Cròniques Pre-Infantil B masculí

AE Miguella 54 - CB Tona 58

16-05-2022

Tot i la derrota, molt satisfet amb la molt bona actitud per part de tota la plantilla. Feia diverses jornades que no acabàvem de gaudir del bàsquet ni hi havia el companyerisme que hem mostrat avui.

Tot i que cal continuar treballant detalls tècnics, com el bloqueig de rebot, i la regularitat després de 40 minuts de partit, podem marxar contents de la faceta que hem mostrat avui.

AE Minguella 40 - AB Premià 55

09-05-2022

Molt mala actitud per part de la majoria de jugadors. La meitat de jugadors encara dormen. Ni baixen a defensar, ni van al rebot, ni treballen per rebre...

L'altra meitat sí que hi han posat ganes, però han sigut molt egoistes, individualistes, es queixaven per tot i de tothom i no sabien reconèixer els seus errors.

Cal continuar treballant en aquests aspectes.

AE Teià 47 - AE Minguella 41

02-05-2022

AB Premià 72 - AE Minguella 49

25-04-2022

AE Miguella 48 - Agrupació Esportiva Teià 59

04-04-2022

Partit on mostrem una molt mala versió de nosaltres mateixos. Tant el rival com nosaltres sortim molt adormits a la pista, però després de 6 llargues parts i més de 30 minuts de partit, són els oponents els que decideixen entrar relativament al partit i, sense mostrar cap mena d'oposició, els hi regalem el partit.

Un cop més fem mostra de la nostra irregularitat i evidenciem que si fem una mala setmana d'entrenaments, el partit també serà dolent. En canvi, si entrenem bé durant la setmana, som capaços de jugar MOLT millor i d'aconseguir tot allò que ens proposem, com vam demostrar l'anterior partit vs UB Mir.

Cal ser més constants i continuar treballant.

Ajornat

28-03-2022

AE Minguella 72 - UB Mir 34

14-03-2022

Partidàs pràcticament immillorable per part de tots els jugadors, producte d'una molt bona setmana d'entrenaments. La pressió defensiva a tot el camp, bloquejar el rebot (la majoria de cops) i sobretot la constància i regularitat de la bona actitud durant els 40 minuts de partit, ens porten a guanyar de 38 punts contra un equip infinitament superior físicament contra el que havíem perdut de 13 i 10 punts anteriorment.

Molt orgullós d'aquesta victòria i del nivell mostrat. Cal mantenir-nos en aquesta línia, no abaixar els braços i continuar entrenant com ho hem fet la setmana q ens ha dut a aquesta victòria.

UB Mir 58 - AE Minguella 48

07-03-2022

Partit irregular on els 5 primers quarts és un constant estira i afluixa amb molts canvis de líder en el marcador. Als últims compassos de partit, la nostra inferioritat física permet al rival apretar i agafar un petit marge d'avantatge. Això treu mentalment del partit a la majoria de jugadors, fa que ens desmoralitzem, abaixem els braços i cedim el partit.

Cal continuar treballant el fet de mantenir el nivell i la concentració durant tots i cada un dels minuts de joc.

CB Cabrera 69 - AE Minguella 50

21-02-2022

Molt mal partit per part de la majoria dels jugadors. Vam sortir bastant bé. Concentrats, corrent i motivats. Gràcies a això vam arribar a aconseguir un avantatge al marcador de més de 10 punts.

En el 4t quart vam tenir un mal moment i va treure mentalment del partit a la majoria de jugadors. A partir d'allà no ens van guanyar el partit, el vam perdre nosaltres per culpa de molt males actituds, i que ens guanyin per actitud, és una cosa inconcebible que no ens podem permetre.

Cal continuar treballant, no abaixar els braços tant fàcilment i lluitar de principi a final.

AE Minguella 70 - CB Cabrera 55

14-02-2022

Partit on comencem amb molta intensitat i traient molts avantatges de córrer al contraatac.

A partir del 4t quart provem per primer cop la pressió 2x1 que hem estat assajant. Trigàvem molt a col·locar-nos, però quan arribàvem a temps sortia prou bé. La pressió, i el fet de fer tant temps que no competíem, fa que arribem molt cansats físicament i ens perjudiqui als últims 3 quarts. Tot i així, gràcies a l'avantatge que ja havíem generat, aconseguim endur-nos el partit sense patir massa.

Cal seguir treballant la pressió i exigir més als físics per aguantar a un ritme alt fins al final del partit.

