Cròniques Cadet B masculí

UB Llefià 67 - AE Minguella 41

29-11-2021

Partit de dues cares. Una primera part igualada on les defenses es van imposar als atacs. La falta d'encert la suplim amb defensa i rebot arribant a la mitja part amb 26-22 i tot per decidir.

La segona part seguim amb el desencert però deixem de creure i ens vam anar diluint a mesura que passaven els minuts. Una segona part molt dolenta que ens servirà per a reflexionar sobre el camí a seguir.

Bàsquet Bufalà 63 - AE Minguella 55

22-11-2021

Els partits es perden en les primeres parts i es guanyen en les segones. Aquesta cita va ser el reflex del que ens va passar el dissabte.

Un inici horrible, parcial de 17-0, ens va condicionar tot el partit. En aquesta ocasió vam decidir no llençar el partit i vam començar a patir a la pista.

A la mitja part la diferència es va reduir a 10 punts.

A la segona part, gràcies a un gran Sergi Martínez, aconseguim reduir la diferència a 4 punts, però les faltes i el cansament no ens va donar per a més.

Agrair, una setmana més, l'ajuda d'Arnau Dos Santos.

AE Minguella 67 - AE Bellsport 61

15-11-2021

Primer partit de la segona volta. Un partit més amb lesionats.

Un inici esperançador gràcies al rebot i a l'encert anotador, però que aviat es va veure que era un miratge. A mesura que passaven els minuts el rival es va assentar en el camp i va imposar el seu ritme. La nostra precipitació i la falta d'encert ens van portar a anar gran part del partit per sota en el marcador. La gran virtut del nostre equip és que mai es rendeixen i amb d'esforç i lluita van aconseguir igualar el partit.

En la pròrroga vam ser superiors i van aconseguir una victòria vital per a continuar lluitant pels nostres objectius.

Donar les gràcies a Arnau Dos Santos, de l'Infantil, per la seva ajuda per a aconseguir la victòria.

AE Minguella 63 - El Círcol 57

08-11-2021

Partit complicat perquè només disposem de 7 jugadors, més l'ajuda d'Arnau Dos Santos de l'Infantil, i perquè veníem d'una derrota clara.

Els jugadors van aprendre la lliçó i amb el nostre segell, entrega i lluita, els nois aconsegueixen una victòria molt treballada.

Felicitar a tots els jugadors pel seu gran esforç i la seva concentració durant els quaranta minuts. Sense l'aportació de tots, segur que no haguessin guanyat. Orgullós de ser l'entrenador d'aquests nois.

ADE Fuster 82 - AE Minguella 47

01-11-2021

Partit jugat el divendres en un camp mig descobert.

Un mal inici va marcar el signe del partit. En cap moment vam demostrar les nostres virtuts. El fet és que no vam ser capaços de guanyar cap quart.

Partit que ens servirà per treure conclusions positives. Els perdedors són els que es rendeixen, no els que perden.

Agraïr l'aportació de Nil Serrano de l'Infantil per a ser almenys 8 jugadors.

AE Minguella 64 - UB LLefià 51

25-10-2021

Partit complicat per les baixes, però que vam saber treure'l gràcies a l'esforç i la lluita dels jugadors.

Un gran inici ens va donar tranquil·litat i forces per controlar el ritme del partit durant els 40 minuts. Una victòria d'equip en la qual tots els jugadors van aportar per a aconseguir l'objectiu.Felicitar els jugadors i animar-los a continuar creient amb el treball diari.

Aquesta victòria dedicada a Roger Burguillos, baixa pel que resta de temporada a causa d'una greu lesió.

AE Minguella 49 - Bàsquet Bufalà 22

18-10-2021

Primer partit de la temporada com a local.

Un gran inici ens ajuda a manar en el marcador. Els problemes de lesions, Aleix baixa, Martí no recuperat de l'esquinç i Roger que es va lesionar en el partit i no va poder tornar a jugar l'aprofita el rival per a acostar-se en el marcador.

La segona part, jugant com a equip, la dominem completament, deixant al rival sense opcions. Felicitar l'equip pel gran esforç realitzat.  

AE Bellsport 54 - AE Minguella 73

04-10-2021

Primer partit de la temporada jugat amb molta il·lusió i amb molta actitud. La victòria es va consolidar en un gran primer quart a partir de la defensa. Malgrat les baixes, els vuit jugadors que van poder jugar van aguantar sense problemes les tímides reaccions del rival.

Un bon debut, per continuar treballant amb tranquil·litat tots aquells conceptes que hem de millorar.