Cròniques Mini A masculí

AE Minguella 54 - EL Círcol 71

16-05-2022

Bon partit tant en defensa com en atac.

Hi ha hagut molts moments en atac on el nostre joc i les jugades que fèiem triangulant la pilota i buscant el company sol han estat brutals. Però no pot ser que deixem que ens fiquin tants bàsquets fàcils d’1c1.

El que no pot ser, una altra vegada, és que perdem el partit per tirar pel terra 1 quart. Fem 4-5 quarts acceptables, 2 quarts prou bons i sempre hi ha 1 quart on fallem i ens agafen un bon avantatge en el marcador que després ja ens costa recuperar.

Avui hem fallat en l’actitud del partit, després de que ens fessin un bon parcial i tirar la tovallola. Imperdonable si volem ser un equip més competitiu.

Seguirem treballant per millorar.

AECAM 84 - AE Minguella 44

09-05-2022

Encara que el resultat no ens faci justícia, vam fer un molt bon partit en els conceptes ofensius que portàvem treballant dies anteriors al partit.

Sabíem que seria el partit més físic de la lliga ja que tenien 4-5 jugadors amb un físic privilegiat al que estem acostumats a veure, i això ens va passar factura.

Vam fer un bon partit defensiu encara que l'àrbitre no ens ho va posar gens fàcil. Erem 9 jugadors disponibles i vam acabar amb 2 jugadors expulsats i xiulant-nos 2 antiesportives. En el tema arbitral, una vegada més, res a dir.

Seguirem millorant en les nostres mancances i defectes, per intentar pulir el nostre joc. Tot i això, vam demostrar un gran nivell però no podem permetre que un jugador torni a ficar 40 punts ell sol per molt bon físic que tingués.

Seguirem millorant! Força Minguella.

AE Minguella 42- AECAM 66

25-04-2022

Partit on en els aspectes ofensius ens han costat degut a la seva millor capacitat física. Tot i això no hem estat del tot "malament", però en defensa seguim fallant i molt. Tema ajudes defensives, saber a qui defensar, ser més agressius en diferents aspectes del joc, que no ens superin fàcil al 1c1 per un simple tema de "capacitat de reacció" que no tècnica defensiva...

Ara bé, el tema de l'àrbitre avui ha estat lamentable. Tot el que a ells els hi pitaven a favor, a nosaltres era en contra. Ha permés molts contactes, molts, on la gran majoria a nosaltres ens perjudicaven a l'hora de sortir al contraatac o en camp ofensiu nostre. Això ha fet que el nostre atac en estàtic ens costés més atacar ja que era un no parar d'anar ficant mans i agafant els nens quan els superàvem en el 1c1. Tot i això no és excusa pel partit que hem fet.

Ens han faltat ganes i no pot ser que quan l'equip rival agafa un mínim avantatge en el mercador ja ens vinguem avall.

Hem de seguir treballant i millorar el nostre joc en estàtic i ser igual d'agressius o més que en els primers mesos de temporada.

Força Minguella!

Maresme Boet 86 - AE Minguella 60

04-04-2022

Partit de menys a més. Mitja part nefasta defensivament, permetent contraatacs fàcils, fent faltes "tontes" i sense defensar amb agressivitat com normalment ens identifica.

En atac, els últims 3 quarts han estat bastant bé encara que són millorables.

Gran falta d'actitud avui i ganes, quan els partits se'ns posen de cara no baixem el ritme i mantenim la distància, però quan ens fan un bon parcial en contra ja baixem els braços i ens costa molt posar-nos per davant encara que sempre acabem arreglant una mica la mala dinàmica en la que entrem.

Sense fer un gran partit, hem anotat 60 punts, encara que no podem permetre tants punts en contra per molt que el físic no ens pugui ajudar molt.

Seguirem treballant i millorant.

AE Minguella 55 - Mataró Parc Maresme Boet 54

28-03-2022

Gran partit dels nens.

Vam sortir a tope des del primer moment, amb ganes de guanyar i amb molta intensitat en els primers quarts que era el que ens estava faltant últimament en els últims partits.

