Cròniques Cadet D femení

CBLLV 36 - AE Minguella 44

29-11-2021

Partit en el que estem per davant en el marcador pràcticament tot el partit pero sense trobar-nos còmodes en atac. Alternant diferències en el marcador entre els 5 i els 10 punts. Excepte a falta de 3 minuts que se'ns posen 1 punt per davant amb un parcial en contra que aconseguim contrarestar amb un 8-0 a favor, amb 2 triples inclosos, que ens fa arribar a l'últim minut sense patir pel resultat.

AE Minguella 36 - UB Llefià 42

22-11-2021

Partit molt exigent en el que volíem recuperar-nos del -50 de la primera volta. Sortim molt intenses i aconseguim manar en el partit imposant un ritme alt en atac i una gran defensa durant pràcticament tota la primera part.

Al inici del tercer quart seguim manant en el partit fins que el rival canvia a defensa zonal, defensa que mai havíem atacat ni treballat. A partir d'aquí ens costa molt més trobar situacions clares de tir i ens acaben remuntant i posant-se per davant fins al resultat final.

Destacar el molt bon treball de les noies durant tot el partit. Ho hem donat tot però no sempre es pot guanyar, i això també ho hem d'aprendre. Cap ben alt!

AB Ronçana 32 - AE Minguella 58

15-11-2021

Inici dubitatiu on ens veiem sorpreses per la intensitat defensiva del rival. La pista era petita i nosaltres la fèiem encara més petita amb una circulació lenta de pilota i una mala ocupació dels espais. Quan aconseguim igualar la intensitat defensiva que ens imposava el rival aconseguim córrer al contraatac i trobem cistelles fàcils. Això ens fa recuperar la confiança i trobem, i anotem, tirs alliberats en el joc estàtic. Ens posem per davant en el marcador abans de la mitja part.

A la segona part seguim amb la bona dinàmica de finals del segon quart i seguim augmentant la renda fins al resultat final.

AE Minguella 56 - CB Canet 35

08-11-2021

Partit de menys a més. Comencem encaixant un parcial en contra per la relaxació defensiva i algunes boles perdudes. Ens anem recuperant segons va passant el partit amb una bona defensa a tota pista i corrent al contraatac. Tot i el gran desencert en atac, on fallem diverses entrades sota la cistella, marxem ja per davant a la mitja part.

A la segona part alguns moments de bon joc i encert ens fan pensar que tenim un encert que realment no tenim i comencem a prendre males decisions en atac i males seleccions de tir. Tot i així arribem amb més cames al tram final de partit, per la nostra rotació més àmplia, i augmentem la diferència al marcador fins al resultat final.

AECAM 15 - AE Minguella 52

01-11-2021

Comencem el partit amb una molt bona defensa a tota la pista però amb moltes errades en atac. Quan comencem a ficar-les en atac ens vam separar en el marcador fins l'últim quart que ens vam adormir i vam permetre més cistelles dels rivals.

AE Minguella 59 - CB Lliçà de Vall 53

25-10-2021

Comencem molt intenses i això fa que d'inici anem per davant en el marcador. Poc a poc el rival ens iguala la intensitat i s'acaba posant per davant a mitjans del primer quart.

A partir d'aquí aniríem per darrera en el marcador, però sense perdre la cara al partit en cap moment, fins al minut 37. Destacar el bon joc, l'encert i el caràcter mostrat a l'últim quart, quan més ho necessitàvem, on anotem 25 dels 59 punts de l'equip.

UB Llefià 71 - AE Minguella 21

18-10-2021

Partit on no ens trobem còmodes en cap moment en atac. Ens costava molt portar la pilota de pista defensiva a pista ofensiva i quan ho aconseguíem encara ens costava més trobar situacions clares per anotar.

En defensa permetem molts punts en transició de les rivals, gràcies a les nostres pilotes perdudes.

AE Minguella 68 - AB Ronçana 28

04-10-2021

Comencem el partit massa nervioses i desconcentrades. Pilotes perdudes tontes i permetem algún bàsquet fàcil. Quan ajustem el balanç aconseguim parar contraatacs i a robar pilotes per sortir al contraatac, això sumat a unes bones seleccions de tir fa que agafem les primeres diferències en el marcador.

Al segon quart augmentem la pressió defensiva i aconseguim molts punts fàcils. Seguim amb una bona selecció de tir acompanyada d'un gran, i sorprenent, encert des de la línia de 3, que fa que ens anem en el marcador a la mitja part.

Comencem la segona part un altre cop desconcentrades i relaxades. La mitja part ens ha tallat el ritme i les sensacions positives. Moltes pèrdues i joc anàrquic, pero anem recuperant el ritme del segon quart mica en mica i aconseguim mantenir la distància al marcador.

Al ultim quart seguim augmentant el ritme de joc del tercer quart, però, aquest cop, acompanyant del desencert. Tot i així, seguim augmentant la diferència al marcador. En el tram final del partit arriba el descontrol, provocat per la falta de cames habitual d'un primer partit de pretemporada.

Bones sensacions en la gran part del partit, per ser el primer, però amb molt a millorar. Seguim treballant!