Cròniques Cadet A femení

ASFE 39 - AE Minguella 47

28-11-2022

Victòria molt important i necessària per seguir amb els nostres objectius.

La nostra imatge a pista ha estat molt millor que la dels últims dos partits.

El rival, molt físic i amb ganes, no ens ho ha posat gens fàcil. El partit, d'altra banda, ha estat lent i s'ha hagut de treballar quart a quart. Rebot i defensa han sigut les claus principals per treballar cada possessió. En atac hem aplicat més calma i hem sigut més pacients a l'hora de buscar cistella.

Satisfet amb la seva implicació individual i grupal, tot i que ja durant la setmana havien entrenat bé. Han competit totes elles, sobretot en defensa.

La victòria d'avui va dedicada a la ?Lídia Pevidal? , qui ha vingut a veure'ns amb tot el que comporta. Gràcies!! Molt maco tot el que has fet i fas en aquest equip.

AE Minguella 54 - Bàsquet Sant Sadurní 43

21-11-2022

Segon partit consecutiu on les sensacions de l'equip a pista són poc consistents. Ens hem adormit en alguna estona.

El partit d'avui, trampa, i la nostra defensa poc agressiva i més permisiva del que hauria de ser en alguns moments. No hem sabut aprofitar els avantatges inicials i, per tant, hem donat segones oportunitats a un rival amb ganes i ràpid a pista. Massa abús del triple i, alhora, poques ganes de ser verticals a la cistella.

Però, insisteixo, si nosaltres mateixes canviem el ritme de joc en atac i en defensa, les sensacions seran més positives. A partir dels errors aprendrem, no hi ha cap equip perfecte.

D'altra banda, valorar la feina de les noies a la segona meitat, capgirant marcador i canviant la nostra imatge. L'inici de partit, recordem, havia sigut positiu.

Les jugadores han volgut fer una passa endavant, han sigut les primeres a voler millorar.

Setmana vinent tenim una altra final, perquè els objectius que tenim són uns, ara mateix, assequibles i consensuats entre totes.

Joventut Badalona 51 - AE Minguella 50

14-11-2022

No hem competit bé a la primera meitat del partit. Massa toves al rebot i en la defensa de costat fort i feble. Elles ho han aprofitat.

A la segona meitat hem donat una millor imatge, a nivell de bàsquet i actitud. Hem pogut recuperar també a nivell de marcador.

Els detalls, sempre importants, i que s'han repetit al llarg del partit, han sigut un factor important al resultat final. El partit són 40 minuts.

Llàstima no acabar de tancar l'avantatge final que havíem aconseguit, això sí, amb mèrits nostres.

Reus Ploms Salle 36 - AE Minguella 86

07-11-2022

Partit molt seriós durant tres períodes, on la intentsitat en defensa i la presa de decisions en atac ha estat correcta. Intenció de jugar contraatacs i mobilitat de pilota i jugadores amb un objectiu. El rebot ofensiu ha sigut bo durant el partit però, el defensiu, fluix al llarg dels quatre quarts.

Seguim amb sensacions d'esforç, intensitat i ganes de voler-ne més. Una mica més d'encert a prop de la cistella, de tir exterior i, també avui, al tir lliure. Bé la confiança de l'equip.

A millorar avui: la baixada d'intesitat durant el tercer quart ens ha fet sortir del partit momentàniament.

El rebot defensiu tou ha donat segones i terceres oportunitats al rival. La defensa d'ajudes i costat feble ha sigut fluixa. Seguim!

Descansa

24-10-2022

CB Sant Josep 45 - AE Minguella 74

17-10-2022

El partit d'avui ha estat més dur del que esperàvem. Elles han plantejat un partit físic, d'apretar l'1c1 i voler córrer. Content amb la bona actitud i intensitat en força moments del partit de les noies. Seguim amb sensacions d'esforç, intensitat i ganes de voler-ne més. Una mica més d'encert a prop de la cistella i de tir exterior, però no tant al tir lliure. Hem de seguir treballant la confiança, un partit és molt llarg.

A millorar avui: poc agressives, penso, en el nostre rebot defensiu altre cop. Per moments hem volgut acabar massa ràpid els atacs, i de vegades és bo fer una pausa i moure pilota per trobar altres solucions que tenim treballades. Hem de ser més intenses en la defensa de l'1c1 i no facilitar penetracions a cistella del rival sense una ajuda automàtica. Si ens superen, és part del joc, hem de seguir més encara. Hem de mostrar més agressivitat en defensa individual i grupal. Les noies no desconnecten a la banqueta i és bonic de veure.

AE Minguella 65 - CB Valls 44

10-10-2022

Seguim amb la bona actitud i intensitat en força moments del partit. Continua la sensació d'esforç i joc col.lectiu, així com el treball de jugadores amb i sense pilota. Una mica més d'encert a prop de l'aro, però no tant exterior; per tant, cal seguir treballant les finalitzacions. Una gran part de culpa la té la confiança. La bona notícia, que ho han seguit intentant.

A millorar avui: poc agressives en el nostre rebot defensiu, tallar carrils centrals per poder aturar els contraatacs rivals i mostrar més agresivitat en defensa individual i grupal.

Content amb elles per ser competitives i tenir ganes de treballar.

Suspès

03-10-2022

AE Minguella 59 - Tarragona Bàsquet 36

26-09-2022

Bona actitud i intensitat en força moments del partit. Sensació d'esforç i joc col·lectiu, i treball de jugadores amb i sense pilota. Hem generat alguns bons contraatacs.

A millorar: saber atacar els 24 segons aplicant calma a l'atac i mostrar més agresivitat en defensa individual i grupal.

El marcador és un factor més, content amb elles per ser competitives.