Cròniques Cadet D femení

AE MInguella 49 - AESE 42

16-05-2022

Inici de partit molt intens i molt encertat, amb 3 triples al primer quart, que sorprèn a les rivals. Defenses persmisives de l’equip contrari i una bona defensa tota pista ens fa arribar amb un +10 al final del primer quart, tot i els errors defensius propis que es donarien durant tot el partit.

Al segon quart aconseguim mantenir la distància i marxem amb un +12 al descans.

Al tercer període, tot i saber que les rivals, fins aquesta jornada invictes, augmentarien la seva intensitat, comencem amb diverses pilotes perdudes i més errors defensius que suposen un parcial de 0-6. Aconseguim parar el parcial a partit d’unes bones defenses i contraactacs i mantenim la distància entre el 5 i 10 punts de diferència fins el +7 final.

AE Minguella 52 - UE Sant Cugat 38

09-05-2022

Inici dubitatiu de partit que comencem amb diversos errors en atac.

Un cop passats els primers minuts, comencem a dominar a partir d'una bona defensa tota pista i una bàsquets fàcils a través de contraatacs. Mantenim distàncies entre els 10 i el 15 punts durant tot el partit, excepte a inicis de l'últim quart que un parcial en contra fa que les rivals s'apropin a 6 punts després d'uns quants errors defensius encadenats. Després d'això, ens recuperem fins al +14 final.

UE Sant Cugat 42 - AE Minguella 52

25-04-2022

Partit en el que anem de menys a més. Inici dubitatiu amb molts errors en atac i defensa que ens fa posar-nos 10 abaix des del principi.

A partir del segon quart comencem a millorar en defensa tot i continuem perdent masses pilotes en atac i marxem al descans 4 punts per sota en el marcador.

En el tercer quart aconseguim dominar el partit gràcies a la defensa tota pista però no aconseguim posar-nos per davant en cap moment.

Al l'últim quart seguim amb una gran defensa i aconseguim trobar situacions còmodes en atac que ens fa donar la volta al partit i arribar al +10 final.

AE Minguella 38 - Bàsquet Pàlcam 46

04-04-2022

Inici de partit dolent en el que ens costa molt agafar ritme al principi i en el que acusem les baixes al final.

Des de l'inici ens agafen una distànca d'uns 10 punts al marcador que no aconseguim retallar, tret de petites reaccions puntuals.

Al final de partit, gràcies a la pressió tota pista, aconsegim un parcial 6-0 que ens dona esperances de remuntada, però les rivals, gràcies al seu encert i algún regal nostre, ens el torna i esborra tota possibiliat de remuntada.

Bàsquet Pàlcam 57 - AE Minguella 62

28-03-2022

Un bon inici en la pressió a tota pista ens dona els primers avantatges en el marcador des de l'inici. Gràcies als contraatacs aconseguim una distància d'uns 10-15 punts que es mantindrà durant pràcticament tot el partit, ja que no aconseguim acabar de marxar-nos (per perdonar tant como atac com en defensa) però tampoc ens remunten en cap moment.

Als instants finals per fata de tensió se'ns apropen a 5 punts arribant al resultat final.

AE Minguella 27 - CB Lliçà de Vall 34

14-03-2022

Bon inici de partit en el que imposem el nostre ritme però on el desencert que ens acompanyarà tot el partit ens impedeix allunyar-nos en el marcador.

En el segon i tercer quart empitjorem encara més els percentatges, anotant només 6 punts en 20 minuts fallant moltes situacions de basket fàcil.

A l'últim quart comença a entrar algún tir més, però ja és tard i no podem culminar la remuntada.

CB Lliçà de Vall 50 - AE Minguella 36

07-03-2022

Partit on anem sempre a remolc, a una distància d'uns 10 punts, en el que ens costa moltíssim trobar situacions de basket fàcil en el joc posicional per la lentitud, o de vegades l'absència, de moviment de pilota en estàtic i per la bona defensa del rival. En defensa, tot i parar bé la pilota no aconseguim defensar bé le seves situacions de joc sense pilota i concedim masses baskets fàcils.

BF Cornellà 34 - AE Minguella 41

21-02-2022

Partit on trobem les bones seccions que no vam tenir en cap moment a l'anada. Igualem la intensitat i el nivell físic de les rivals. La nostra bona defensa tota pista i el control del nostre rebot defensiu, que al partit a casa va suposar un mal de cap, ens permet jugar com ens agrada, corrent la pista i trobant situacions de cistella fàcil.

Un parcial 0-11 al 3r quart ens fa posar-nos 15 punts per sobre del marcador però no aconseguim tancar el partit i en els minuts finals aconsegueixen retallar-nos la diferència en el marcador fins al resultat final.

Agrair l'ajuda d'en Dani Hernández, entrenador del Cadet femení 1r any, que avui ens ha donat un cop de mà des de la banqueta dirigint gran part del partit.

AE Minguella 48 - BF Cornellà 64

14-02-2022

Partit en el que ens veiem superades en tot moment pel nivell físic i d'intensitat de les rivals. Patim moltíssim en el rebot, concedint moltes segones opcions. Tot i això, i estant bastant desencertades tant amb el tir com en els pases, no perdem en cap moment la cara al partit i lluitem fins als instants finals.

