Cròniques Infantil A femení

Joventut Badalona 77 - AE Minguella 49

22-05-2023

TGN Bàsquet 53 - AE Minguella 52

15-05-2023

AE Minguella 47 - Femení Sant Adrià 67

08-05-2023

AE Minguella 55 - Joventut Badalona 70

02-05-2023

Realment, la nostra creu és que som un "equip diesel" i la 1era part ens costa entrar amb ritme. El primer quart comencem malament (0-8 en contra) però som capaces de reaccionar i arribem a empatar el partit a l'inici del 2on quart, però a partir d'aquí les rivals aprofiten els nostres errors al rebot i la passada per tornar a tenir una diferència que ja seria difícil de recuperar. Objectiu: Començar tranquil·les i segures els inicis de partit.

AE Minguella 39 - TGN Bàsquet 47

24-04-2023

Arribàvem a aquest partit amb les expectatives de competir de la manera que no vam fer  a l'anterior, però no va ser així. És difícil competir contra equips físicament més grans quan no tenim les ganes ni l'actitud per aplicar-nos i fer allò que realment sabem fer i hem entrenat al llargs de la temporada. Seguirem treballant...

Femení Sant Adrià 80 - AE Minguella 54

17-04-2023

Partit on sortim a veure-les venir i l'equip rival ens destrossa amb un 1er quart amb 30 punts en contra. A partir d'aquí, ens situem al partit i mica en mica som capaces de reduir la diferència però entre el desgast i les distraccions que tenim, no aconseguim reduir la diferència per sota dels 15 punts. Cal seguir treballant...

AE Minguella 63 - CB Grup Barna 52

27-03-2023

Últim partit de la fase regular i l'acabem amb victòria, acabant d'assegurar la 7a plaça de la lliga i entrant a formar part dels 16 millors equips de interterritorial. Tot i el resultat final, hem hagut de treballar el partit per acabar treure'l a favor.

AB Salle Tarragona 46 - AE Minguella 65

20-03-2023

Comencem molt fluixes, lentes i apagades i això fa que les rivals s'animin i aconsegueixin un parcial inicial de 8-0. Però com a bon diesel, un cop ens despertem i comencem a fer servir els nostres hàbits (conceptes treballats), les noies mica en mica recuperen la diferència fins la mitja part.

Al 3er quart realment és quan les noies surten amb l'actitud i ganes de fer el que toca per capgirar el marcador i aconseguir un avantatge suficient per no patir l'últim quart. Realment, es veuen les dues cares de l'equip quan confien i volen fer el que hem treballat durant tots aquests mesos i quan no.

AE Minguella 81 - UE Claret 50

13-03-2023

Ens visita un dels equips més fluixos de la lliga però que en cap moment deixa de buscar-nos les pessigolles i en tot moment lluita per la pilota.

Gràcies al 1er i 3er quart aconseguim una diferència notable per estar tranquils durant el partit. Si alguna cosa hem d'aprendre d'elles és el seu tir lliure. Van ser molt constants durant tot el partit, acabant amb un 47% mentre que nosaltres acabem un pobre 8/34.

JET Terrassa 65 - AE Minguella 50

06-03-2023

Partit contra un rival que es baralla per millorar entre les 5 primeres places i que basa el seu joc en dues noies de preferent. Tot i això, els primers 10 minuts aconseguim jugar molt millor que elles però sense el seu encert. Això fa que mica en mica ens desinflem i el 2n i 3r quart les rivals juguin a plaer. L'últim quart però, ens vam despertar, treure els dubtes i vam ser capaces de guanyar el quart amb diferència i obligar a l'entrenadora rival a posar de nou el seu millor 5 per assegurar el partit.

AE Minguella 49 - Sant Gervasi 38

27-02-2023

Partit important per assegurar l'accés a la 2a fase de la lliga. Des de bon principi les noies van sortir a jugar i treballar amb l'actitud que no vam tenir en els dos partits anteriors i el resultat és que tot i el joc físic de les rivals, cosa que ens costa resistir, les nostres jugadores van saber ser pacients i aconseguir una victòria important i merescuda.

