Ha quedat sots-campió al torneig TIM Andorra

Descansa

26-03-2018

AE Minguella 46 - AECAM 65

19-03-2018

Molt contents per aquest partit ja que ha quedat demostrada la millora tant esportivament com d'actitud.

El rival més fort de la lliga, que al seu camp ens va guanyar de 70, només ens guanyava de 1 punt al 5e període. Tot i que els tres últims quarts no vam estar gaire encertats, estem molt contents del treball fet durant tot el partit.

Tant en atac com defensivament vam estar molt actius i amb molta intensitat. Un dels punts claus del partit va ser la lluita pel rebot que, tot i jugar contra uns rivals que tots eren més alts, vam lluitar-los i no ens vam rendir. També content per haver millorat i no haver comès les errades tontes que acostumem a fer i que ens acaben passant factura.

Ara toca seguir treballant amb les mateixes ganes i actitud per afrontar els partits que queden i seguir millorant.

Descansa

12-03-2018

A.E. Minguella 62 - Bàsquet Neus Blanc 23

05-03-2018

Resultat que reflecteix el treball realitzat durant la setmana.

Un dels millors, per no dir el millor, partit que hem jugat aquesta temporada. Tot i ser un equip dur en defensa no vam perdre el cap i vam seguir fent el nostre joc.

Un dels punts més importants del partit va ser que tots els jugadors vam estar al 100% i tots vam aportar. En defensa, molta intensitat i aturant els contraatacs que normalment és on ens fan més mal. En atac, vam moure molt bé la pilota i vam aprofitar molt els contraatacs per obtenir cistelles fàcils.

Potser un únic punt negatiu seria el rebot, que en alguns moments no bloquejàvem i acabaven ficant bàsquet.

Molt contents i hem de seguir amb aquesta dinàmica positiva per encarar els següent partit contra un dels rivals més forts de la lliga.

A.D.E. Fuster 88 - AE Minguella 57

26-02-2018

Partit difícil contra els líders que encaràvem amb moltes baixes.

Tot i ser un equip totalment superior físicament, vam acabar la primera part només perdent de 8. Vam estar molt bé tant en atac com en defensa des de l’inici del partit. Resultat degut a dos mals quarts que perdem de aproximadament de 10 cada un.

Molt contents amb l’esforç de tot l’equip i per lluitar en tot moment tot i el resultat. Hem de seguir amb aquesta bona dinàmica per seguir creixent i millorant.

AE Minguella 51 - AE Boet Mataró Negre 45

19-02-2018

Un partit on vam tenir aspectes molt bons, però també aspectes negatius.

En primer lloc, en atac vam fer la majoria de cistelles guanyant l’esquena al defensor, tal i com hem treballat molt últimament, i també amb una bona defensa que ens va permetre fer molts punts de contraatac. Tot i això, destacar el desencert sota la cistella. Vam fallar més de 15 tirs fàcils de sota cistella i això, en un altre partit, ens podria passar factura.

Pel que fa a la defensa, en general molt contents per les ganes i intensitat de tots els jugadors. Fins i tot, quan el partit anava més empatat vam aconseguir fer un parcial de 10-0 on vam trencar el partit. Encara que vam fer una molt bona defensa, ens va faltar concentració i una ràpida reacció després de cistella, ja que només vam fer un 2 contra 1 en defensa. Això ho hem de treballar més ja que alguns partits els hem salvat gràcies a la recuperació de pilotes després de cistella.

Hem de seguir treballant aquests aspectes que encara ens falten i fer un bon treball aquesta setmana per encarar el següent partit contra els líders. Hem de seguir amb aquestes ganes per seguir creixent!

Descansa

12-02-2018

AE Minguella 50 - CB Canet 63

05-02-2018

Partit contra els segons.

Contents per l’actitud i la intensitat de tots els jugadors de l’equip. Aquesta intensitat ens va permetre robar moltes pilotes al 2c1 i estar molt bé en defensa, que era un dels objectius que ens vam posar abans de començar el partit.

Tot i això, ens falta organització en atac ja que juguem massa tancats i intentant fer cadascú la guerra pel seu compte. També afegir que, tot i que de tant en tant sí que comencem a castigar la defensa rival tallant cap a cistella quan no em mira o salta a l’ajuda per fer la porta enrere, no ho acabem de aprofitar sempre i, quan ho fem, moltes vegades el jugador amb pilota acaba perdent la pilota per excés de bot o no passem la pilota al jugador de sota cistella.

Hem de seguir treballant per aconseguir millorar aquests errors i treure molts més bàsquets fàcils.

Pel que fa a la defensa, hem de seguir amb l’actitud d’aquest dissabte.

CB Calella 83 - AE Minguella 36

29-01-2018

Mal partit des del principi. Des de l’inici del partit van ser molt superiors en intensitat. Tot el que vam fer bé els anteriors partits, no vam fer-ho.
Atac descontrolat sense jugar al nostre joc i en defensa molt poc intensos. Ens van matar a contraatacs, no lluitàvem al rebot, passes perduts...
Toca treballar aquesta setmana per poder tornar a fer el nostre joc.

