Cròniques Senior B femení

AE Minguella 56 - CB Cabrils 39

11-10-2021

Partit que vam dominar de principi a fi.

Sortim molt ficades en defensa, incomodant en el rival i dominant el rebot, aixo es fa el primer quart 19-8.

Ens faltava una mica de ritme en atac, les idees eran clares, pero ens faltava aquella "chispa". Un cop vam agafar aquest ritme vam marxar en el marcador i arribar al descans amb +19.

El tercer quart seguim amb la mateixa dinàmica, buscant tirs còmodes, anotant en contraatac i amb una gran defensa, agafant un avantatge de +26.

Cert que l'últim quart ens relaxem una mica i el rival tambè puja el seu nivell defensiu fins el +17 final. Ara venen dues jornades molt difícils: Montgat i Draft.

L'equip cada dia va a millor, treballant cada dia i lluitant en cada partit. Seguim

CB Vilanova del Vallès 47 - AE Minguella 49

04-10-2021

Primera victòria de la temporada, molt treballada on vam anar de menys a més.

La primera part Vilanova marxa al descans +3, 31-28, gràcies al seu joc interior. Dos pivots grans i amb més veterania que ens va costar defensar i cert que en defensa tampoc estàvem al ritme que volem.

El 3r i 4t quart canviem el xip. Defensem tota la pista, amb molta intensitat, defensant molt bé les seves interiors per davant i trobant contraatacs i tirs còmodes. A falta de 30 i poc segons, gràcies a un molt bon atac, sumem la cistella guanyadora i després, amb una bona defensa i dominant el rebot, vam impedir que Vilanova sumés.

A destacar que a la primera parts ens fan 31 punts i a la segona 16. Molt bona feina al darrere i en el rebot. Seguim.

AE Minguella 34 - CB Les Franqueses 37

27-09-2021

Partit molt incòmode contra un rival molt dur que va portar el ritme casi tot el partit.

Comencem amb un parcial en contra de 0-7 però dos triples ens fa entrar al partit i arribem al descans amb un -2. En el tercer quart agafem el ritme, apretem en defensa i sumem contraatacs per agafar una renda de +5, una renda que a l'ultim quart desaprofitem ja que només anotem 4 punts i ens anoten 11. No vam saber rematar el partit quan millor ho teníem.

Setmana que ve juguem a la pista del Vilanova del Vallès. Camp molt difícil però on anem amb ganes d'oblidar aquesta derrota. Seguim.