Cròniques Mini B femení

AE Minguella 36 - CB Santa Perpètua 40

29-11-2021

Immerescuda derrota contra un rival tècnicament inferior.

Ha estat una llàstima no poder posar en pràctica els conceptes treballats durant la setmana. Vam donar molta importància a jugar obertes i treballar per rebre, però no ha servit de molt contra una defensa molt tancada i zonal.

Per la nostra part, tampoc ha estat un partit a remarcar, doncs més d’una vegada ens hem oblidat de defensar o desaprofitàvem situacions de bàsquet.

Seguirem treballant en la mateixa línia, fins que almenys estem tranquils que juguem amb la nostra millor versió.

AE Minguella 35 - CB Argentona 63

22-11-2021

Molt bon partit on hem pogut plantar cara a un rival molt difícil.

Respecte a l’anterior trobada amb aquest equip, hem millorat molt el treballar per rebre pilota, les posicions en defensa i la confiança per botar; però ens segueix faltant molt ordre en atac i consistència a la defensa.

En general, surto content perquè es veu bona progressió en el nostre joc, però conscient que encara queda camí per recórrer.

CB Santa Coloma 85 - AE Minguella 35

15-11-2021

Partit molt complicat el que hem jugat contra les primeres de la lliga.

Un rival superior tant fisicament com tècnicament (un altre nivell).

Menció especial per l'Iratxe del premini que ha vingut a ajudar!

A seguir treballant!!

Salesians Badalona 62 - AE Minguella 23

08-11-2021

Hem començat molt adormides, sense reaccionar ni en atac ni en defensa, i el nostre rival ho ha sabut aprofitar.

Per sort, abans de la mitja part hem començat a jugar amb seny i hem pogut plantar cara a la vegada que practicàvem conceptes.

En general, bastant content, ja que es comença a veure un ordre al nostre joc, i moltes jugadores que porten poc temps jugant estan agafant confiança per tirar i botar, però no podem oblidar ser constants ja que els pocs quarts despistades ens poden costar un partit, com aquest cas.

CB Santa Perpètua 23 - AE Minguella 68

25-10-2021

Partit que hem dominat des del primer moment, així que l’hem aprofitat per practicar conceptes i preparar-nos per properes jornades mes difícils.

Ens segueix faltant molt físic i asertivitat al tir, però hem millorat molt el joc en estàtic, el rebot i el contraatac.

CB Argentona 60 - AE Minguella 10

18-10-2021

Partit marcat per la seva superioritat al contraatac. No hem sabut ignorar el resultat i aixo? ens ha portat a desconcentrar-nos i fallar situacions de ba?squet fa?cil.

Com a positiu, hem millorat la resolució de situacions molt contràries, però encara hem de treballar me?s per a fer-ho un constant i poder aguantar el partit sencer.

AE Minguella 36 - CB Santa Coloma 52

04-10-2021

Partit al que arribàvem en inferioritat numèrica i física. Els primers quarts s’ha pogut mantenir un bon ritme però la segona meitat hem acumulat massa cansament i ens han agafat avantatge.

De forma resumida, ens caldrà seguir treballant l’encert en tirs així com a mantenir la calma davant de situacions adverses, però valoro molt positivament l’aplicació en el context competitiu dels conceptes treballats durant les setmanes, tals com la tècnica individual per arrancar i parar evitant passos, el costum d’anar a buscar el rebot després d’un tir, o el domini de la pilota sota pressió.