Partit serè tant en defensa com en atac, encara que no pot ser que seguim perdent pilotes per males decisions tàctiques. Això haurem de millorar i molt perquè la gran majoria de vegades regalem punts fàcils i ho hem d'evitar.

Hem tornat a demostrar que la nostra bona defensa ens pot ajudar en gran part al nostre següent atac, encara que en aquest partit el resultat no va reflectir molt el que va passar a pista.

Seguirem treballant! Força Minguella!

UE Sant Cugat 77 - AE Minguella 49

14-03-2022

Partit de més a menys on últimament ens està perjudicant 1-2 quarts on sembla que tirem el partit, encara que després ens tornem a col.locar al partit però ja és molt difícil estar per davant després de l'esforç per remuntar.

Tot el que vam treballar durant les 2 setmanes, només va tenir efecte a l'anada encara que el resultat no va ser favorable pel seu domini físic a la zona.

Tot i així, en els 2 partits els hi vam ficar 50 punts que penso que està prou bé respecte a la nostra gran inferioritat física.

En aquesta lliga si no donem el 100% a cada partit, patirem. Tot i així, la part bona és que estem competint tots els 8 quarts menys 1-2 que ens relaxem.

Seguirem treballant! Força Minguella!

AE Minguella 52 - UE Sant Cugat 68

07-03-2022

Felicitar primer de tot als meus nens que avui ho han donat tot i més per intentar guanyar.

Hem sortit des del minut 1 "a muerte" i a lluitar com sabem. Hem estat dominadors del joc però la gran superioritat física del rival ha fet que el partit es decantés cap a ells.

Dels millors partits que hem jugat aquesta temporada, durs en defensa, ràpid al contraatac i actitud i compromís des del minut 1 de partit.

Seguirem treballant per millorar però avui més que mai molt orgullós dels meus jugadors.

Crec que el resultat no reflecteix pas al que s'ha vist a la pista.

Força Minguella!

Mataró CB Argentona 69 - AE Minguella 55

21-02-2022

No hi ha molt a comentar avui per poder treure grans coses positives.
Partit horrorós sense actitud ni ganes després de veure'ns superats per un molt bon joc col.lectiu del rival.

Per part nostra no ha existit actitud en defensa, i en atac ens hem vist superats per les immenses pèrdues "tontes" per males sel·leccions de passades

Tot el que vam tenir d'intensitat la setmana passada amb molt bona actitud, avui només s'ha vist en moments puntuals.

Guanyem 1 partit i ja ens creiem superiors, bona cura d'humilitat avui.

AE Minguella 54 - CB Argentona 37

14-02-2022

Content per la victòria però no pel partit.

Crec que hem pogut fer molt més i s'ha notat que portàvem 2 mesos sense competir.

Hem fallat en aspectes on normalment no fallàvem, com tirs fàcils per nosaltres. Hem fet moltes pèrdues i ens han jugat ràpid al contraatac i males decisions.

Però hem tirat el partit endavant a base d'actitud i ganes, 2 valors que són fonamentals per nosaltres.

Millorable el partit però molt bé l'actitud, content per l'esforç de tots els jugadors i a seguir millorant.

Força Minguella!

AE Minguella 75 - AE Sant Andreu Natzaret 54

20-12-2021

Molt bon partit de TOT L'EQUIP avui.

Era una "final" per nosaltres i s'havia de guanyar sigui com sigui.

Malgrat el mal partit que vam tenir amb el primer enfrontament contra St. Andreu, avui hem demostrat que va ser cosa de un sol partit que no vam ser nosaltres mateixos.

Hem jugat com sabem jugar, dominant el partit a mesura de fer la pressió alta, robar pilotes i sortir al contraatac tal i com hem treballat aquests mesos.

Avui hem tret valentia, orgull i coratge davant un gran rival, a seguir!

Força Minguella!

Sant Nicolau 30 - AE Minguella 80

13-12-2021

Partit fàcil que a priori hauríem de guanyar si demostràvem una vegada més el què valem com a equip, i així ha estat.

Hem dominat de principi a fi a base de defensar molt dur, i atacar ràpid al contraatac després de forçar pèrdues de l'equip rival.

