Cròniques Senior A femení

GEIEG 62 - AE Minguella 52

28-11-2022

AE Minguella 48 - Femení Osona A 52

21-11-2022

Partit on mostrem dues cares, la cara competitiva i la cara que ens supera la falta de concentració necessària per afrontar el partit.

Continuem sense donar importància a sumar esforços i cuidar els petits detalls que marquen la diferència.

Estar ansioses durant la segona part ens va fer prendre males decisions i que les frustracions guanyin.

SD Espanyol 51 - AE Minguella 43

14-11-2022

Derrota merescuda, l'equip no va sortir concentrat ni amb actitud en un partit on era de la seva necessitat. Els errors defensius de la primera part feien que un Espanyol agafés un renda de 15 punts que ens faria anar de cul tot el partit.

A la segona part intentàvem fer l'èpica amb una millor presa de decisió en defensa, però mentalment estàvem fora de partit. Tot i això, vam ser capaces de no marxar del Paral·lel amb un average molt alt pel partit de tornada.

Partit on jugadores i staff no ha estat encertat, cal ser crítics i aprendre dels errors per continuar millorant cada a cada entrenament.

Sant Gervasi 71 - AE Minguella 74

07-11-2022

Les cares i els ànims a l'escalfament ja feia preveure que l'equip estava ficat, seriós i amb moltes ganes.

Partit on la velocitat i el ritme ha estat la tònica. A la primera part elles marcaven la intensitat, però nosaltres portàvem la batuta de l'anotació. Treballant durant 20 minuts a camp ofensiu i defensiu, això feia marxar als vestidors amb una renda de 12 punts.

A la segona part, l'equip sortia amb la premisa de continuar creixent i amb detalls per corregir errors. No era la sortida esperada per part de les nostres, i sí la d'elles pujant línies defensives, més agressives i amb un millor ritme d'anotació. Errors defensius permetien al Sant Gervasi anotar i anar escurçant el marcador.

L'últim període d'infart amb petits avantatges i desavantatges al marcador. L'equip era capaç de controlar les emocions i continuar creixent fins a acabar guanyant a la difícil pista del Sant Gervasi.

AE Minguella 40 - CB Grup Barna 49

24-10-2022

Derrota en un partit en línies generals molt fluix. Avui hem estat amb poca tensió i moltes errades. El fluix escalfament ja preveia que l'equip no estava 100% connectat amb el partit. Aquesta falta de concentració ens han fet entrar al partit de la mateixa manera, amb poques ganes de voler més i estar preparades per un partit que seria dur.

La falta de ritme defensiu i encert fa que sigui impossible competir contra un equip que ha anat de menys a més i tenia clara la importància del partit. Ara toca tornar al camí del sacrifici, de la feina ben feta i de ser la versió d'equip que volem.

UB Llefià 49 - AE Minguella 65

17-10-2022

Un primer quart on els dos equips estaven disposats a fer que es pogués veure un gran partit, i posaven màxima igualtat al marcador.

Al segon quart, les dinàmiques van canviar i les nostres van anar a més fins a arribar amb una renda de 6 punts a la mitja part. Tot i això, continuaven errant tirs i perdent pilotes.

A la segona part, amb una bona defensa i solucionant errors de la primera part, va permetre a poc a poc marxar del marcador fins a pintar la pista del Llefià de color groc amb un parcial final de 13-23.

AE Minguella 52 - Lluïsos de Gràcia 39

10-10-2022

Un primer i segon quart marcats pel baix nivell dels dos equips i el poc encert. Moltes pèrdues de pilota que el rival podia aprofitar.

A la segona part, amb una millora al treball que volíem, ens feia millorar en defensa i atac per arribar a una versió més semblant de l’equip que volem ser. Tot i la falta de solidesa a la primer part, acabem reconduint la situació per acabar amb el joc semblant al que volem i aconseguint la victòria.

CBU Lloret 58 - AE Minguella 54

03-10-2022

Una primera part on tot i errar el tir la podríem qualificar de 10. L'equip connectat , amb un nivell físic brutal i amb moltes ganes de competir contra un equip molt físic i dur.

A la segona part continuàvem amb baix encert de cara a cistella, i les pèrdues de pilota ens feia donar accions fàcils per l'equip rival i permetre que manés al marcador.

Resultat final victòria del Lloret 58-54 A una pista complicada.

AE Minguella 59 - CB IPSI 51

26-09-2022

L'equip treu una difícil victòria contra el CB IPSI per començar amb bon peu la competició, en un partit en que les nostres han començat com a coets amb 3 triples consecutius.

Segons han anat passant els minuts, l'equip visitant cada cop estava més al partit, les nostres jugadores cometien errors de passes i baixaven el nivell defensiu fins a marxar un punt avall al marcador.

A la represa del partit una bona sortida que tornava a semblar la intensitat que es volia i això feia tornar a manar a l'electrònic. A l'últim període, les nostres no van abaixar el pistó i obren una bretxa important per acabar guanyant el partit des de la defensa i el rebot.