Cròniques Cadet B masculí

AE Minguella 88 - VIVE El Masnou 56

22-10-2018

Partit més complicat del que mostra el resultat on els dos primers períodes amb una defensa molt intensa i un bon percentatge en tirs lliures ens va permetre agafar distància en el marcador.

El partit semblava encaminat però a partir de la segona part una baixada d'intensitat per part nostra durant un parell de minuts va fer que l'equip visitant pogués reduir la distància en el marcador.

Altra vegada la defensa va ser clau per acabar de trencar el partit i jugar uns molt bons últims minuts en atac. Punts positius del partit són victòria en tots els períodes i l'actitud de l'equip ja que tot i ells ser un equip superior físicament el domini del rebot va ser nostre.

Descansa

15-10-2018

Joventut Badalona 45 - AE Minguella 72

08-10-2018

Partit on al primer període el rival va posar una intensitat defensiva molt alta que ens va posar problemes. Ja entrant a la segona part el nostre ritme de joc en atac va superar el seu balanç defensiu i ens va permetre jugar molt sobre el contraatac.

Als últims dos minuts del segon període una intensitat defensiva molt alta per part nostra i unes bones transicions ofensives amb dos passes ens permetia finalitzar sols cada vegada i vam poder agafar una renda de 13 punts.

La segona part va començar tal i com havia acabat la primera i ja a finals del tercer període ens va permetre treballar coses noves i gaudir encara més del bon partit jugat per tots els jugadors. Fins i tot un infantil B (Àlex Arganda), que ja ens havia ajudat la temporada anterior, es va sumar anotant i fent jugades col•lectives.

L'equip ja comença a tenir una millor comunicació i compenetració i això es reflecteix en el resultat però sobretot en la química i la seva cara durant el partit. Tot i això cal seguir treballant, queda molt per créixer.

AE Minguella 58 - CB Sant Andreu 37

01-10-2018

Partit on des del principi hem imposat el nostre ritme de joc amb pressió a tot el camp i molt de contraatac. Com a punt negatiu, al ser la meitat de l’equip nou, encara hi ha petits errors de coordinació i comunicació.

Molt bones sensacions i content per veure una progressió pensant que venim de C2 i estem jugant per estar a B1.