Cròniques Mini B femení

AE Minguella 15 - UE Barberà 65

16-05-2022

SAFA Claror 60 - AE Minguella 11

09-05-2022

Ja sabíem de l’última setmana que es tractava d’un rival molt difícil. Són molt mes físiques i ho aprofiten a cada minut.

Sabent que jugàvem a casa seva, valoro molt positivament el nostre joc defensiu que ha impedit que ens tanquessin marcador (hem pogut limitar molt els seus atacs respecte l’últim partit, fins i tot amb la pista en contra).

Tot i això, del que més content estic avui ha estat de com hem aprofitat espais, com hem obert el joc tant per a poder afavorir situacions de 1vs1, com per a facilitar la tasca de treballar per rebre.

I també important menció a la concentració de les jugadores. L’última setmana va costar ignorar el resultat i seguir treballant el nostre joc, però avui han estat molt més constants, i gràcies a això han pogut igualar a aquest difícil contrincant en 3 dels 8 períodes.

AE Minguella 9 - Bàsquet SAFA Claror 59

25-04-2022

Ha estat un partit poc interessant. Pels resultats anteriors ja sabíem que seria complicat, ja que van tancar marcador al Joventut les Corts (que ens havia tancat marcador a nosaltres). I efectivament es tracta d’un equip molt més gran i físic que nosaltres.

Ens ha estat difícil ignorar el resultat per poder seguir treballant, però quan ens hem centrat, ens hem pogut organitzar una mica i obrir-nos atac.

Poca cosa més a comentar. Seguim millorant en defensa, tret d’algunes distraccions; però el nostre rival d’avui tenia molt domini sota cistella (pel seu físic), així que ens ha servit de poc.

QBàsket Sant Cugat 42 - AE Minguella 27

04-04-2022

Respecte la setmana pasada, ha estat un partit molt més intens. La pista era més gran i per tant era més difícil arribar a defensar, així com aprofitar els contraatacs.

Ens ha costat més anotar ja que arribàvem cansades, desordenades, i ens costava aixecar el cap per buscar companyes. Però hem estat molt bé en defensa. Fins i tot amb la pista llarga, hem aconseguit arribar ràpid i hem pogut limitar els punts que ens han fet respecte els de la setmana pasada.

Llàstima d’un parell de situacions on els nervis i el cansament ens han pogut i han acabat en parcials 0-6 i 0-8 respectivament, perquè la resta del partit hem pogut estar allà lluitant.

AE Minguella 47 - Qbàsket Sant Cugat 46

28-03-2022

Ha estat un partit molt igualat des del principi.

Independentment de la victòria, ha estat un molt bon partit, on hem pogut posar ordre al nostre joc ofensiu i sobretot defensiu. A més, hem tingut molt bona actitud (despertes, concentrades i constants) durant tota la trobada.

La victòria ha estat la cirereta del pastís, la merescuda recompensa després d’una feina ben feta.

Joventut Les Corts 82 - AE Minguella 32

14-03-2022

Partit molt marcat per la nostra inferioritat en defensa. Entre vegades que ens distreiem a mitja defensa i vegades que arribàvem tard, el contrincant anava sumant punts.

En atac la cosa cambia, dons ja es veu molt clarament l’augment de confiança i com totes ens atrevim tant a pujar la pilota com a començar un 1vs1.

En general, content per la millora ofensiva, però no es pot negar que encara ens queda molt a millorar, sobretot en concentració i defensa.

AE Minguella 64 - Joventut Les Corts 43

07-03-2022

Malgrat un començament apagat i fluix, hem sabut demostrar la nostra superioritat ràpidament. I gràcies a l’ajut de dues companyes d’altres grups hem pogut marcar el ritme durant tot el partit.

Per la resta ha estat poc remarcable, ja que la superioritat ens deixava sense oportunitats per posar en pràctica conceptes treballats als entrenaments.

Però donades les importants baixes que teníem, s’agraeix molt l’ajuda, ja que ens permet jugar la trobada.

Per últim, la victòria ens anima a seguir treballant per poder algun dia demostrar-nos a nosaltres mateixes que també podem tenir aquest domini.

AEE Col·legi Cultural 59 - AE Minguella 34

21-02-2022

Un dels nostres millors partits de la temporada.

Partíem en desavantatge físic agreujat per una pista molt llarga. Però això no ens ha impedit continuar treballant a la nostra.
Hem forçat moltíssimes situacions de lluita, ens hem atrevit ofensivament contra qualsevol defensora, i hem ordenat el nostre atac facilitant la feina tant a qui te la pilota com a qui treballa per rebre.

