Cròniques Senior B femení

CB Mollet 59 - AE Minguella 58

28-11-2022

Un partit amb dues cares. Comencem molt serioses i amb les idees clares i arribem a agafar un avantatge de 10 punts.

En el segon i tercer quart ens relaxem, fem un pas enrere i el rival dos passos endavant i ens superen amb actitud i ganes. El últims cinc minuts de l'últim quart ens fiquem les piles i portem el partit a la pròrroga i a la pròrroga en un cara o creu ens surt creu.

Hem de mantenir l'actitud 40 minuts, sinó, malament. Seguim.

AE Minguella 24 - Femení Osona B 73

21-11-2022

Partit amb poca història. Juguem contra les primeres, un equip molt dur, amb ritme i que carrega molt bé el rebot i no hem estat a l'alçada.

Ens toca treballar i molt aquesta setmana per afrontar el partit de diumenge contra Mollet. Seguim

UE Montgat 59 - AE Minguella 43

14-11-2022

artit molt difícil des de l'inici. Avui mentalment no hem estat.

Un primer quart on trobàvem bons tirs però no entraven. Aixó ens ha anat afectant mentalment i en defensa ho notàvem, i molt. Sí que és cert que l'últim quart l'hem competit de tu a tu, però era tard. Errors en els passes, moltes pilotes perdudes, en el rebot, i tot això perquè mentalment no estàvem.

Ens toca seguir. Setmana nova i amb el cap a Osona, el líder del grup i invicte. Anem a per totes. Seguim.

UE Mataró 39 - AE Minguella 58

07-11-2022

Partit on una gran segona part ens fa sumar una victòria més.

Un inici inestable, on defensem molt bé però en atac no estem còmodes, fallem tirs fàcils, boles perdudes, fa que acabem el 1r quart -4.

A partir del segon quart canviem el xip i a partir de la nostra defensa comencem a generar en atac i a sumar contraatacs i anem al descans +6. La segona part continuem amb aquesta dinàmica i no deixem de treballar fins el +19 final.

Pista molt difícil, petita, públic molt a sobre i un terra que rellisca, però hem fet un pas endavant i hem sumat un partit molt difícil.

Setmana que ve visitem Montgat. Seguim.

AE Minguella 52 - CB Calella 35

24-10-2022

Partit controlat des del salt inicial.

Guanyem els 3 primers quarts. Cert que l'últim el perdem amb un 11-15 perquè ens relaxem una mica i elles també fan un joc molt més dur.

Avui no hem tingut un gran encert en atac. Trobàvem bons tirs i la pilota no sempre entrava, però hem sabut treballar des de la defensa i això ens fa treure una gran victòria.

Seguim.

UB Llefià 42 - AE Minguella 68

17-10-2022

Partit que comencem a controlar a partir del segon quart. Un inici de partit amb molts errors, molt típic en un derbi, acabem el primer quart 11-11.

El segon quart controlem els nervis i comencem a jugar el nostre joc i a estar còmodes. Això fa que marxem al descans amb un +9. Un tercer quart sensacional, on deixem el rival amb només 2 punts, fa que agafem rendes de +20 o més. Renda que aguantem fins el final.

Ens toca seguir, anem en molt bona direcció. Seguim.

AE Minguella 39 - CB Llinars 54

10-10-2022

Partit contra un equip amb moltes més ganes i més desig q nosaltres.

Anem al descans empatades i un tercer quart de 5-23 ens sentencia. Sense idees en atac, amb poca itensitat en defensa. El rival fa un molt bon partit a partir del seu contraatac. Rival incòmode.

Ens toca aixecar-nos i seguir treballant dia a dia i amb el cap a Llefià. Seguim.

CB Lliçà d'Amunt 45 - AE Minguella 42

03-10-2022

Partit ajustat de principi a fi, on cap equip aconsegueix marxar en el marcador.

Anem al descans amb un +5. Un últim quart amb poca anotació i on predominen les defenses ens surt car, però tot i així no perdem la cara al partit. Defensem l'última acció del Lliçà on recuperem bola, queden 9 segons i aconseguim tirar un triple alliberat per empatar el partit, no entra, mala sort. Molt content per l'actitud de les noies, ens queda corregir petits detalls però aquest es el camí. Seguim

AE Minguella 54 - CB Manlleu 33

26-09-2022

Partit dominat de principi a fi. Un gran parcial en el primer quart, 14-2, ens fa encarrilar el partit gràcies a una molt bona defensa.

La segona part segueix amb la mateixa tònica i continuem sumant fins al +21 final.

Encara tenim molt marge de millora. És normal cometre errors a la primera jornada, però molt content per l'actitud i sobretot per l'actitud en defensa. Seguim.