Cròniques Mini A masculí

Descansa

29-11-2021

AE Minguella 78 - CB Sant Josep 37

22-11-2021

Partidàs avui col·lectiu de tots els jugadors, tots. Han sortit des del primer moment agressius en defensa i ràpid en contraatac, tal i com portem treballant aquests 2 mesos de temporada.

Gran feina col·lectiva i a seguir millorant de cara a més endavant.

Molt molt content d'aquest partit on les ganes i la motivació s'han notat més que mai davant d'un gran rival.

Hem imposat la nostra filosofia i el nostre estil de joc, avui més que mai!

Sabadell BQ 40 - AE Minguella 58

15-11-2021

Partit totalment diferent al de la setmana passada.

Hem estat els 5 primers quarts molt igualats, fins que el 6è quart hem posat l'accelerador i ja hem començat a jugar el nostre joc.

Robar pilotes, capturar rebots i sortir a córrer al contraatac. Els últims 3 quarts del partit ha estat tota l'estona això i sense parar.

Quan volem podem ser un equip molt difícil de defensar i som un equip que un cop ens posem les piles, podem agafar un gran avantatge.

Actitud i ganes avui més que mai, seguim!

Força Minguella!

AE Sant Andreu Natzaret 78 - AE Minguella 45

08-11-2021

Tard o d'hora ens havia de venir un partit on fos un punt d'inflexió. Ha estat un partit on ha deixat molt que desitjar la nostra actitud, sense ganes i sense compromís per ajudar-se entre ells i ajudar al equip ens costarà molt.

Les ocasions fàcils que tenim per ficar, fallàvem. En canvi ells les aprofitaven.

Hem tingut poca humiltat per haver guanyat els altres partits amb superioritat i espero que amb aquest partit ens serveixi com a punt d'inflexió i per tocar de peus a terra i, saber i ser conscients que sense treballar no arribarem enlloc.

A seguir! Força Minguella!

AE Minguella 72 - CE Sant Nicolau 21

01-11-2021

Partit molt molt actiu tant en defensa com en atac. Aplicant el nostre estil de joc de fer pressió molt alta, per així poder robar pilotes i atacar un i un altre cop sense parar.

Hem dominat de principi a fi on hi ha hagut quarts que hem deixat al rival a 0 punts per la nostra gran labor defensiva i d'intensitat aplicada a la pista.

Hem de seguir creient i confiar en el nostre treball tant ofensiu com defensiu, i sobretot seguir formant un equip competitiu on podem aspirar a guanyar la lliga si seguim en aquesta bona dinàmica.

A seguir treballant, és el camí a seguir! Força Minguella!

Descansa

25-10-2021

CB Sant Josep 51 - AE Minguella 58

18-10-2021

Partit molt difícil per les condicions del camp al ser tant llarg, ja que ens costava molt recuperar a l'hora de defensar els contraatacs.

No hem pogut aplicar la nostra defensa intensa del 2c1 i ens ha perjudicat molt, ja que no hem tingut les mateixes oportunitats després per atacar com podem fer sempre.

Molt bona segona part dels nens amb bona intensitat defensiva, que finalment ha estat decisiva per emportar-nos el partit en el últim quart gràcies a un bon parcial favorable dels nostres.

Hem de seguir entrenant petits detalls per així poder millorar i jugar el nostre joc.

Seguim! Força Minguella!

AE Minguella 60 - Sabadell BQ 24

04-10-2021

Partit molt intens i molt dur per part dels dos equips. Hem jugat amb molta intensitat tant defensiva com ofensiva durant tot el partit, sortint al 2c1 i arribant a les ajudes per poder recuperar bola i sortir ràpid al contraatac i acabar fàcil.

Aquesta és la nostra filosofia que volem implantar i la dinàmica que volem aconseguir durant tota la temporada. Treballar dur en defensa per després poder atacar, atacar i atacar constantment. Quantes més situacions de tir provoquem, més possibilitats tindrem per guanyar el partit.

Gran partit de tots, aquest és el camí a seguir!
Força Minguella!