Cròniques Escola de Bàsquet 1r

Escola de bàsquet 1r - Llefià i Salesians

02-05-2022

Partit en el que hem hagut de jugar mitja part contra els Salesians i després contra el Llefià ja que no teníem rival.

Malgrat aquesta anècdota, el matx ha estat molt intens i bonic de veure. Hi ha hagut moltes passades i la majoria de jugadors han tingut ocasió de tirar algun cop a cistella.

Contents perquè el grup es va homogeneitzant i juguem més com a equip.

Cal millorar la defensa, sobretot quan els rivals treuen ja que hi ha moltes ocasions en què hi ha 3 defensors a qui treu la pilota i queden jugadors alliberats.

Minguella 1r - Cultural

25-04-2022

Molt bon partit en què realment han anat tots a una, molt bona actitud. S'han passat bé la pilota i han tingut més pausa entenent cada cop millor el joc. Continuarem treballant!

Escola de bàsquet 1r - Salesians

11-04-2022

Partit més o menys igualat en el que hem aconseguit millorar el joc en equip i la defensa individual. Tot i així cal acabar de millorar, ja que hi ha hagut moments en que no hem aixecat el cap i defensàvem només al jugador amb pilota deixant els jugadors rivals sols.

Escola de bàsquet 1r - Sant Andreu de Natzaret

11-04-2022

Tot i que veníem de jugar un partit, hem sortit amb moltes ganes i energia. Hem continuat movent la pilota entre tots i defensant cadascú a un, encara que anàvem una mica esverats i en alguns moments només buscàvem la pilota i deixàvem sols els jugadors rivals.

Hem de millorar les passades (sobretot quan treuen de fons o de banda) i acabar de millorar la circulació de la pilota i la defensa. Tot i així estem contents per l’evolució i les ganes que hi posen.

AE Minguella - Joventut Badalona

21-03-2022

Ha estat un partit complicat, ja que el rival tenia més nivell i feia dies que no jugàvem partits.

Tot i això, hem notat una millora en l'equip que cada cop entén millor els conceptes bàsics del joc. Ens falta treballar encara més el posicionament en el camp i el joc col·lectiu. Els nens i nenes s'ho han passat molt bé i venien amb moltes ganes de jugar tots.

AE Minguella 1r - Joventut Badalona

21-02-2022

Partit molt desigualat ja que el rival tenia més nivell. Tot i això veiem cada cop més millora en l'equip i més ganes de participació.

Ens falta treballar conceptes bàsics d'entendre el joc, córrer per davant de la pilota, treure la pilota, tenir l'esquena al bàsquet a l'hora de defensar...

Ho anirem treballant i esperem que el partit serveixi per motivar l'equip pels següents partits.

AE MINGUELLA - CB SANT JOSEP

20-12-2021

Partit igualat tot i que al principi hem sortit una mica adormits.

A l’inici ens ha costat defensar i en l’atac la majoria de punts han vingut d’individualitats, però a mesura que ha avançat el partit hem començat a defensar individualment i a passar-la.

Tot i que al principi estàvem adormits, estem contents perquè a la segona part han jugat com volem, defensant individualment i amb joc col·lectiu.

AEM - ST ANDREU NATZ i AEM - UB LLEFIÀ

22-11-2021

Primers partits de la temporada on la majoria tenien moltes ganes de jugar i hi han posat moltes ganes.

Hi ha hagut jugadors als qui els hi ha costat més entrar en el partit ja que era el primer cop que en jugaven un, però seguirem treballant perquè entenguin cada cop més el funcionament bàsic del joc. Esperem que amb aquests dos primers partits s'animin a estar més pendents als entrenaments i estiguin més motivats.

Tots s'ho han passat molt bé i els pares han gaudit.