir treballant i afrontar l’últim partit al camp del rival que va com nosaltres a la lliga i ens juguem el segon lloc.

Seguim treballant!

AE Minguella 39 - AESE 58

22-11-2021

Una setmana més que per estones tornem a mostrar la nostra pitjor imatge, la del passotisme i la passivitat. Obviament, això ens acaba passant factura.

Bon inici de partit, on el marcador estava igualat i on es veia que podíem competir inclús guanyar al rival que en aquest cas eren els líders.

A mesura que anaven passant els quarts, la nostra desconnexió i la falta d'encert es van deixar veure més, però tot i així, arribàvem a l'últim quart només 9 punts per sota en el marcador. Últim quart però, el nostre pitjor, ens fa cometre un seguit d’errors ja que no estem acostumats a competir i tampoc creiem en la victòria.

Seguim sent aquest equip irregular que no volem ser, hem de canviar de xip ja. Seguim treballant.

CE Sant Ignasi 71 - AE Minguella 80

15-11-2021

Partit on anem de menys a més.

Vam sortir a la primera part amb la mala actitud que portàvem en les últimes setmanes que ens va fer anar al descans per sota al marcador. Però per fi, el canvi de xip i actitud que demanàvem es va produir al descans i vam sortir a la segona part sent un equip nou, i mostrant com volem jugar.

A nivell defensiu vam estar esplèndits, vam mostrar caràcter i no deixàvem anotar al rival en situacions fàcils i, sobretot vam parar bé el seu jugador clau que és el que ho feia tot. Gràcies a la bona defensa, vam poder recuperar vàries pilotes que ens van permetre anotar cistelles fàcils de contraatac.

En atac circulàvem la pilota i ens precipitàvem en molt poques situacions. Al final del partit ens va costar una mica gestionar el marcador, però finalment no vam deixar escapar la victòria.

Molt contents de la nostra segona part on va quedar clar que som un equip molt dur quan nosaltres volem.

Ara toca centrar-nos en una nova setmana i seguir treballant.

AE Minguella 44 - CB Sagrat Cor Diputació 50

08-11-2021

Pitjor partit del que portem de temporada amb molta diferència.

Ens trobàvem amb un rival a priori inferior per tema resultats i que a pista no va demostrar ser molt superior a nosaltres.

Nosaltres vam fer 3 passos enrere a nivell actitud i ganes de guanyar. El passotisme i la inactivitat en defensa van ser la mostra d'això.

Tot el partit vam estar amb molt males sensacions en els dos costats de la pista i això portava a que tota l'estona estiguéssim amb un marcador ajustat, que al final del partit el nostre rival, que es trobava molt més intens que nosaltres, es va emportar.

Només podem treure dos minuts de l’últim quart com a cosa positiva, i on va quedar demostrat que només mostrant part del nostre nivell ja erem superiors a ells.

Hem de tornar a trobar la solució a aquesta mala actitud nostra si volem tornar a trobar-nos amb la nostra millor versió ja que la poca regularitat que estem tenint aquest any ens està passant factura.

Seguim treballant!

AE Minguella 62 - Roser 20

25-10-2021

Tornem a la línia del que volem.

Després de dos setmanes dolentes d'entrenaments i del partit passat, hem canviat el xip. Una bona setmana d'entrenaments es veu reflectida en el partit de dissabte. Vam estar intensos en defensa, i gràcies a això vam poder treure contraatacs fàcils que van ser un dels punts diferencials del partit. Tot i així sempre podem millorar coses, com per exemple l'efectivitat en atac que tot i el resultat, no vam ser capaços d'anotar en moltes situacions fàcils.

Hem de seguir treballant a aquest ritme.

AESE 57 - AE Minguella 33

18-10-2021

Pitjor partit en anys.

Portem dues setmanes treballant i parlant en els entrenaments de la falta d'actitud i defensa, obviament és del que vam pecar.

No podem treure res positiu del partit tret del primer quart que vam començar força bé. Era un rival que jugava bé a bàsquet, movia molt bé la pilota i eren molt intensos (presionaven tota la pista). En canvi nosaltres, en cap moment vam saber entrar en el partit ja que les nostres ganes de jugar eren nafastes des del segon quart.

Hem de seguir treballant en el tema actitud i corretgir-ho ara mateix perquè no torni a passar. Seguirem treballant els conceptes per poder competir.

AE Minguella 63 - CE Sant Ignasi 49

04-10-2021

Partit on vam anar de menys a més.

Sabíem que seria complicat ja que era el nostre primer partit en una pista gran. Vam començar a veure-les venir i sense ganes de treballar.

Mica en mica, vam anar entrant al partit fent el nostre treball que portem fent des de la pre-temporada. Gràcies això i a una bona defensa al seu jugador clau, ens va permetre córrer al contraatac i anotar bàsquets fàcils.

Hem de ser constants durant tot el partit, no podem tenir quarts bons i quarts desastrosos perquè en algun partit ens passarà factura.

Seguim treballant!