AE Minguella 64 - Bàsquet Sant Pol 60

22-01-2018

En general, molt contents pel partit ja que vam aconseguir seguir amb l’actitud i intensitat del partit passat.

Un partit on vam estar molt bé tant ofensivament com defensivament. Vam saber castigar la defensa i treure molts bàsquets fàcils.

Tot i això, encara ens falta assolir jugar 5 oberts i passar i tallar, però aquest dissabte ja va començar a agafar forma.

Molt ben treballat i hem de seguir per aquest camí.

AECAM 77 - AE Minguella 27

15-01-2018

Partit difícil contra un rival d’un any més molt superior físicament. Tot i el marcador, vam fer un molt bon partit on vam deixar de banda el resultat i ens vam dedicar a jugar. Molt content amb l’actitud de tots els nens que encara que perdéssim de tant, van seguir lluitant i donant-ho tot fins al final.

Com a part positiva, vam arreglar molts errors que fèiem a la fase prèvia. Un dels nostres problemes més habituals és tant el balanç defensiu com ofensiu. En canvi en aquest partit vam demostrar que quan volem, podem estar atents al balanç i córrer per aconseguir punts fàcils al contraatac. Tot i que no vam estar gens encertats, vam fer una molt bona selecció de tir sense tirs forçats. Finalment, vam saber jugar amb passes i moure ràpid la pilota.

Com a part negativa, no vam jugar massa bé 5 oberts: jugadors a la mateixa posició, mals talls, etc. També ens va faltar en defensa evitar punts fàcils de l’altre equip que podríem haver evitat amb més concentració.

Ens emportem una lliçó i marxem contents ja que per primer cop vam jugar en equip i no vam baixar l’actitud ni les ganes tot i la dificultat que comportava el marcador. Toca seguir treballant per corregir els errors i seguir amb aquestes ganes la resta de jornades.

UE Sant Andreu Groc 56 - UE Minguella 53

18-12-2017

Partit massa irregular. Vam tenir coses bones i dolentes. En primer lloc, pel que fa a la defensa, no vam saber defensar l’únic jugador anotador de l’equip rival ni tampoc vam fer una bona pressió defensiva amb dos contra un. Tot i això, vam tenir un aspecte bo que va ser que, a diferència d’altres partits, baixàvem ràpid al balanç defensiu.

En segon lloc, pel que fa a l’atac, molt irregulars. En alguns quarts vam treballar molt bé 5 oberts i passar i tallar i això ens va ajudar a fer bàsquets fàcils. Tot i això, en altres quarts no treballàvem per rebre i ens robaven la pilota per culpa d’un mal passe. Ens falta aconseguir un bon timing a l’hora de treballar per rebre i poder rebre la pilota amb comoditat.

Finalment dir que el nostre equip pot oferir molta més intensitat i molts millors resultats i seguirem treballant per aconseguir-ho.

Descansa

04-12-2017

CAT Mini 51 - AE Minguella 66

27-11-2017

Partit en principi “fàcil” on vam anar massa confiats i ens van donar guerra fins l’últim minut.

No vam jugar malament en atac ja que la majoria de bàsquets que vam fer van ser de passar i tallar, però pel que fa a la defensa faltava moltíssima intensitat. No ens va sortir gaire bé la defensa de saltar al dos contra 1 i tampoc vam saber defensar massa bé el joc individual. Ens va fallar també tant el balanç defensiu com ofensiu.

Tot i aquests errors defensius, ens quedem amb el bon atac que vam fer i a seguir treballant la defensa pels següents partits.

AE Minguella 72 - S.E. Sant Joan de Mata 53

20-11-2017

Tot i la victòria sense dificultats, marxem amb un mal sabor de boca. Després de fer una bona primera part on vam estar activats tant en defensa com en atac, va venir una segona part horrorosa.
Tot el que vam fer bé a la primera part, ho vam fer fatal a la segona part. Passar i tallar, saltar al dos contra un, lluitar els rebots, passar i tallar… A la segona part només jugàvem sobre bot i quan fèiem algun passe el perdíem. També vam permetre molts bàsquets seus de segona oportunitat perquè ens agafaven el rebot ofensiu. Tampoc vam saber sortir de la pressió amb passes i vam perdre moltíssimes pilotes. Segurament la segona part va ser el pitjor bàsquet que hem jugat en tota la temporada.
Per tant, anem a millorar els errors de la segona part i a destacar les coses bones de la primera part per seguir treballant i millorant i, sobretot, divertir-nos tots junts.

Círcol Catòlic B 68 - AE Minguella 66

13-11-2017

Un derbi difícil contra els primers del grup. A l’anada ja vam perdre de 4 on, entre 2 jugadors, ens van ficar casi 50 punts.
Bàsicament vam perdre el partit per culpa del 3r quart, on ens van fer un parcial de 11-2. Mica en mica vam aconseguir retallar distàncies a la segona part i inclús posar-nos per davant al marcador. Un partit molt ajustat on ens ho jugàvem tot a cara o creu, i no vam guanyar.