Reus Ploms 27 - AE Minguella 51

13-02-2023

Anem a Reus i sembla que durant els primers 30min encara estiguem jugant el partit de la setmana anterior. Finalment, les noies s'hi van posar els últims 10min i van demostrar del que són capaces a nivell de joc ofensiu i defensa. Tot i això, si el rival hagués sigut un altre, amb 10min no seria suficient.

AE Minguella 38 - Boet Mataró 44

06-02-2023

Segurament un dels pitjors partits que hem fet a nivell d'actitud en tota la temporada. Un partit que amb una bona actitud, hauríem pogut treure a favor i que vam deixar escapar. Tocarà millorar-la...

AE Minguella 30 - UE Mataró 53

30-01-2023

Partit contra un equip que només ha perdut un partit en tota la temporada i que a l'anada ens van superar amb molta claredat. Ara però la tornada, tot i perdre i el resultat final, cal destacar la gran millora que hem fet respecte la primera volta: arribant a la mitja part amb una diferència de només 2p i tot i que a la 2a part del partit vam baixar el ritme en certs moments, vam poder tornar i no permetre que el rival jugués a plaer com a l'anada.

Ens queda per arribar al nivell dels equips de dalt de de la classificació, però mica en mica, creiem que la nostra millora ens fa apropar-nos a aquests equips.

Joventut Badalona 61 - AE Minguella 43

23-01-2023

Partit contra un equip molt fort amb alguna jugadora que podria estar en una lliga superior i això es nota ja que en els moment en que el rival més li costava, aquella jugadora sempre apareixia perquè el seu equip no perdés la dinàmica. Vam aconseguir fer una molt bona primera part però a partir del 3er quart és quan les rivals realment agafen la gran diferència i no ens donen opció a competir en el marcador.

Tot i la derrota, hi ha coses positives: lluitem els 40min amb l'objectiu de reduir la distància i aconseguim que les rivals baixin 20p la seva mitjana d'anotació.

AE Minguella 42 - Joventut Les Corts 54

16-01-2023

El perdonar el que nosaltres considerem “cistelles fàcils” ens penalitza molt i ens posa molt difícil l’objectiu principal, competir el màxim de minuts possibles. Tot i aquest desencert som capaces de fer moltes altres coses bé i ens permet arribar al final del partit amb opcions en el marcador. El marge de millora és gran i les ganes també, seguim!

UCAP 53 - AE Minguella 33

19-12-2022

Partit en el qual anem contra un dels millors equips, sobretot a nivell físic amb només 8 jugadores.

Tot i això, les noies surten amb molt bona actitud i pel que fa a nivell de joc col·lectiu demostren una superioritat que no es veu reflectida al marcador, ja que aquest dia vam tenir un encert molt menor de l'habitual.

Felicitar les rivals perquè al final, el que importa és fer cistella.

CB Grup Barna 52 - AE Minguella 57

05-12-2022

Matí fred i amb vent, portes del camp obertes de bat a bat i per tant sortim fredes fent una primera part força justeta a nivell de joc col·lectiu.

El 3er quart però i tot i els errors i tirs fallats, comencem a entrar en joc i capgirem la dinàmica del partit per agafar una diferència al marcador prou bona per no patir tot i un últim quart fluix.

AE Minguella 58 - AB Salle Tarragona 30

28-11-2022

Bon partit de les noies durant tres dels quatre quarts on assolim una diferènca de fins a 30/35 punts que ens deixem reduïr a l'últim quart.

Tot i la diferència, vam jugar moltes estones al ritme d'un rival que va venir amb només 7 jugadores. Això no ho podem acceptar i n'hem d'aprendre, ja que a la tornada, segur que el rival ens poaarà moltes més dificultats.

UE Claret 38 - AE Minguella 78

21-11-2022

Partit pràcticament calcat pel que fa al transcurs de les dues parts. Comencem despistades però quan ens centrem i augmentem el nivell de defensa, aconsguim generar contraatacs i bons atacs en estàtic.

