Cròniques Infantil masculí

AE Minguella 49 - Vilanova del Vallès 45

29-11-2021

Victòria per la mínima en el partit que creiem que ha estat el més patit. Tot el partit per darrere fins que als 2 últims minuts la sort ha estat del nostre costat i hem aconseguit posar-nos per davant.

El Vilanova ha vingut amb un equip totalment renovat: Cap dels 9 jugadors que han jugat avui, van jugar el passat 23 d'octubre a casa seva.

Ha estat un partit en que gairebé no hem tingut encert, ens costava moltíssim anotar i ells aprofitaven per córrer el contraatac cada vegada. A nosaltres ens ha faltat actitud, gens agressius de cara a cistella i sense baixar al balanç tots.

El rival ha cregut amb la victòria i han vist la possibilitat de guanyar el seu primer partit, però als 2 últims minuts hi hem cregut nosaltres i hem pogut capgirar el marcador.

Avui hem guanyat perquè hem tingut la sort de cara. Cal fer autocrítica i veure que no som tan bons com ens pensem, per això cal treballar als entrenaments.

Contents per la victòria però ha estat un partit per fer un canvi de xip. Ànims i a seguir!

AE Minguella 64 - Col·legi Cultural 50

22-11-2021

Iniciem la segona volta d'aquesta fase prèvia amb un partit bastant travat. Sense idees ofensivament i amb una defensa poc agressiva.

El marcador ha estat igualat fins al 4t període, que ens hem posat per davant perquè hem robat vàries pilotes a primera línia i hem anotat sols sota cistella.

Quan hem fet la remuntada i ens hem posat 13 punts per sobre, el partit ha canviat per complet. Ens hem sentit còmodes i hem jugat millor. S’ha vist que ens ho passàvem bé a pista: felicitant i animant als companys després de cada cistella i no fent males cares i recriminant cada tir llançat.

Insistirem en el bloqueig del rebot perquè permetem masses segones i terceres oportunitatats al rival que els hi donen vida.

Estem contents pel resultat però no podem sortir adormits ja que després hem de remuntar el partit i hi haurà algun dia que no aconseguirem posar-nos per davant.

Hem millorat en el percentatge d’encert dels tirs lliures però, tot i així, creiem que en seguim fallant masses.

Agraïm l’ajuda d’en Xavi i en Sergi del pre-infantil A que malgrat tenir el seu partit més tard, han volgut venir a donar un cop de mà.

Felicitats als nois, anem veient millora! Ara a seguir treballant a cada entrenament.

Descansa

15-11-2021

Mataró Maresme Boet 44 - AE Minguella 51

08-11-2021

Victòria en un partit molt irregular en el qual hem sortit freds i adormits. A més, la pista relliscava molt i pensàvem més en què això, que no en jugar.

Hem jugat en un camp petit i a l'inici hem perdut vàries pilotes perquè se'ns ecapaven de les mans o bé perquè no sabíem on estàvem i trepitjàvem la línia de fora. No podem començar amb aquesta falta de concentració.

A partir del 3r i 4t període hem sortit més posats i hem robat vàries pilotes a primera línia, permetent-nos anotar fàcil i anar remuntant fins a posar-nos per davant.

Com a nota negativa, volem dir que en els 2 últims períodes ens hem confiat i no hem jugat bé (el resultat de la part ha estat 12-2). Destacar també que avui el percentatge d'encert en els tres lliures ha estat nefast; Hem fet un 0/12 i això són punts que hem d'aprofitar.

Avui hem aconseguit jugar una mica millor en 5 oberts i això ens ha fet aconseguir cistelles després de tallar. Estem contents perquè poc a poc anem veient millora en aquest aspecte del joc.

Felicitats als nois per la victòria i perquè acaben la primera volta d'aquesta fase prèvia invictes. Ara cal seguir treballant i no confiar-nos per la tornada.

AE Minguella 61 - CB Argentona 53

01-11-2021

Partit amb molts aspectes a millorar tant en atac com en defensa. Malgrat la victòria, creiem que avui no ha estat un bon partit, sobretot pel gran número de pilotes regalades al rival que han fet estar a l’Argentona dins del partit en tot moment (26 pilotes perdudes en la 2a part, més totes les que no hem comptat dels 20 primers minuts).

Hem sortit adormits sense estar atents i això ha permès al rival anotar còmodament. A més, sumem que avui ens hem dedicat a fer passes amb una mà sense definició i arribem a un partit que semblava un “correcalles”.

Quan hem definit els passes i per tant, hem deixat de regalar pilotes, aleshores hem pogut anotar. Ens quedem amb aquests instants breus de bon joc on hem aconseguit anotar després d’una bona circulació de pilota.

Cal fer autocrítica, ja que el resultat no ho és tot. Avui ens ha sortit cara, i ens hem endut la victòria, però no podem permetre’ns el luxe de perdre tantes pilotes que donen vida al rival.

Agraïm la col·laboració d’en Sergi i en Xavi que han pogut completar la plantilla davant les baixes que hem tingut en el partit.

Seguim creixent dia a dia.

Vilanova del Vallès 0 - AE Minguella 50

25-10-2021

Victòria molt còmoda davant d'un equip clarament inferior.

El partit es presentava còmode en vista dels resultats que havien tingut els rivals, però hem demanat als nois que sortissin concentrats per evitar sorpreses.

Des de l'inici del partit hem anat recuperant forces pilotes gràcies a l'agressivitat en defensa i això ens ha permès anar anotant amb molta facilita. Com que érem superiors, hem demanat als jugadors parar el joc i intentar jugar 5 oberts amb calma, ja que cada vegada que anotàvem era de robar pilota abans de mig camp i acabar el contraatac, però no ens ha acabat de sortir. Llançàvem abans d'estar col·locats i sense haver circulat la pilota.

Estem contents per la victòria, però hem de fer autocrítica: cal que siguem més pacients i aprendre a no enfadar-nos perquè no he tirat i estava sol. Avui no era el dia de tirar quan estàvem sols, volíem més circulació de pilota.

Felicitem als nois per la victòria, ara a seguir treballant per ser cada dia millor equip.

Col.legi Cultural 40 - AE Minguella 62

18-10-2021

Estrena dels nois amb un partit seriós i intens des del salt inicial.

Hem dominat des de l'inici gràcies als contraatacs que hem corregut que ens han permès anotar amb més comoditat.

A mida que els minuts han anat passant hem frenat el joc i hem jugat oberts, cosa que ha mostrat un joc més col·lectiu i vistós. Estem contents per la versió que hem mostrat, treball en equip on tots sumem.

Cal treballar acabar de fer les inversions de pilota per poder trobar més jugadors sols en els talls i així, oxigenar més l'ampolla. També volem que els jugadors siguin més intensos i apretin més la línia de passada.

Donem les gràcies a en Xavi i a en Sergi, jugadors del pre-infantil A, que han vingut a donar-nos un cop de mà. Tots dos han anotat, han generat bones accions pels companys i a més, ens han permès tenir una rotació més llarga, cosa que ens ha fet que estiguéssim més descansats.

Contents del partit d'avui. Ara a treballar pel següent, seguir millorant, corregir i aprendre dels errors.

Descansa

04-10-2021