Cròniques Pre-Infantil A femení

Bàsquet Pia Sabadell 50 - AE Minguella 44

02-05-2022

Últim partit de la temporada i aquest cop tampoc ha pogut ser. El 3er quart, com ens ha passat vàries vegades aquesta temporada, les rivals ens van agafar un avantatge que després ens va costar reduir. Tot i això, vam arribar a l'últim minut amb només 4p de diferència però no vam poder recuperar-los.


NOTA FINAL DE L'ENTRENADOR:
A nivell competitiu, ha estat una temporada molt dura on hem patit moltes derrotes en un nivell de competició alt. Tot i això, l'actitud de les noies venint cada setmana a entrenar després de cada partit perdut, amb ànims i ganes per seguir treballant i aprenent, és motiu suficient per dir que la temporada ha estat divertida i interessant. Crec que hem après molt però encara ho podem seguir fent més...

AE Minguella 35 - UCAP 51

25-04-2022

Partit que comencem bé fins que entre la pujada d'intensitat de les rivals i certa permissivitat de l'àrbitre han fet que ens enfonséssim. A part dels factors externs, hem tingut molt poca mobilitat de bola i sobretot de les jugadores SENSE bola.

L'especte positiu és que quan semblava que les rivals agafarien un avantatge superior als 25p i el partit es trencaria definitivament, les noies han tret l'orgull, han seguit treballant i mica en mica han aconseguit rebaixar la diferència.

AE Minguella 54 - CB Viladecans 60

04-04-2022

Quart partit contra aquest equip i tot i els 40min de bona feina, no hem aconseguit guanyar.

Tot i la gran millora en la baixada de la pilota, encara hem perdut boles per males passades que al final, han penalitzat junt amb tirs fallats sota cistella i el fet que les rivals ha fet un 6/6 en tirs lliures els últims minuts... molt dificil guanyar.

Tot i perdre i els errors comentats, molt bona feina de les noies en: bloqueig del rebot, moviment de la pilota, defensa de l'1x1 i les ajudes de costat dèbil.

CB Cornellà 73 - AE Minguella 62

28-03-2022

Tot i la diferència, va ser un molt bon partit, sobretot a nivell col·lectiu. Després de vàries setmanes de treballar les ajudes defensives, aquestes van començar a funcionar. El bloqueig del rebot es feia gairebé sempre però les passades posteriors i les passades en la baixada de pilota, van fer que el rival pogués mantenir (junt amb els seus bons 1x1s) l'avantatge que havien agafat des del principi de partit.

Felicitar per l'esforç fet i pel joc col·lectiu de les noies ja que a més a més de 1x1s, vam trobar tirs alliberats després de trenar bons moviments (pentrar i doblar, ma/ma, talls i inversions). A veure si podem fer-ho el proper cap de setmana.

AE Minguella 35 - Femení Sant Adrià 39

21-03-2022

Partit absolutament diferent del de la setmana passada i contra un rival que a casa seva ens va guanyar de 13. Aquesta vegada, les noies van posar-hi molt d'esforç i treball, i fins i tot, quan les rivals semblava que agafaven un avantatge, les noies van saber ser pacients i no marxar del partit. Al final, 3 tirs seguits (ben trobats) però fallats i 2 tirs lliures de les rivals, no ens van deixar quedar-nos amb la victòria.

UCAP 66 - AE Minguella 41

14-03-2022

Partit a una hora horrible i en un dia de pluja (força horrible) i per tant un partit amb un inici força horrible. L'equip rival va agafar un avantatge de bon inici i nosaltres no vam saber lluitar en cap moment per mirar de posar les coses dificils.

Molts errors defensius però sobretot en la passada i el bloqueig del rebot feien impossible poder generar res de bo d'una manera constant.

AE Minguella 52 - BasquetPia Sabadell 41

07-03-2022

Primera victòria de la temporada. Tot esforç te la seva recompensa. El no baixar els braços i creure que podíem ens ha ajudat.

Comencem el partit igualades, acabant el primer quart 6-6. A partir d’aquí hem millorat en tema defensa, recuperant pilotes i ens hem anat amb un +6 a la mitja part. Seguim amb la dinàmica anterior i afegint el control del rebot, hem dominat el 3r quart i els primers minuts de l’últim, arribant a un +18. Després ens hem deixat remuntar 13 punts per pilotes perdudes, tirs fàcils, segones opcions…

Contenta per les nenes, avui han gaudit i s’ho han passat bé jugant.

A per més!

BF Viladecans 61 - AE Minguella 54

28-02-2022

Tercer partit que juguem contra aquest bon equip i a la mitja part semblava que per fi les guanyaríem, però no va poder ser.

Vam començar amb una molt bona primera part on tot i fer errors, no vam deixar que poguessin córrer ni que ens poguessin fer gaires 2x1 en defensa i això ens va permetre arribar a la mitja part 7 punts per sobre.

A partir del tercer quart, elles van apretar i nosaltres en vam rendir, fet que va permetre que ens remuntessin i agafessin l'avantatge pel que quedava de partit.

Femení Sant Adrià 66 - AE Minguella 53

14-02-2022

Comencem la segona fase amb una derrota pel fet que elles apretaven molt i nosaltres enlloc de resistir i fer igual, ens enfonsem.

L'únic aspecte positiu és que si fossim capaces de mantenir el nivell els 40min, podríem competir amb les rivals. Cosa que a la primera fase, era força dificil.

