Cròniques Cadet C femení

AE Minguella 47 - Manresa CBF 97

11-10-2021

Hem començat a aparèixer al partit al 3r quart. La primera meitat ha sigut una constant de perdre pilotes amb la nostra sortida de pilota. Males lectures de passes i poca intensitat / ganes per rebre pilota i voler creuar a camp ofensiu.

La defensa en estàtic no ha sigut dolenta, igual que la mobilitat de la pilota en atac, però a base de contraatacs i regalar pilotes al treure, el partit ha sigut un altre.

Actitud, intensitat i ganes de voler demostrar allò que treballem, de valorar la nostra feina, han de ser la base al llarg dels 40 minuts.

Molt bona feina de les dues infantils que ens han donat un cop de mà.

Femení Sant Adrià 80 - Minguella 38

04-10-2021

Un rival superior en actitud i intensitat a nosaltres ha fet que durant tot el partit anéssim per darrera i no estiguéssim connectades. Els hi hem facilitat molt la feina a elles. La nostra defensa ha sigut permissiva i amb falta de concentració. O defensem i comuniquem totes, aplicant tot allò que entrenem, o les actuacions individuals no serveixen. Hem competit de forma molt intermitent, i en aquesta lliga això es paga.

AE Minguella 42 - ASFE 40

27-09-2021

La temporada que ens espera serà llarga i les rivals de nivell, per tant a treballar.

Tot l'equip ha anat de menys a més. L'actitud i la intensitat ha de ser-hi els 40 minuts. La nostra defensa ha començat permetent cistelles fàcils i tirs alliberats, però després ha millorat. El rebot, un factor més i sempre present, per sort ha anat cap a millor a la segona meitat. El moviment de pilota, les penetracions a cistella, els passes a dins i fora, i els tirs nostres alliberats han de ser opcions reals. Ataquem i defensem en equip, buscant estar còmodes a pista i parlar.

El marcador és un element més que hem de tenir en compte, però primer hem de sortir a competir cada partit, per això treballem cada setmana i ens ho mereixem.

Queda molt per treballar. És inici de temporada i són rivals de nivell. Però hem d'agafar aquest repte amb ganes, quan vagi bé i quan vagi malament. Són unes lluitadores.