Cròniques Cadet C masculí

Descansa

29-11-2021

CB Parets 69 - AE Minguella 24

22-11-2021

Si per una cosa ens caracteritzem és per les ganes, l'energia i l'actitud en cada partit, en cada minut.

En aquest partit, res d'això va aparèixer i com a conseqüència, vam fer el pitjor partit possible.

Ens toca treballar molt per millorar. Som-hi Minguella!

AE Minguella 56 - Sant Gervasi 59

15-11-2021

Un partidàs d'inici a final.

Sabíem que seria difícil. Jugàvem contra l'únic equip invicte de la lliga i físicament superiors, però vam demostrar de què estem fets i que mai deixem res fàcil. Des de l'inici del partit estàvem endollats i amb una defensa asfixiant. Això ens va permetre estar 39 minuts per sobre del marcador i jugant tal i com volíem nosaltres.

Tot i això, ells van demostrar perquè segueixen invictes i van poder remuntar el partit a l'últim minut. És una llàstima perdre aquest partit, però tothom pot assegurar que mai ens ho hem passat tan bé i mai hem estat tan orgullosos després d'un partit.

Avui més que mai, som-hi Minguella!!

CB Llinars 50 - AE Minguella 45

08-11-2021

Com sempre, comencem despistats i desconcentrats, obligant-nos a anar per sota tot el partit. Tot i els primers 5 minuts on ens fan un parcial de 12-2, aconseguim empatar el partit abans del segon quart.

Com ja hem demostrat, som un equip lluitador i que no li té por a res i per aquesta raó no vam parar de lluitar durant tot el partit. En un partit tan igualat com aquest, al final, a aquets partits els decanten petites coses, però sobretot el mal inici del partit.

Ja vam començar a millorar amb l'efectivitat de tirs sols i alliberats, però aquest mal inici de partit encara s'ha de pulir molt, però estic molt segur que ho farem. Som-hi Minguella!

AE Minguella 52 - UE Montgat 37

01-11-2021

Partit molt intens des del primer minut, on vam seguir amb la dinàmica de l'últim partit però, aquest cop, amb més encert de cara a la cistella. Tot i així, encara hem de millorar en aquest aspecte, i amb l'esforç i treball d'aquest equip, no trigarà en arribar.

Som-hi Minguella!!

Descansa

25-10-2021

AE Minguella 55 - Parets 67

18-10-2021

Partit molt bo de l'equip, amb molta intensitat defensiva i bon joc en atac. Físicament erem inferiors, ens van faltar centímetres i força, que va ser molt difícil d'anivellar.

Tot i la derrota, seguim per un molt bon camí. Som-hi Minguella!!

Sant Gervasi 58 - AE Minguella 39

04-10-2021

Primer partit de la temporada, en una nova categoria com és cadet, i amb els canvis que això comporta.

Des de l'inici del partit, ens van superar en nivell físic, i no vam saber reaccionar. Masses nervis i pilotes perdudes per culpa de la diferència física i d'actitud que va durar tota la primera part. Tot i així, com sempre aconseguim, la segona part va ser totalment diferent, on es va aconseguir igualar el nivell defensiu, amb molta comunicació a pista i solidaritat defensiva.

Encara ens queda molt per treballar però, tot i el marcador, vam començar a veure algunes pinzellades del camí que hem de seguir i per tornar a fer una bona temporada i, sobretot, sent un equip amb l'actitud que ens va caracteritzar l'última temporada.