AE Minguella 42 - JET Terrassa 55

14-11-2022

Partit molt competit i treballat que no es reflecteix al marcador final. Vam començar molt bé però les rivals van saber capgirar el marcador i distanciar-se. Al llarg del partit vam aconseguir reduïr la diferència fins a arribar a empatar el partit i tenir opcions de guanyar. Malauradament a la pròrroga no vam estar prou concentrades i les rivals ho van aprofitar.

Sant Gervasi 49 - AE Minguella 58

07-11-2022

Partit contra unes rivals molt dures amb una bona planta que ens van posar les coses difícils sobretot al primer quart (19 - 15).

A partir del segon quart i mica en mica, vam començar a controlar el partit i a recuperar la diferència i gràcies a un molt bon tercer quart, vam poder capgirar el marcador i que la dinàmica del partit ens anés a favor.

Sumem una victòria més i a pensar en el proper partit, que serà igual o més dur que aquest.

AE Minguella 52 - Reus Ploms Salle 33

24-10-2022

Partit força lent amb moltes estones de joc travat, ja que vam caure a la manera de jugar de les rivals. Tot i això, vam poder guanyar degut a la nostra superioritat tècnica i el treball en equip. Sobretot, gràcies a la feina feta durant els 3 primers quarts que ens va permetre arribar a l'últim amb una diferència de 28 punts. La nota negativa és que en aquest últim quart ens vam mig desconnectar i viure de la diferència anterior per acabar guanyant de 19.

Felicitar a les noies perquè davant d'un equip dur físicament van aguantar els cops i van seguir, però per contra cal millorar el saber portar el partit al nostre terreny i sobretot no deixar-se anar, tot i anar guanyant amb diferència.

Boet Mataró 36 - AE Minguella 39

17-10-2022

Partit molt seriós de les nostres jugadores i victòria molt important davant d'un rival difícil. Tot i començar igualades, les rivals van escapar-se del marcador i quan en altres moments ens deixàvem anar, aquesta vegada vam ser capaces d'estar dins del partit i mica en mica, anar canviant la dinàmica del joc per arribar a l'últim quart i posar-nos pel davant i acabar guanyant.

Cal donar el mèrit a aquesta victòria i felicitar les noies per la feina i el joc que van fer.

UE Mataró 92 - AE Minguella 42

10-10-2022

El resultat reflecteix el que va ser el partit, no cuidar els petits detalls contra, possiblement, el millor equip de la lliga. No ens permet competir en cap moment el partit. Tot i així seguirem treballant pel que ve. Gaudint del camí.

AE Minguella 34 - Joventut Badalona 63

03-10-2022

Ens enfrontem a un dels millors equips de la lliga i si a més a més ajuntes males passades nostres, que la defensa no va ser com havia de ser i finalment que certes condicions externes (amb 16 tirs lliures possibles contra 37 de les rivals) tampoc van ser justes, impossible competir contra elles.

Treballarem per millorar i que els factors interns, siguin els mínims. Dels externs, no en podem fer res.

Joventut Les Corts 66 - AE Minguella 49

26-09-2022

Comencem MOLT BÉ però entre que ens relaxem (entrenadors els primers), fallem el que no està escrit i que les rivals s'aprofiten de bloquejos mal fets amb faltes en atac no pitades, fan que no poguem recuperar el marcador.

Contents amb les noies perquè segueixen aplicant el que treballem, s'arrisquen i afegeixen les noves coses que entrenem i parlem.

AE Minguella 37 - UCAP 31

19-09-2022

Comencem nova temporada i comencem molt bé perquè aconseguim la 1a victòria contra un equip que l'any passat ens va guanyar els dos partits amb unes diferències d'entre 15 i 25p.

La feina que les noies han fet les 3 setmanes de pre-temporada s'ha vist a pista però sobretot, l'actitud de l'equip celebrant els encerts i animant els errors és el que ha fet que, quan les rivals s'han apropat al marcador, haguem sigut capaces d'aguantar i tornar a fer nostra la dinàmica del partit.