Gran partit de tots els nens que han demostrat una vegada més que si volen, aconsegueixen els objectius de l'equip.

A seguir amb aquesta dinàmica i a seguir treballant!

Força Minguella!

Descansa

29-11-2021

AE Minguella 78 - CB Sant Josep 37

22-11-2021

Partidàs avui col·lectiu de tots els jugadors, tots. Han sortit des del primer moment agressius en defensa i ràpid en contraatac, tal i com portem treballant aquests 2 mesos de temporada.

Gran feina col·lectiva i a seguir millorant de cara a més endavant.

Molt molt content d'aquest partit on les ganes i la motivació s'han notat més que mai davant d'un gran rival.

Hem imposat la nostra filosofia i el nostre estil de joc, avui més que mai!

Sabadell BQ 40 - AE Minguella 58

15-11-2021

Partit totalment diferent al de la setmana passada.

Hem estat els 5 primers quarts molt igualats, fins que el 6è quart hem posat l'accelerador i ja hem començat a jugar el nostre joc.

Robar pilotes, capturar rebots i sortir a córrer al contraatac. Els últims 3 quarts del partit ha estat tota l'estona això i sense parar.

Quan volem podem ser un equip molt difícil de defensar i som un equip que un cop ens posem les piles, podem agafar un gran avantatge.

Actitud i ganes avui més que mai, seguim!

Força Minguella!

AE Sant Andreu Natzaret 78 - AE Minguella 45

08-11-2021

Tard o d'hora ens havia de venir un partit on fos un punt d'inflexió. Ha estat un partit on ha deixat molt que desitjar la nostra actitud, sense ganes i sense compromís per ajudar-se entre ells i ajudar al equip ens costarà molt.

Les ocasions fàcils que tenim per ficar, fallàvem. En canvi ells les aprofitaven.

Hem tingut poca humiltat per haver guanyat els altres partits amb superioritat i espero que amb aquest partit ens serveixi com a punt d'inflexió i per tocar de peus a terra i, saber i ser conscients que sense treballar no arribarem enlloc.

A seguir! Força Minguella!

AE Minguella 72 - CE Sant Nicolau 21

01-11-2021

Partit molt molt actiu tant en defensa com en atac. Aplicant el nostre estil de joc de fer pressió molt alta, per així poder robar pilotes i atacar un i un altre cop sense parar.

Hem dominat de principi a fi on hi ha hagut quarts que hem deixat al rival a 0 punts per la nostra gran labor defensiva i d'intensitat aplicada a la pista.

Hem de seguir creient i confiar en el nostre treball tant ofensiu com defensiu, i sobretot seguir formant un equip competitiu on podem aspirar a guanyar la lliga si seguim en aquesta bona dinàmica.

A seguir treballant, és el camí a seguir! Força Minguella!

Descansa

25-10-2021

CB Sant Josep 51 - AE Minguella 58

18-10-2021

Partit molt difícil per les condicions del camp al ser tant llarg, ja que ens costava molt recuperar a l'hora de defensar els contraatacs.

No hem pogut aplicar la nostra defensa intensa del 2c1 i ens ha perjudicat molt, ja que no hem tingut les mateixes oportunitats després per atacar com podem fer sempre.

Molt bona segona part dels nens amb bona intensitat defensiva, que finalment ha estat decisiva per emportar-nos el partit en el últim quart gràcies a un bon parcial favorable dels nostres.

Hem de seguir entrenant petits detalls per així poder millorar i jugar el nostre joc.

Seguim! Força Minguella!

AE Minguella 60 - Sabadell BQ 24

04-10-2021

Partit molt intens i molt dur per part dels dos equips. Hem jugat amb molta intensitat tant defensiva com ofensiva durant tot el partit, sortint al 2c1 i arribant a les ajudes per poder recuperar bola i sortir ràpid al contraatac i acabar fàcil.

Aquesta és la nostra filosofia que volem implantar i la dinàmica que volem aconseguir durant tota la temporada. Treballar dur en defensa per després poder atacar, atacar i atacar constantment. Quantes més situacions de tir provoquem, més possibilitats tindrem per guanyar el partit.

Gran partit de tots, aquest és el camí a seguir!
Força Minguella!