Cròniques Cadet B masculí

AE Minguella 45 - CB Vila de Montornès 72

23-12-2019

UB LLefià 63 – AE Minguella 47

16-12-2019

AE Minguella 61 - CE Valldemia Maristes 19

02-12-2019

A.Bàsquet Bufalà 53 - AE Minguella 57

25-11-2019

Un d'aquells partits bonics de jugar en què no hi ha dominador clar i fins al final no se sap qui guanyarà.

Vam arrencar molt bé però després del minut demanat pel rival, la dinàmica va anar canviant i ens van recuperar i fins hi tot superar en el marcador. Però els nostres jugadors, ja comencen a entendre que els partits duren 40 minuts i cal tenir paciència... per al final tenir opcions i guanyar.  

AE Minguella 64 - CB La Roca 62

18-11-2019

Molt bon partit dels nois, començant el partit a remolc i enlloc de baixar els braços com les dues últimes setmanes, aquest cop van ser pacients i mica en mica vam anar recuperant la diferència i fins i tot, vam ser capaços de posar-nos per davant en el marcador aconseguint 10 punts de marge.

El rival (que a casa seva ens va guanyar de 7), ens va seguir plantejant una defensa en zona (no l'hem treballada mai) i això els va permetre anar recuperant fins posar-se a 2. Finalment, però el partit es va quedar a casa.

Felicitar els jugadors per:
- Saber afrontar un problema que no els hi hem presentat mai; atacar una defensa amb zona.
- Comencem a moure la pilota i els jugadors sense pilota a moure's. Gràcies a això, no tots fan punts però si que participen fent bones passades i generant opcions. 

 

CB Vila de Montornès 66 - AE Minguella 37

11-11-2019

Vam plantejar un partit més contingut mirant de no permetre que el rival corregués i aconseguir-ho durant 40 minuts és molt difícil.

Som un equip en construcció, al qual li falten molts fonaments i sobretot automatismes com fer un bon balanç defensiu (aquí el gran error del partit). Però tot i això, mica en mica anem traient suc als jugadors i tot i la diferència van seguir treballant durant gran part del partit aconseguint reduir la diferència fins als 15 punts a falta de 10 minuts però en aquests últims minuts, el rival va tornar a apretar i igual que la setmana passada, ens vam acabar deixant anar.

Tot i perdre de 30, aquesta setmana els nois van seguir competint i gran part del partit i això és una gran millora d'actitut respecte la jornada anterior.  

Descansa

04-11-2019

AE Minguella 63 - UB LLefià 93

28-10-2019

Partit on comencem molt bé amb un parcial de 8 - 0  i quan l'equip rival ens fa 2 bàsquets seguits, de cop ens rendim i la dinàmica canvia completament. Ja no defensem, juguem al seu ritme i no fem res del que hauríem hagut de fer.

Seguim sent un equip que es desmotiva massa fàcilment, tocarà corregir-ho les properes setmanes. 

CE Valldemina Maristes 23 - AE Minguella 70

21-10-2019

Molt bon partit dels nois, sobretot en actitud ja que no només vam començar actius com la setmana anterior vam dir, sinó que a la segona part, quan ja guanyàvem d'uns 15 punts, els jugadors van seguir intensos per mirar d'ampliar l'avantatge.

Hem de conseguir ser més constants amb el nostre joc i ser pacients per trobar quan cada jugador té l'opció de tir, ja que en certs moments, quan algú no tocava gaire la pilota, quan li arribava una passada volia fer-ho tot sol.

AE Minguella 49 - AB Bufalà 38

14-10-2019

Bona primera part dels nois que ens va permetre agafar un avantatge de 10 punts que ja no vam deixar escapar en la segona part.

Tot hi ser només la segona setmana de competició, ja s'han vist algunes millores tant en defensa com en atac, tenint la paciència suficient per veure el company més ben col·locat per aconseguir cistella. L'aspecte negatiu va ser la poca ambició a la segona part de voler augmentar la diferència per tancar el partit i que el rival no tingués cap opció. 

CB La Roca 53 - AE Minguella 44

07-10-2019

Primer partit dels nois a la nova categoria de cadet.

Vam sortir a veure què feia l'altre equip i això ens va provocar començar amb un parcial de 12-6 i que va acabar sent la dinàmica de tot el partit. Tot i això, els nois van fer varis intents per recuperar i ens 2-3 ocasions vam estar a només 2 punts de diferència però quan havíem de fer l'esforç final, ens relaxàvem i l'equip rival ens tornava a agafar 9 punts de diferència. Al 4t quart vam tenir opcions però ens va tornar a passar el mateix i ja va ser impossible recuperar.

El resum del partit és el que ens passa als entrenaments. Combinem entrenaments a bon ritme i atenció amb estones en que alguns jugadors no posen atenció al què fan. Si volem fer un bon any i millorar el màxim possible com a persones, jugadors i EQUIP cal que els individuals pensin i tinguin una ACTITUD col·lectiva.