Tot i la derrota, destacar el bon partit tant ofensiu com defensiu. Excepte algun quart en concret, vam jugar molt bé a passar i tallar i a penetrar i doblar la pilota quan saltava l’ajuda. Pel que fa la defensa, vam fer una gran defensa a tots els rivals excepte el jugador 99, que era molt hàbil tant amb l’esquerra com amb la dreta i era molt ràpid. Pel que fa als dos contra uns en defensa, ens van ajudar molt, sobretot al final del partit, quan ho fèiem amb una brutal intensitat.

Encara que haguem perdut contra els primers, en nostre objectiu és no perdre cap partit i poder mantenir-nos segons. Molt contents per les ganes i intensitat de tots els jugadors.

AE Minguella 56 - Sant Andreu Groc 52

06-11-2017

Partit que no havia de ser complicat se'ns fa difícil per culpa de l’actitud. Una molt mala primera part fa que anéssim justos tot el partit. Molts passes perduts, poc rebot i sobretot, no vam saber parar els dos únics bons jugadors de l’altre equip.
A la segona part ens vam posar les piles i vam començar a jugar passar i tallar sense perdre pilotes i vam posar intensitat en defensa. Això ens va portar a fer un bon parcial i que ens poséssim per davant al marcador.
Oblidant la primera part, molt bon partit on vam aplicar conceptes vistos a entrenament. Tot i això, necessitem més constància i sortir des del primer minut amb una bona actitud.
Ara toca pensar en el següent partit contra el Círcol, els primers. Un partit difícil on ens jugarem la primera posició.

A.E. Minguella 93 - Cat-Mini 57

23-10-2017

Molt bon partit per part de tot equip. Després de fer un molt mal entrenament el dilluns, sembla que el toc d’atenció que vam fer ha anat molt bé. Un partit on vam treballar tot el partit molt bé en defensa que ens va ajudar a recuperar moltes pilotes, sobretot a la sortida de fons quan saltàvem al 2 contra 1.
També destacar l’encert en atac. A diferència d’altres partits, no vam fallar de sota cistella i això ens va sumar molts punts. També destacar la gran quantitat de tirs de 3 que vam anotar.
Tot i això, potser ens va faltar una mica de ganes per acabar guanyant de molt més, ja que ens vam relaxar els dos últims quarts, on ens van remuntar dos punts.
Seguim treballant per millorar i acabar de polir els errors que fem.

SANT JOAN DE MATA 46 – 67 AE MINGUELLA

10-10-2017

Molt content al veure aquest partit. Després d’una setmana de molts bons entrenaments obtenim la recompensa. Des del primer minut tots els jugadors molt concentrats i molt intensos tant en atac com en defensa.

Molt activats en defensa des del primer minut que ens va ajudar a recuperar moltíssimes pilotes i obtenir punts fàcils de contraatac. Destacar la millora en errors del partit passat com la pèrdua de passes, fallar de sota cistella, poc encert en tir, etc. En aquest partit, tot a l’inrevés, molts poques pilotes perdudes, poques fallades de sota cistella i percentatge de triple molt elevat. També destacar l’actitud en el rebot que ens ha ajudat a tenir segones oportunitats als atacs i a fer contraatacs després de rebot defensiu.
Tot i aquest gran partit, vam tenir un petit fallo que va ser el 2 contra 1. No ens va acabar de sortir. Ens vam carregar de faltes molt ràpid per no fer-ho com calia.
Un balanç molt positiu que ens dóna la primera victòria de la temporada. Si seguim amb aquesta actitud cada setmana, notarem la millora dia a dia. Molt content i a seguir treballant!

AE MINGUELLA 64 - 68 CÍRCOL CATÒLIC

02-10-2017

Després de fer un amistós dimecres contra Ademar i no fer gaire bon partit, al partit d’avui hem canviat totalment la mentalitat i hem sortit amb moltíssimes ganes des del primer minut. Destacar sobretot la concentració i intensitat de tots els jugadors tant en atac com en defensa.
Pel que fa a l’atac, no hem sigut gens egoistes i hem jugat molt bé 5 oberts passant i tallant tal com vam treballar als entrenaments previs al partit. Potser ens ha faltat una mica d’encert en el tir exterior però sobretot ens hem fallat molts bàsquets fàcils de sota. Tot i això, destacar que avui segurament és el primer partit des de que porto aquest equip que TOTS els jugadors fan alguna cistella i això és gràcies a la bona organització que hem tingut en atac.
Pel que fa a la defensa, hem estat molt bé tot el partit excepte el 4t quart que els hi hem regalat el partit. Els hem deixat tirar sols, no lluitàvem el rebot, etc. Oblidant aquest quart, molt bon partit en defensa de tot l’equip, on saltar al dos contra u després de bàsquet ens ha ajudat a recuperar moltes pilotes i anotar bàsquets fàcils. Falta seguir treballant-ho per acabar de polir els petits errors que encara fem.

En resum, tot i la derrota en aquest derbi, ens emportem una bona sensació i marxem amb moltes ganes de demostrar que podem guanyar-los a base de treballar les petites coses que hem fallat avui.