A millorar ens queda la constància en defensa i la lluita pel rebot. Però les sensacions d'avui són molt positives per un treball que ens ha portat a retallar distàncies a un rival complicat.

AE Minguella 21 - AEE Col·legi Cultural 68

14-02-2022

Partit decantat des del principi, on ens hem oblidat masses cops d’anar a defensar.

Tampoc no ens ha ajudat l'afrontar amb por els atacs, però una vegada centrades hem pogut muntar ofensives dignes.

En general un primer partit poc remarcable, on hem demostrat poc del que sabem i ens hem centrat més en mirar a l’àrbitre que a les nostres contrincants.

AE Minguella 39 - Salesians Badalona 70

20-12-2021

Ha estat un partit diferent. Per qüestions d’última hora hem acabat sent 6 jugadores, i hem decidit fer un 4vs4 enlloc d’un partit normal.

S’han trobat a faltar les companyes absents en excessius moments de desordre o quan el cansament ens impedia arribar a defensar, però de tota manera hem pogut estar al partit.

Com a positiu m’emporto el millor joc individual de tota la temporada, on veig que comencen a confiar en si mateixes i demostren el que han treballat. De moment només són jugades puntuals, però marquen un bon camí per seguir treballant.

Descansa

13-12-2021

AE Minguella 36 - CB Santa Perpètua 40

29-11-2021

Immerescuda derrota contra un rival tècnicament inferior.

Ha estat una llàstima no poder posar en pràctica els conceptes treballats durant la setmana. Vam donar molta importància a jugar obertes i treballar per rebre, però no ha servit de molt contra una defensa molt tancada i zonal.

Per la nostra part, tampoc ha estat un partit a remarcar, doncs més d’una vegada ens hem oblidat de defensar o desaprofitàvem situacions de bàsquet.

Seguirem treballant en la mateixa línia, fins que almenys estem tranquils que juguem amb la nostra millor versió.

AE Minguella 35 - CB Argentona 63

22-11-2021

Molt bon partit on hem pogut plantar cara a un rival molt difícil.

Respecte a l’anterior trobada amb aquest equip, hem millorat molt el treballar per rebre pilota, les posicions en defensa i la confiança per botar; però ens segueix faltant molt ordre en atac i consistència a la defensa.

En general, surto content perquè es veu bona progressió en el nostre joc, però conscient que encara queda camí per recórrer.

CB Santa Coloma 85 - AE Minguella 35

15-11-2021

Partit molt complicat el que hem jugat contra les primeres de la lliga.

Un rival superior tant fisicament com tècnicament (un altre nivell).

Menció especial per l'Iratxe del premini que ha vingut a ajudar!

A seguir treballant!!

Salesians Badalona 62 - AE Minguella 23

08-11-2021

Hem començat molt adormides, sense reaccionar ni en atac ni en defensa, i el nostre rival ho ha sabut aprofitar.

Per sort, abans de la mitja part hem començat a jugar amb seny i hem pogut plantar cara a la vegada que practicàvem conceptes.

En general, bastant content, ja que es comença a veure un ordre al nostre joc, i moltes jugadores que porten poc temps jugant estan agafant confiança per tirar i botar, però no podem oblidar ser constants ja que els pocs quarts despistades ens poden costar un partit, com aquest cas.

CB Santa Perpètua 23 - AE Minguella 68

25-10-2021

Partit que hem dominat des del primer moment, així que l’hem aprofitat per practicar conceptes i preparar-nos per properes jornades mes difícils.

Ens segueix faltant molt físic i asertivitat al tir, però hem millorat molt el joc en estàtic, el rebot i el contraatac.

CB Argentona 60 - AE Minguella 10

18-10-2021

Partit marcat per la seva superioritat al contraatac. No hem sabut ignorar el resultat i aixo? ens ha portat a desconcentrar-nos i fallar situacions de ba?squet fa?cil.

Com a positiu, hem millorat la resolució de situacions molt contràries, però encara hem de treballar me?s per a fer-ho un constant i poder aguantar el partit sencer.

AE Minguella 36 - CB Santa Coloma 52

04-10-2021

Partit al que arribàvem en inferioritat numèrica i física. Els primers quarts s’ha pogut mantenir un bon ritme però la segona meitat hem acumulat massa cansament i ens han agafat avantatge.

De forma resumida, ens caldrà seguir treballant l’encert en tirs així com a mantenir la calma davant de situacions adverses, però valoro molt positivament l’aplicació en el context competitiu dels conceptes treballats durant les setmanes, tals com la tècnica individual per arrancar i parar evitant passos, el costum d’anar a buscar el rebot després d’un tir, o el domini de la pilota sota pressió.