Cròniques Escola Bàsquet P5

AE MINGUELLA - BADALONÈS

13-03-2023

Els nens esperaven el partit amb moltes ganes i així ho han demostrat.

Ha sigut un partit en el què han gaudit molt i on s’ha notat sobretot el treball en equip. Han trobat molt bones opcions per encistellar fàcilment i ja s’han acostumat a utilitzar el bot per atacar en tot moment. Estan perdent la por a atacar la cistella i tenen més visió a l’hora de fer els passes. Estem contents ja que tots han tingut oportunitat de tocar bola, de l’evolució de cada un d’ells i sobretot de com gaudeixen cada setmana d’aquest esport!

AE MINGUELLA - JOVENTUT BADALONA

13-03-2023

Des del primer minut  han sortit amb ganes de passar-s’ho bé i lluitar. Hem jugat contra un equip molt intens i amb bon atac que ens ho han posat difícil per arribar a cistella, però tot i així estan perdent la por i han trobat molt bones opcions i la majoria d’elles amb bones assistències.

Van millorant la dinàmica de partit i es van coneixent cada vegada més com equip. Destacar també que tant l’atac com la defensa cada cop son més fluids i és important seguir treballant el rebot. Han tingut una actitud molt positiva i s’han esforçat i han gaudit fins al final.

AE Minguella - Cultural

07-02-2023

Van venir tots els nens amb moltes ganes de jugar i ho van demostrar des del primer minut.

Estan millorant tots en el tir i la gran majoria ja encistellen amb facilitat. Estan perdent la por a atacar la cistella i van aprenent la importància de botar quan s’ataca amb la pilota. Faltaria treballar mes els passes entre ells però poc a poc ho van integrant i troben bones oportunitats.

Molt contenta de l’evolució que estan tenint tots.

AE Minguella - Badalonès & AE Minguella - Cultural

06-02-2023

Per alguns dels jugadors aquests han estat els primers partits, ja que a la primera jornada el grup blanc va descansar. Els dos partits han estat igualats, inclús en el segon s'ha vist que hi havia més jugadors implicats i participatius.

Es va veient com el grup evoluciona; cada cop es veu més "bàsquet" perquè els jugadors entenen la dinàmica i a més ja eviten fer tantes violacions com passes o dobles. Encara tenim alguns jugadors que es mostren més vergonyosos en tenir la pilota, però mica en mica ho anem superant.

També hem d'acabar d'entendre que per lluitar la pilota l'hem d'agafar sempre per davant i sense agafar al contrincant per evitar fer personal.

Contentes també perquè ja van agafant la manera de tirar i quasi tots arriben a cistella.

Trobada de Reis BBB. Partit contra Círcol

10-01-2023

Després d’aquesta parada per vacances de Nadal han començat el partit una mica perduts, però després han agafat el ritme i han defensat i atacat bé. Hem de practicar més el bot, tirar quan estan a sota la cistella i sobretot perdre aquesta por. Han tingut una actitud molt positiva i han lluitat fins al final.

Trobada de Reis BBB. Partit amb Sant Andreu Natzaret
Abans de començar el partit ens hem trobat que el contrincant eren 4 jugadors, per tant hem hagut d’optar per cedir jugadors nostres i jugar entre tots. Destacar sobretot l’actitud de companyerisme que han tingut ja que ho han acceptat des del primer moment. S’ho han passat molt bé jugant a bàsquet i han gaudit que és l’important. Sobretot faltaria més concentració i perdre la por per anar a buscar la pilota. Poc a poc ho anirem millorant.

AE Minguella - Maristes Ademar

19-12-2022

Avui diumenge 18 de desembre hem tingut el primer partit de la temporada amb l’escola de bàsquet de P5. Portaven dies entrenant i esperant aquest dia per demostrar tot el que havien après fins ara. Han lluitat el partit fins al final i amb moltes ganes. Hem tingut moltes opcions d’encert que la gran majoria han acabat en bàsquet i el que és important que han gaudit molt del partit!!