Ajornat

06-05-2024

CE Maristes Sants 65 - AE Minguella 41

29-04-2024

Un partit molt ajustat, fins que unes males decisions per part de l'staff, fa que les jugadores es desestabilitzin i el contrari s'en va.

AE Minguella 65 - CE La Salle Bonanova 54

22-04-2024

Un partit molt ajustat, però amb un bon sabor de boca. Les jugadores han estat molt encertades en tot, no han parat de lluitar fins al final i això fa que la victòria es quedi a casa.

Virolai 92 - AE Minguella 41

15-04-2024

Un començament molt potent fa que les nenes surtin molt concentrades, però més tard comencen a perdre boles, donar mals passis i tirs innecessaris fa que en aquest partit tanquin marcador l'equip contrari.

Gramenet BC 60 - AE Minguella 9

08-04-2024

Un partit on les nenes comencen guanyant un primer quart, però després ja no aconsegueixen anotar més i l'equip rival finalitza tancant marcador.

AE Minguella 65 - SESE 59

18-03-2024

Partit on les nenes van sortir amb moltes ganes de guanyar i durant tot el partit es va demostrar. El treball dur de tota la setmana va sorgir. El joc en equip, els bons passes i estar encertat en tirs lliures va fer que la victòria sigui nostra.

AE Minguella 38 - Bàsquet Sant Fost 61

11-03-2024

Un partit fluix. Les jugadores van començar amb un molt bon primer quart, però amb un segon quart on se'n van i fa que no es recuperés el partit.

CE Sant Nicolau 74 - AE Minguella 53

04-03-2024

Partit amb un començament i expectatives molt altes de guanyar i emportar-nos una victòria però malauradament les jugadores han perdut ritme, a donar mals passes i fent un últim quart amb una gran diferència de tir que fa que el Sant Nicolau agafi molta més confiança i guanyi el partit.

AE Minguella 27 - CE Maristes Sants 61

26-02-2024

Partit contra un rival que més o menys ja sabíem qui eren. Les nenes no van saber aprofitar les seves oportunitats en el treball de córrer i de passes. Un començament molt ajustat que va fer que les jugadores volguessin guanyar, però el no tenir superioritat de rebot i de cistelles va fer que el partit se n'anés.

CE La Salle Bonanova 63 - AE Minguella 70

19-02-2024

Partit perfecte, des del començament fins al final. Les nenes van saber demostrar el seu joc per treure endavant el partit, encara que hi va haver moments en què el marcador estava molt ajustat. Gràcies a l'últim quart i la perseverança de les jugadores va sortir victoriós.

AE Minguella 32 - Virolai 70

05-02-2024

Mateixa dinàmica que el partit anterior. Excés de bot, errors de concentració en defensa i males passades. Mal balanç defensiu i poques ganes de lluitar al rebot. El rival sense ser clarament superior a nosaltres va saber aprofitar tots els nostres errors i endur-se el partit mentre que a nosaltres ens costa molt castigar els errors del rival.

AE Minguella 19 - Gramenet BC 70

29-01-2024

Partit contra un rival que a priori ja sabíem que seria fort, però el nostre joc no ha estat a l'altura. Molts errors de concentració en defensa sense saber on teníem a la nostra defensora i permetent masses tirs alliberat de sota cistella. En atac molt d'egoisme, excés de bot en cada atac que portava a pèrdues constants de pilota. Els passes tous i moltes vegades sense un destinatari clar, i perdonant molt de cara a cistella. Ja sabíem que aquesta fase no seria tan senzilla com la primera i haurem de treballar i lluitar per poder guanyar partits.

SESE 68 - AE Minguella 47

22-01-2024

Descansa

18-12-2023

El Círcol 29 - AE Minguella 68

04-12-2023

Partit perfecte, de principi a final, sabíem el que ens jugàvem i hem estat a l'altura. Intenses des del primer minut molt ficades en el partit sense errades en defensa, lluitant tots els rebots i molt bon joc col·lectiu en atac. Felicitar a les noies pel partit i per haver guanyat la lliga i toca centrar-se en la següent fase.

Joventut Badalona 47 - AE Minguella 44

27-11-2023

Primera derrota de la temporada i merescuda. Massa errors de concentració en defensa que permeten al rival molts tirs alliberats, passes tous que no arriben al company i una mica de mala sort davant de cistella, reflecteixen les últimes setmanes en què el joc no acabava de ser del tot bo tot i els resultats que aconseguim. Esperem que aquesta derrota serveixi per tornar a treballar bé i acabar de la millor manera aquesta primera fase.

AE Minguella 70 - UB Llefià 19

20-11-2023

Tal com vam fer en la primera volta, prohibim el bot des de ben aviat per treballar altres aspectes del joc que un partit més ajustat no ens hauria permès. Tot i que el moviment de pilota no ha estat tan bo com ens agradaria, ja que s'han tirat molts tirs que no tocaven contents amb la feina feta per les noies.

Bàsquet Neus 35 - AE Minguella 56

13-11-2023

Mal primer quart perdonant molts basquets fàcils i faltant-nos solidesa en defensa. Per sort aconseguim refer-nos i juguem bé durant la major part del partit. Més concentrades al davant per trobar la millor opció de tir i amb menys errades al darrere ens permeten tenir una renda significant que ens permet guanyar tot i baixar el nivell en el darrer quart.

Descansa

06-11-2023

AE Minguella 49 - El Círcol 48

30-10-2023

Mal partit, de principi a final. Amb falta de concentració, de ritme i d'intensitat. En defensa ens agafen cada cop amb un mal balanç d'on treuen molts tirs soles i els hi permetem moltes segones oportunitats per no agafar el rebot. En atac, moltes males passades tous i sense un destinatari clar, moltes entrades soles fallades i moltes pilotes perdudes per excés de bot. Va faltar molt de moviment de pilota, però en els pocs moments que vam aconseguir encadenar quatre o cinc passades vam acabar tenint tirs alliberades. Acabem invictes la primera volta de la primera fase però amb moltes coses per millorar i continuar treballant.

AE Minguella 69 - Joventut Badalona 33

23-10-2023

Comencem el partit adormides, sense intensitat en defensa ni en el rebot. En atac perdem molts passes tous i moltes pilotes per precipitar-nos i per falta de concentració. En la mitja part fem un gran canvi de xip i aconseguim fer un bon parcial de 26-2 al 4t quart. En els dos quarts restants mantenim el nivell però sense ser igual que el quart anterior. Tot això felicitar a les noies per una bona victòria.

UB Llefià 8 - AE Minguella 59

09-10-2023

Partit contra un rival molt fluix, ja que era el primer partit de moltes. Hem aprofitat per treballar el moviment de pilota i passar i tallar prohibint el bot des del segon quart, i ho valorem positivament, pel fet que totes les nenes han participat més del joc que de normal.

AE Minguella 55 - Bàsquet Neus 22

02-10-2023

Inici de partit molt fort en defensa que ens permet agafar un bon avantatge encaixant pocs punts. En el 3r i 4t quart baixem la intensitat defensiva i fallem molts tirs fàcils de sota cistella. Els dos últims quarts millor amb més moviment de pilota i lluita pel rebot, però no aconseguim recuperar el nivell de l'inici. Tot i això, bon inici de temporada.