AE Minguella 22 - Femení Sant Adrià 88

31-01-2022

Partit on deixem al Sant Adrià amb 2 punts els primers 5 minuts.

La primera part hem sabut competirla, però els rebots defensius ens han perjudicat molt, deixant que tinguessin segones/terceres/quartes opcions de tir. Acabem la primera part -21 , en el partit d’anada perdíem pel doble.

Ja començant la segona part Sant Adrià ha anat amb més intensitat i nosaltres ens hem vingut a baix, fent passes que no tocaven, males defenses…

AE Minguella 38 - JET Terrassa 83

31-01-2022

-45 contra un equip molt superior físicament.

Tot i així aguantem bé el primer quart. Marxem a la mitja part amb un -18 (a l’anada anavem -50). A partir d’aquí el rival puja tant la intensitat defensiva com ofensiva, i se’n va al marcador.

Vilabàsquet Viladecans 74 - AEM 46

24-01-2022

Bon mig partit de les noies, ja que comencem fluixes però sóm capaces de recuperar i arribar a la mitja part amb només 3 punts de diferència.

A partir del 3er quart, ens deixem anar i el rival ens passa per sobre defensant tota la pista i fent 2x1 defensius que no aconseguim passar.

AE Minguella 41 - Grup Barna 63

17-01-2022

Partit de més a menys. Comencem controlant i amb poques errades, el que ens ha permès guanyar la primera part.

Sortim al 3r quart molt fluixes i cometent errors. Elles han pujat la intensitat de manera que han començat a dominar fins al final.

AE Minguella 48 - CB Cornellà 49

20-12-2021

Partit molt divertit de jugar on tot i anar gran part del partit per darrere en el marcador, vam ser capaces de recuperar el desavantatge, posar-nos per davanat en el marcador a 25 segons per acabar el partit. El rival però, no va fallar 4 tirs lliures seguits i nosaltres no vam saber atacar bé el final. Una llàstima perquè ens vam quedar a res de poder guanyar...

Joventut Badalona 84 - AE Minguella 25

13-12-2021

Comencem amb un parcial de 10-0 en 4 minuts. A partir d’aquí bàsquets fàcils per errades nostres. Ens costava baixar pilota i cal destacar les segones/terceres oportunitats per no bloquejar ni anar al rebot.

AE Minguella 45 - Sabadell BQ 47

29-11-2021

Progressió de l’equip en comparació al primer partit de lliga, on vam perdre -42 contra aquestes mateixes. Errades de tirs i entrades fallades ens han penalitzat, però sobretot el 6/29 en tirs lliures han marcat la diferència en aquest partit tan igualat.

Descansa

22-11-2021

Femení Sant Adrià 108 - AE Minguella 25

15-11-2021

Partit contra les líders i possiblement un dels 5 millors equips de Catalunya d'aquesta edat.

Mirant el resultat pot semblar que aquest partit no ens va servir de res, però realment va ser tot el contrari. Les noies van estar en tot moment treballant i intentant els aspectes treballats durant els entrenaments i a més a més, aquelles que normalment s'amaguen van intentar accions que no acostumen a fer.

AE Minguella 38 - CB Viladecans 58

08-11-2021

Partit amb dues cares, la primera part molt fluixa on el rival ens supera amb una diferència de 24 punts a base de contraatacs i de guanyar-nos les esquenes. A la segona part corregim la defensa i no només passem a competir, sinó que aconseguim anul·lar el rival i acabant guanyant la segona part recuperant 6 punts al marcador. Aquest ha de ser el camí a seguir en el futur al llarg d'aquesta temporada d'aprenentatge contra molts bons equips.

CB Grup Barna 59 - AE Minguella 17

25-10-2021

En un principi, en base als resultats, havia de ser un partit ajustat i competit i el primer quart va ser així. Vam començar recuperant un 0-9 en contra i quan només faltava fer l'últim pas, vam tornar a cometre errors absurds amb les passades i a baixar les ganes de competir. La resta del partit, i amb les dinàmiques ja tan marcades i la diferència en el marcador, ja era història.

JE Terrassa 79 - AE Minguella 16

18-10-2021

Partit on comencem molt bé (respecte als partits anteriors) amb un primer quart força ajustat, però tan bon punt comencem el segon quart baixem els braços i la superioritat física del rival ens supera en tots els aspectes. El pitjor de tot no és el resultat final, sinó que en els tres darrers quarts en cap moment vam intentar competir i això, a la liga on som, no es pot permetre ja que no ens tindran pas cap mena de compassió.

AE Minguella 40 - Joventut Badalona 81

11-10-2021

Aquesta setmana hem tinut una millora en la feina de les noies però hem seguit sent molt irregulars no competint en 2 dels 4 quarts.

La nota positiva és que podem competir si ens enfortim mentalment per mirar d'igualar el ritme i la intensitat dels rivals.

Sabadell BQ 81 - AE Minguella 39

04-10-2021

Primer partit de la temporada i un bon bany de la realitat que ens trobarem si no millorem l'actitud tant en defensa per ser més consistents, com en atac per no ser tan previsibles.

Tot i la derrota, les noies van intentar aplicar els que hem treballat aquestes setmanes mirant que totes fossin una amenaça en l'1x1. Toca millorar el joc col·lectiu per generar millors opcions.

Descansa

27-09-2021