Cròniques Cadet B masculí

VIVE El Masnou Basquetbol 48 - AE Minguella 45

03-12-2018

AE Minguella 79 - C Joventut Badalna 40

26-11-2018

Partit on ens presentàvem amb dues baixes molt importants per a l'equip i més en un partit com aquest on jugàvem contra un rival amb dos referents interiors molt importants i els dos jugadors més alts del nostre equip tots dos lesionats.

Un partit basat en la defensa. Tots els jugadors varen fer un pas endavant i amb unes molt bones ajudes, recuperant pilotes i bloquejant el rebot, es va aconseguir sortir al contraatac el que ens va facilitar fer punts fàcils, ens va donar avantatge i a partir de la mitja part el partit va ser molt més còmode. L'objectiu posat a l'inici del partit es va assolir, no més de 40 punts encaixats.

Molt content pel treball realitzat per tots els jugadors on es va demostrar que som un equip i que, si gaudim fent el que ens agrada, els partits es poden treure i amb bons resultats.

Ajornat

19-11-2018

UB Sant Adrià 89 - AE Minguella 67

12-11-2018

Descansa

05-11-2018

AE Minguella 81 - Bàsquet Bufalà 30

29-10-2018

Partit contra els últims de la classificació.

La relaxació inicial va permetre al rival anotar 16 punts en el primer període. Al segon quart vam sortir molt mes endollats sobre tot en defensa, cosa que ens va permetre córrer en atac i finalitzar en situacions fàcils. Els seguents quarts en defensa de l’equip rival van ser de 6, 5 i 3 respectivament, el que hauria d’haver estat la dinàmica del partit des de l’inici.

Cal no relaxar-se contra els equips de la taula baixa i estar al 100% durant els 40 minuts de partit.

AE Minguella 88 - VIVE El Masnou 56

22-10-2018

Partit més complicat del que mostra el resultat on els dos primers períodes amb una defensa molt intensa i un bon percentatge en tirs lliures ens va permetre agafar distància en el marcador.

El partit semblava encaminat però a partir de la segona part una baixada d'intensitat per part nostra durant un parell de minuts va fer que l'equip visitant pogués reduir la distància en el marcador.

Altra vegada la defensa va ser clau per acabar de trencar el partit i jugar uns molt bons últims minuts en atac. Punts positius del partit són victòria en tots els períodes i l'actitud de l'equip ja que tot i ells ser un equip superior físicament el domini del rebot va ser nostre.

Descansa

15-10-2018

Joventut Badalona 45 - AE Minguella 72

08-10-2018

Partit on al primer període el rival va posar una intensitat defensiva molt alta que ens va posar problemes. Ja entrant a la segona part el nostre ritme de joc en atac va superar el seu balanç defensiu i ens va permetre jugar molt sobre el contraatac.

Als últims dos minuts del segon període una intensitat defensiva molt alta per part nostra i unes bones transicions ofensives amb dos passes ens permetia finalitzar sols cada vegada i vam poder agafar una renda de 13 punts.

La segona part va començar tal i com havia acabat la primera i ja a finals del tercer període ens va permetre treballar coses noves i gaudir encara més del bon partit jugat per tots els jugadors. Fins i tot un infantil B (Àlex Arganda), que ja ens havia ajudat la temporada anterior, es va sumar anotant i fent jugades col•lectives.

L'equip ja comença a tenir una millor comunicació i compenetració i això es reflecteix en el resultat però sobretot en la química i la seva cara durant el partit. Tot i això cal seguir treballant, queda molt per créixer.

AE Minguella 58 - CB Sant Andreu 37

01-10-2018

Partit on des del principi hem imposat el nostre ritme de joc amb pressió a tot el camp i molt de contraatac. Com a punt negatiu, al ser la meitat de l’equip nou, encara hi ha petits errors de coordinació i comunicació.

Molt bones sensacions i content per veure una progressió pensant que venim de C2 i estem jugant per estar a B1.