Cròniques Pre-Infantil femení

El Círcol 22 - AE Minguella 60

28-11-2022

Victòria davant el círcol, equip que no ha guanyat cap partit, però que tenen un bon posicionament defensiu i això ha fet que ens costés molt anotar.

Avui hem sigut només 8 jugadores, dues de les quals estaven tocades, però totes ho han donat tot i no ha semblat que fóssim poques.

Tots 2 equips hem perdut moltes pilotes, i el tempteig ha estat baix durant la primera part. Nosaltres no hem estat encertades i hem errat forces tirs de mitja distància alliberades. Els seguirem treballant per aprofitar-los millor.

Quan ens hem obert i hem fet el camp gran s’han vist més clars els talls i hem aconseguit anotar soles. Hem d’incidir en que quan circulem la pilota, aquesta pot arribar a les cantonades; no hi ha cap atac que la fem arribar i aleshores la defensa està més estàtica.

El bloqueig del rebot, segueix sent escàs, i permetem masses segones opcions a les rivals. Els tirs lliures també segueixen sent el nostre punt dèbil: només n’hem fet 7 de 22.

Contents perquè ens hem retrobat amb la victòria, però tenim encara molt de marge de millora per seguir creixent com a equip.

Virolai 64 - AE Minguella 61

21-11-2022

El resultat del partit fa mal: hem perdut només de 3 punts, havent-ne remuntat 17 als 2 últims períodes. Però això no ha estat tot, el baix encert en els tirs lliures l’hem pagat molt car.

A diferència del partit d’anada, avui el partit ha estat més igualat. Hem comès moltíssims errors: passades a ningú, dobles per falta de concentració i sobretot un nul bloqueig del rebot. Hi ha hagut atacs que han arribat a tirar 4 vegades. A més a més, el més greu han estat els tirs lliures fallats; en moltes ocasions hem aconseguit treure faltes penalitzades amb tirs lliures, però avui no han entrat: només n’hem convertit 9 de 32 que hem llançat.

Fins al 6è període hem anat fent “la goma”, ens agafaven distància al marcador i ho recuperàvem. Al 6è període, elles han sortit amb les dues jugadores més fortes, que no hem pogut parar, i han arribat a posar-se 20 punts per sobre. Tot i això, les noies no s’han rendit, han sortit al 7è quart “a tope” i han aconseguit fer un parcial de 2-12 a favor nostre.

Hem arribat a l’últim període amb -10 i hem anat retallant diferència. Fins i tot ens hem plantat a l’últim minut 2 punts per sota; elles han anotat un tir lliure i hem arribat llançar un triple per empatar que no ha entrat.

No ens preocupa que no hagi entrat el tir de 3, però sí la quantitat de tirs lliures fallats.

La setmana que ve, partit contra el círcol que té emoció només pel fet de ser derbi i conèixer a les rivals. Ens hem d’imposar als nervis i jugar com sabem.

AE Minguella 26 - Lluïsos de Gràcia 43

07-11-2022

Derrota davant un equip que ens ha presentat una defensa més dura de les que hem trobat fins ara. A més, els nervis ens han passat factura i hem comès més errors que mai. Ens ha costat molt arribar a llançar i quan ho hem fet, no hem estat encertades.

Hem començat totalment fora del partit. Ens hem posat nervioses per la intensitat de l'entrenador rival i no ens han sortit les coses. Des del primer moment ens han agafat una renda de 10 punts i ja no hem pogut rebaixar-los.

Avui tampoc hem estat gens encertades amb els tirs lliures, un altre motiu del tempteig tan baix.

Aquesta derrota ens ha de servir per créixer com a equip. Hem de quedar-nos amb allò que no ens ha sortit i treballar-ho per millorar.

Seguim!

Lestonnac 33 - AE Minguella 63

24-10-2022

Partit dur a nivell físic ja que tant nosaltres com el Lestonnac hem fet una defensa dura, en ocasions amb moltes mans, que l’arbitratge ha permès. A més, la pista relliscava molt i ens ha costat trobar el ritme al qual volíem jugar.

Hem començat amb una defensa pràcticament inexistent i les rivals han anat anotant amb facilitat. Un dia més, quan hem pausat el joc i mogut la pilota hem anotat soles. Cal destacar que quan movem la pilota, la podem fer arribar a les cantonades (no només pel centre i 45º), així les rivals es desajusten més i amb paciència, acabem trobant un tall soles.

En el partit hem anotat 2 triples perquè les rivals ens deixaven molta distància. Felicitem a les noies perquè ho han vist clar i s’han vist amb confiança per llançar i anotar. Aquest és un recurs més; no hem d’abusar d’ell però en certes ocasions el podem utilitzar.

Felicitem a les noies pel bon partit, per la victòria i perquè als 2 últims períodes han aconseguit deixar les rivals sense anotar.

Seguirem treballant ja que el proper partit ens visita l’altre equip invicte del grup i serà un partit emocionant.

AE Minguella 46 - El Círcol 25

17-10-2022

Victòria davant el Círcol en un partit igualat fins al tercer període.

El partit ha començat amb un desencert molt alt i això ha fet que el partit fos travat. A partir del tercer període, hem recuperat pilotes gràcies a les ajudes defensives i hem pogut arribar a la mitja part 10 punts per sobre.

Volem destacar que la majoria dels punts que hem encaixat han estat perquè les rivals estaven soles. Cada cop que saltàvem a una ajuda, la jugadora sola es movia i això permetia que tiressin soles. Això ens ha de fer adonar que és molt important parlar en defensa per evitar aquests tirs alliberades.

Per altra banda, ens hem trobat amb una defensa molt tancada, i com que nosaltres també ens tancàvem molt, se’ns ha fet molt difícil trobar talls soles. També insistirem en això.

Finalment, volem recordar a les jugadores que cal estar connectades els 40 minuts que dura el partit. Si en un altre partit, tenim una desconnexió com la que hem tingut al 7è període és possible que les rivals hi creguin i que arribem a un final més ajustat.

Seguirem treballant!

AE Minguella 63 - Virolai 35

10-10-2022

Debut amb victòria de les noies del pre-infantil davant el Virolai.

El partit ha estat igualat durant els 3 primers períodes però, a partir del quart temps, quan hem deixat d’anar accelerades, ens hem posat per davant i hem tingut el control del partit.

En el moment en què hem pausat i hem jugat obertes hem trobat moltes cistelles fàcils de talls soles. Tot i la pausa en el ritme de joc, en cap moment hem renunciat al contraatac que també ens ha donat forces punts. Hem de trobar l’equilibri i saber quan ens convé posar ritme al partit i quan és millor parar.

Tenim forces coses a millorar per seguir creixent, però una d’important és que quan passem el camp no podem parar de botar perquè perdem moltes opcions i ens tallen les passades amb facilitat.

Estem contents per la primera victòria en aquest primer partit amb el grup. Ara a seguir millorant.

Descansa

03-10-2022