Ajornat

20-12-2021

Canovelles 27 - AE Minguella 76

13-12-2021

Molt bon partit per part de tots els jugadors. Tot i tenir desavantatge físic, ja sabíem q no seria un partit molt complicat. Per aquest motiu, ens hem posat reptes quart a quart per autoexigir-nos i millorar molt més. Alguns d'aquests eren: encaixar 0 punts, només llençar tirs quan ens trobéssim completament sols, llençar només amb mecànica de tir o amb la mà no hàbil, atacar sense cap bot...

En ser reptes molt exigents no hem aconseguit assolir-ne la majoria. Independentment d'això, hem mostrat unt molt bon joc durant els 40 minuts, i estem molt orgullosos d'aquesta constància.

AE Minguella 67 - UB LLefià 70

29-11-2021

Molt bon partit contra els líders on, tot i haver un enorme desavantatge físic, gràcies a una molt bona defensa i córrer organitzats als contraatacs fa que tinguem quarts molt bons i puguem competir el partit fins al final.

Si no haguéssim abaixat els braços en moments puntuals en defensa, que ells aprofitaven per atacar molt la cistella, treure faltes i fer-nos molts petits parcials, ben segur que haguéssim pogut treure el partit endavant.

Òbviament un resultat així contra l'equip que teníem davant, es més que una victòria. Però no ens relaxem, cal seguir treballant.

AE Minguella 55 - Maristes Ademar 52

22-11-2021

Partit d'infart molt igualat on, un joc quasi excel·lent, amb molt bona presa de decisions en atac, molt bona defensa de la línia de passe i molt bona organització en els dos cantons de la pista, fan que puguem competir quart a quart i acabar enduent-nos la victòria contra un rival aparentment superior tant física com tècnicament.

Estem molt orgullosos que, després de dures i abundants jornades de treball i treball, acabem mostrant en el joc el bon nivell en el que ens volem mantenir durant la resta de la temporada.

Cal seguir treballant i no abaixar els braços.

CB Sant Feliu de Codines 22 - AE Minguella 59

15-11-2021

Partit on sortim bé al primer quart encaixant 0 punts. A partir del 2n quart, el pitjor de la temporada sens dubte, el qual perdem 2 a 9 agafem una mala dinàmica fins al 7è. En aquest, en limitar el bot comencem a jugar bé amb molt d'ordre en atac, cosa que mantenim el 8è quart.

Partit molt millorable. Cal millorar la regularitat.

UB Mir 68 - AE Minguella 55

08-11-2021

Derrota significativa contra un rival directe de la lliga. Quan hem mostrat un joc ordenat i intens hem pogut compensar clara superioritat física del rival, però moments puntuals d'egoismes i individualitats i un molt mal parcial de -13 al 6è quart fan que no ens en poguem dur el partit.

Portem treballant la concentració i la constància als entrenaments des de principi de temporada. L'hem millorat molt, però partits com aquests evidencien que encara ho hem de polir.

AE Minguella 68 - Canovelles BC 26

01-11-2021

Partit molt regular on, tot i la falta d'intensitat, jugar amb espais i ordre en atac i fer bé les línies de passada, les ajudes i bloquejant el rebot en defensa fa que a poc a poc anem guanyant diferència al marcador.

Tot i marxar contents i satisfets de que es faci el que hem estat treballant, hem trobat a faltar les mateixes ganes a pista que hi vam posar quan vam jugar contra el Llefià.

UB LLefià 85 - AE Minguella 54

25-10-2021

Millora considerable en l'actitud dels 9 jugadors. Han competit i lluitat contra un rival molt superior físicament.

Ens apropem al nivell i intensitat que volem estar, però encara ens queda un llarg camí per recórrer abans d'assolir els nostres objectius.

Cal treballar les línies de passe, el bloqueig de rebot i el balanç defensiu.

Maristes Ademar 56 - AE Minguella 34

18-10-2021

Lamentable partit on només sortim amb ganes de lluitar al 3r quart i en moments puntuals del 4t al 6è. Ens quedem mirant el rebot en comptes d'anar a bloquejar-lo, no baixem al balanç defensiu...

Si donem el nostre 100% durant tota la setmana i el sabem mantenir al partit som un equip que tenim molt a dir, però aquest partit ha estat la prova que si no anem a totes en tot moment no tenim res a fer.

Cal pujar la intensitat i treballar més i millor.

AE Minguella 71 - CB Sant Feliu de Codines 21

04-10-2021

Partit acceptable, tot i que molt millorable.

Agafar ràpidament un còmode avantatge al marcador, fa que ens relaxem i adaptem al seu baix ritme de partit. Això provoca que baixem els braços en defensa i que permetem agafar un desmesurat nombre de rebots al rival.

Tot i això felicitem els jugadors pels altíssims percentatges, tant de tirs lliures com de triples.

Objectiu pel proper partit: Augmentar la intensitat durant tot el partit.