Cròniques Escola Bàsquet P4 Blanc

AE MINGUELLA - SANT ANDREU NATZARET

13-03-2023

Partit, una vegada més, desajustat i amb clar avantatge nostre. Malgrat s'ha vist una millora del Sant Andreu des de l'última vegada, el nostre nivell era superior.

És difícil avaluar partits en atac i defensa quan hi ha tanta diferència, però cal destacar que avui han fet un treball en equip magnífic. A la mitja part hem quedat que intentaríem que els 2 únics jugadors que encara no havien ficat cap bàsquet en fiquessin. Tot i que no ha estat possible, els 2 han tingut diverses ocasions per poder sumar (pel que fa als punts).

AE Minguella - Salesians

06-02-2023

Partit amb els Salesians. Es nota com els nens entenen cada cop més el concepte de botar quan es desplacen amb pilota i ho fan la gran majoria de vegades. Tot i que passar la pilota encara costa una mica; sobretot entre tots els companys. S'ha notat una gran diferència positiva amb el contrincant, sobretot en el tir. Nosaltres hem tingut més opcions d'encistellar, però treballarem perquè ara siguin tots els jugadors els que tinguin l'oportunitat de tirar. 

En defensa lluitaven per la pilota i anaven a defensar quan tocava, a diferència d'altres partits que costava més.

Molt contenta de com han jugat i les ganes que li posaven al joc.

Partits trobada de Reis BBB

10-01-2023

Molt bé, els infants molt contents.
No hem competit massa, només en el 1r partit, on 3/5 infants eren de P5.
He trobat a faltar la iniciativa d'altres entrenadors, ja que en alguns moments la cosa no era massa seria i el meu equip tira bastant.
En el 2n partit alguns ja estaven cansats i han preferit no jugar, i la incorporació de l'Alex molt bé, són un grup acollidor.
Per treballar aquest segon trimestre, tinc com a objectiu la defensa, perquè són molt més potents atacant que defensant.

AE Minguella - Sant Andreu Natzaret

19-12-2022

El contrincant previst inicialment no s'ha presentat així q hem jugat contra el Sant Andreu una mica més tard, que havia convocat als seus jugadors i jugadores abans. Hem jugat contra ells, molt desigualat, ja que els nostres tenien ganes de jugar i anaven ficant i els altres no es movien pràcticament.

Molt contenta i orgullosa del meu equip, on tots han tocat pilota i intentat ficar algun bàsquet.

AE Minguella - Salesians Badalona

19-12-2022

Tot i ser només cinc jugadors i acabar de jugar, tothom s'ha esforçat al màxim. Igual que a l'anterior, hi ha hagut una diferència on els nostres anaven ficant més i tots tocaven pilota i tiraven a cistella. A la defensa no es quedaven enrere i tots baixaven a defensar.

Molt contenta del seu esforç i de com han jugat.