Cròniques Pre-Infantil B femení

AE Minguella 34 - Sant Joan Despí 48

16-05-2022

Partit amb molts altibaixos en defensa que han castigat. Un molt mal quart ens ha fet estar a una diferència insalvable i, malgrat que al final del partit hem cregut, ens ha faltat fer un pas més gran per agafar-les.

Tot i així, contenta amb el treball i l’evolució de les nenes. Han sortit cosetes treballades durant la temporada. Hem de seguir!

AE Minguella 38 - CB Sant Just 61

09-05-2022

Inici molt fluix contra un rival que sabíem que havíem d'estar despertes des del minut 0.

Ens superaven a la primera i no érem capaces de fer un bon atac col·lectiu. No és fins al 6è quart que comencem a defensar i a treballar. Gràcies a això hem tingut més oportunitats en atac que han fet que no baixéssim els braços i hem continuat lluitant. Però com sempre diem, aquesta actitud ha d'estar des del principi. Seguirem treballant!

CB Sant Just 69 - AE Minguella 57

25-04-2022

Inici molt fluix contra un rival directe per la primera posició i acabem primer quart amb un -9. Tot i així canviem el xip i comencem a defensar i a treballar com formiguetes fins arribar igualades al final del 6è quart.

Ens falta confiança per creure en nosaltres i seguir lluitant fins al final. En termes generals, bon partit, millorant cada dia una miqueta més.

AE Minguella 48 - CB Igualada 27

04-04-2022

Un partit bastant fluixet per part nostra, però que hem sabut tirar endavant a partir del treball d’aquestes últimes setmanes.

Un bon inici de la segona part ens ha fet marxar del marcador amb una diferència insalvable per a les rivals. Marxem de vacances sent invictes i amb un lideratge ben merecut.

Seguim treballant.

CB Igualada 29 - AE Minguella 33

28-03-2022

Un partit molt ajustat des del minut 0 on al final s’ha decantat a favor nostre.

Hem començat fluixes però hem aconseguit aguantar. La segona meitat hem jugat al nostre joc i han tret les guerreres que porten dins.

S’ho han currat. Victòria ben merescuda. Seguim sumant.

AE Minguella 60 - CE Maristes Rubí 18

14-03-2022

Segona setmana consecutiva on anem de menys a més. Arribem a la mitja part amb un 26-15 i acabem deixant-les amb 18 punts al final del partit.

Avui ha estat un exemple de treball, confiança en si mateixes i en les companyes, de defensa i d’actitud.

L’evolució d’aquestes nenes és exponencial.

Orgullosa és poc.

CE Maristes Rubí 25 - AE Minguella 34

07-03-2022

Inici de partit amb poques ganes. Ens superaven a la primera i no érem capaces de fer un bon atac. Tot i així hem aguantat. A mitja part hem canviat el xip, i hem jugat com sabem.

Hem de seguir treballant. Bona victòria.

UE Sant Cugat 5 - AE Minguella 56

21-02-2022

Hem estat molt superiors des del primer segon. No hem deixat de pressionar en cap moment i això s’ha reflectit al marcador.

Contentes per l’actitud de voler més i més i amb les cosetes que han sortit i hem treballat durant aquest mes.

Ara sí, victòria treballadissima.

Suspès

14-02-2022

Ajornat

20-12-2021

Gramenet BC 45 - AE Minguella 38

13-12-2021

Partit molt ajustat des del minut zero, on el cansament al final del partit per part de les nostres ha fet que la balança s’inclinés cap al costat rival. Contentes amb el treball fet i amb la progressió de les nenes. L’actitud i les ganes van a més a cada partit. Seguirem treballant per assolir objectius!

AE Minguella 28 - AB Bufalà 32

29-11-2021

Partit amb zero intensitat contra unes rivals que ja ens van guanyar de mala manera a l’anada. Hem tingut l’avantatge del partit fins l’ultim quart, on ens empaten i guanyen la pròrroga.

Espero que això ens serveixi per adonar-nos que si no donem tot a la pista no anem enlloc. Seguirem treballant en l’agressivitat i les ganes.

AE Minguella 18 - Maristes Ademar 48

29-11-2021

Malgrat el resultat, l’actitud i el treball de les noies va ser molt bo. Vam aguantar el dos primer quarts amb una defensa intensa i amb un atac ben ordenat, pero al 3r quart van agafar un avantatge insalvable. Tot i així, poden estar ben orgulloses del treball fet. Seguirem insistint en el rebot i en aguantar tot el partit al 100%.

Ajornat

22-11-2021

AB Premià 55 - AE Minguella 43

15-11-2021

Partit espectacular de les noies malgrat el resultat. Avui si que han lluitat fins al final i podem estar ben orgulloses d’això. El talent individual rival ha fet que se’ns escapés a l’últim quart.

L’evolució de les nenes en els últims partits es exponencial. Estem molt contentes amb el treball. Seguim millorant!????????

Salesians Badalona 28 - AE Minguella 32

08-11-2021

Gran partit contra un molt bon rival. Una bona defensa, bona actitud, bon atac… han estat claus per tirar endavant el partit.

Seguim treballant en el rebot i en les finalitzacions. Estem molt contentes del treball d’avui, ja els hi hem dit a les noies: és el millor partit que han fet amb diferència. Aquesta setmana més i millor!

AE Minguella 37 - Gramenet BC 31

01-11-2021

Primera victòria de les nenes i ben merescuda. Gràcies a una defensa impecable a la primera part, hem aconseguit un avantatge insalvable per a l’equip rival.

A la segona part hem baixat una mica el ritme i ens han fet patir. Tot i això hem seguit lluitant com a guerreres.

Hem de seguir treballant per arribar al 100% al final de partit. Bona feina!

AB Bufalà 33 - AE Minguella 30

25-10-2021

Partit on hem sortit confiades i relaxades pels resultats dels partits anteriors de les rivals. El nostre joc no ha sigut fluid i ha fet que estiguem mà a mà fins al final del partit, on aconsegueixen acabar amb un 2+1 als últims segons.

El desenllaç del partit ens ha fet veure que o lluitem o les coses no funcionen. A partir d’avui estem ben segures que aniran a per totes a cada partit.

Maristes Ademar 44 - AE Minguella 21

18-10-2021

La falta d’encert de les nostres i el ritme de partit de les rivals va acabar amb un marcador que no reflecteix el treball de les noies.

Seguim treballant en les irregularitats i l’actitud per seguir lluitant fins al final. La setmana que ve més i millor.

AE Minguella 38 - AB Premià 54

04-10-2021

Una primera part molt intensa i una defensa espectacular per part de les nostres ens va fer agafar un primer avantatge al partit important.

A partir del descans, la fatiga acumulada de les noies i el talent individual de l’equip rival van fer que el partit es girés completament deixant-nos amb un mal sabor de boca a causa de la derrota.

Tot i això seguim amb el cap ben amunt per seguir treballant i millorant com equip.