Cròniques Pre-Infantil B masculí

AE Minguella 67 - UB LLefià 70

29-11-2021

AE Minguella 55 - Maristes Ademar 52

22-11-2021

Partit d'infart molt igualat on, un joc quasi excel·lent, amb molt bona presa de decisions en atac, molt bona defensa de la línia de passe i molt bona organització en els dos cantons de la pista, fan que puguem competir quart a quart i acabar enduent-nos la victòria contra un rival aparentment superior tant física com tècnicament.

Estem molt orgullosos que, després de dures i abundants jornades de treball i treball, acabem mostrant en el joc el bon nivell en el que ens volem mantenir durant la resta de la temporada.

Cal seguir treballant i no abaixar els braços.

CB Sant Feliu de Codines 22 - AE Minguella 59

15-11-2021

Partit on sortim bé al primer quart encaixant 0 punts. A partir del 2n quart, el pitjor de la temporada sens dubte, el qual perdem 2 a 9 agafem una mala dinàmica fins al 7è. En aquest, en limitar el bot comencem a jugar bé amb molt d'ordre en atac, cosa que mantenim el 8è quart.

Partit molt millorable. Cal millorar la regularitat.

UB Mir 68 - AE Minguella 55

08-11-2021

Derrota significativa contra un rival directe de la lliga. Quan hem mostrat un joc ordenat i intens hem pogut compensar clara superioritat física del rival, però moments puntuals d'egoismes i individualitats i un molt mal parcial de -13 al 6è quart fan que no ens en poguem dur el partit.

Portem treballant la concentració i la constància als entrenaments des de principi de temporada. L'hem millorat molt, però partits com aquests evidencien que encara ho hem de polir.

AE Minguella 68 - Canovelles BC 26

01-11-2021

Partit molt regular on, tot i la falta d'intensitat, jugar amb espais i ordre en atac i fer bé les línies de passada, les ajudes i bloquejant el rebot en defensa fa que a poc a poc anem guanyant diferència al marcador.

Tot i marxar contents i satisfets de que es faci el que hem estat treballant, hem trobat a faltar les mateixes ganes a pista que hi vam posar quan vam jugar contra el Llefià.

UB LLefià 85 - AE Minguella 54

25-10-2021

Millora considerable en l'actitud dels 9 jugadors. Han competit i lluitat contra un rival molt superior físicament.

Ens apropem al nivell i intensitat que volem estar, però encara ens queda un llarg camí per recórrer abans d'assolir els nostres objectius.

Cal treballar les línies de passe, el bloqueig de rebot i el balanç defensiu.

Maristes Ademar 56 - AE Minguella 34

18-10-2021

Lamentable partit on només sortim amb ganes de lluitar al 3r quart i en moments puntuals del 4t al 6è. Ens quedem mirant el rebot en comptes d'anar a bloquejar-lo, no baixem al balanç defensiu...

Si donem el nostre 100% durant tota la setmana i el sabem mantenir al partit som un equip que tenim molt a dir, però aquest partit ha estat la prova que si no anem a totes en tot moment no tenim res a fer.

Cal pujar la intensitat i treballar més i millor.

AE Minguella 71 - CB Sant Feliu de Codines 21

04-10-2021

Partit acceptable, tot i que molt millorable.

Agafar ràpidament un còmode avantatge al marcador, fa que ens relaxem i adaptem al seu baix ritme de partit. Això provoca que baixem els braços en defensa i que permetem agafar un desmesurat nombre de rebots al rival.

Tot i això felicitem els jugadors pels altíssims percentatges, tant de tirs lliures com de triples.

Objectiu pel proper partit: Augmentar la intensitat durant tot el partit.