Ajornat

20-12-2021

AE Minguella 71 - AECAM 13

13-12-2021

Partit en el que a partir de la defensa marxem en el marcador des del salt inicial i en el que seguim augmentant la renda fins al final amb un bon joc col·lectiu en atac.

CBLLV 36 - AE Minguella 44

29-11-2021

Partit en el que estem per davant en el marcador pràcticament tot el partit pero sense trobar-nos còmodes en atac. Alternant diferències en el marcador entre els 5 i els 10 punts. Excepte a falta de 3 minuts que se'ns posen 1 punt per davant amb un parcial en contra que aconseguim contrarestar amb un 8-0 a favor, amb 2 triples inclosos, que ens fa arribar a l'últim minut sense patir pel resultat.

AE Minguella 36 - UB Llefià 42

22-11-2021

Partit molt exigent en el que volíem recuperar-nos del -50 de la primera volta. Sortim molt intenses i aconseguim manar en el partit imposant un ritme alt en atac i una gran defensa durant pràcticament tota la primera part.

Al inici del tercer quart seguim manant en el partit fins que el rival canvia a defensa zonal, defensa que mai havíem atacat ni treballat. A partir d'aquí ens costa molt més trobar situacions clares de tir i ens acaben remuntant i posant-se per davant fins al resultat final.

Destacar el molt bon treball de les noies durant tot el partit. Ho hem donat tot però no sempre es pot guanyar, i això també ho hem d'aprendre. Cap ben alt!

AB Ronçana 32 - AE Minguella 58

15-11-2021

Inici dubitatiu on ens veiem sorpreses per la intensitat defensiva del rival. La pista era petita i nosaltres la fèiem encara més petita amb una circulació lenta de pilota i una mala ocupació dels espais. Quan aconseguim igualar la intensitat defensiva que ens imposava el rival aconseguim córrer al contraatac i trobem cistelles fàcils. Això ens fa recuperar la confiança i trobem, i anotem, tirs alliberats en el joc estàtic. Ens posem per davant en el marcador abans de la mitja part.

A la segona part seguim amb la bona dinàmica de finals del segon quart i seguim augmentant la renda fins al resultat final.

AE Minguella 56 - CB Canet 35

08-11-2021

Partit de menys a més. Comencem encaixant un parcial en contra per la relaxació defensiva i algunes boles perdudes. Ens anem recuperant segons va passant el partit amb una bona defensa a tota pista i corrent al contraatac. Tot i el gran desencert en atac, on fallem diverses entrades sota la cistella, marxem ja per davant a la mitja part.

A la segona part alguns moments de bon joc i encert ens fan pensar que tenim un encert que realment no tenim i comencem a prendre males decisions en atac i males seleccions de tir. Tot i així arribem amb més cames al tram final de partit, per la nostra rotació més àmplia, i augmentem la diferència al marcador fins al resultat final.

AECAM 15 - AE Minguella 52

01-11-2021

Comencem el partit amb una molt bona defensa a tota la pista però amb moltes errades en atac. Quan comencem a ficar-les en atac ens vam separar en el marcador fins l'últim quart que ens vam adormir i vam permetre més cistelles dels rivals.

AE Minguella 59 - CB Lliçà de Vall 53

25-10-2021

Comencem molt intenses i això fa que d'inici anem per davant en el marcador. Poc a poc el rival ens iguala la intensitat i s'acaba posant per davant a mitjans del primer quart.

A partir d'aquí aniríem per darrera en el marcador, però sense perdre la cara al partit en cap moment, fins al minut 37. Destacar el bon joc, l'encert i el caràcter mostrat a l'últim quart, quan més ho necessitàvem, on anotem 25 dels 59 punts de l'equip.

UB Llefià 71 - AE Minguella 21

18-10-2021

Partit on no ens trobem còmodes en cap moment en atac. Ens costava molt portar la pilota de pista defensiva a pista ofensiva i quan ho aconseguíem encara ens costava més trobar situacions clares per anotar.

En defensa permetem molts punts en transició de les rivals, gràcies a les nostres pilotes perdudes.

AE Minguella 68 - AB Ronçana 28

04-10-2021

Comencem el partit massa nervioses i desconcentrades. Pilotes perdudes tontes i permetem algún bàsquet fàcil. Quan ajustem el balanç aconseguim parar contraatacs i a robar pilotes per sortir al contraatac, això sumat a unes bones seleccions de tir fa que agafem les primeres diferències en el marcador.

Al segon quart augmentem la pressió defensiva i aconseguim molts punts fàcils. Seguim amb una bona selecció de tir acompanyada d'un gran, i sorprenent, encert des de la línia de 3, que fa que ens anem en el marcador a la mitja part.

Comencem la segona part un altre cop desconcentrades i relaxades. La mitja part ens ha tallat el ritme i les sensacions positives. Moltes pèrdues i joc anàrquic, pero anem recuperant el ritme del segon quart mica en mica i aconseguim mantenir la distància al marcador.

Al ultim quart seguim augmentant el ritme de joc del tercer quart, però, aquest cop, acompanyant del desencert. Tot i així, seguim augmentant la diferència al marcador. En el tram final del partit arriba el descontrol, provocat per la falta de cames habitual d'un primer partit de pretemporada.

Bones sensacions en la gran part del partit, per ser el primer, però amb molt a millorar. Seguim treballant!