Cròniques Junior B masculí

AE Minguella 29 - CB Llinars 57

28-11-2022

Partit a priori molt complicat amb les baixes d'Hugo, Fernando i Pau, que són tres figures molt importants. Vam lluitar fins al tercer quart quan van començar a expulsar-nos jugadors per ficar llenya al foc. No ens podíem permetre que fessin el seu joc i tot el partit va quedar marcat per un alt nivell de intensitat defensiva. Una llàstima.

AB Premià 53 - AE Minguella 56

21-11-2022

Partit des de l'inici molt actiu, contrarrestant el de la setmana anterior. Tots molt ficats des del minut 1.

Va ser un partit d'altibaixos que vam controlar en tot moment! Marcador maquillat perquè tothom gaudeixi de la victòria.

AE Minguella 49 - AECAM Santa Susanna 70

14-11-2022

Partit complicat des de l'inici amb una clara falta d'energia i motivació per part de l'equip, potser degut al canvi d'horari i camp. Es va jugar a les 9 del matí al pavellò La Plana com a locals... poc ritme i moltes errades ens van portar a perdre'l.

AE Minguella 55 - Sant Celoni 50

07-11-2022

Partido lleno de errores no forzados contra un equipo inferior. Desconcentración y falta de actitud en momentos importantes del partido.

No pudimos marchar en ningun momento aun teniendo la sensación de ser superiores. Partido ajustado que saldamos con una victoria a casa no muy divertida. A seguir!

CB Granollers 56 - AE Minguella 65

24-10-2022

Otra victoria fuera de casa con sabor a esfuerzo. Motivacion y continuidad nos permitió sacar este partido difícil en el campo del Granollers.

Un marcador bastante ajustado hasta después de la segunda parte donde logramos controlar el juego de Granollers y hacernos con la victoria.

AE Minguella 72 - Mataró Boet 56

17-10-2022

Partido luchado y divertido en el que se vio claramente el esfuerzo y el trabajo del equipo durante la semana. Disfrutamos de un juego en equipo con puntos y minutos bien repartidos.

UB LLefià 62 - AE Minguella 40

10-10-2022

Partido fuera de casa en el que llegamos después de una semana atípica debido a la falta de entrenos. Poca preparación para el típico derby Minguella-Llefià.

Esto nos llevó a sufrir durante 40 minutos con fallos no forzados y poca concentración. Trabajaremos más duro durante las siguientes semanas, ya que toca un rival duro como Mataró.

AE Minguella 71 - CB Cabrera 48

03-10-2022

Primer partido en casa con victoria relativamente fácil contra el Cabrera. Un juego interior muy importante, nos dio la ventaja para ponernos por delante y remar tranquilamente hasta la victoria.

CB Argentona 65 - AE Minguella 81

26-09-2022

Partit intens amb els nois molt ficats en concentració i forts al darrere per baixar la mitja que portava el rival al primer quart (6 triples per començar el partit)

No afluixem i controlem en tot moment el tempo.

Seguim treballant! Tots els nois molt contents i l'entrenador encara més.