Cròniques Pre-Mini A masculí

Catalana Occident Manresa Vermell 66 - AE Minguella 37

19-02-2018

Descansa

12-02-2018

CE Valldemia 50 - AE Minguella 48

05-02-2018

Molt bon joc durant la majoria de quarts, bon passar i tallar i molt bon joc col·lectiu.

El nostre problema és el contraatac, on el Valldemia ens va agafar 12 punts d'avantatge i no vam arribar a remuntar i ens vam quedar a 2 punts.

Hem de defensar més. Bon partit, seguim.

AE Minguella 48 - UE Mataró PMAM 77

29-01-2018

CB Granollers 78 - AE Minguella 32

22-01-2018

Bon inici amb moltes ganes.

Vam sortir molt bé de la seva pressió defensiva. Bon passar i pallar. Ells eren més ràpids i algun quart fluixet nostre va servir perquè agafessin avantatge en el marcador.

Bon partit a nivell d'equip. Seguim

AE Minguella 64 - COALCI Sant Josep A 41

15-01-2018

Començament amb nervis per part nostra. Partit especial per a els nens. 

Comencem sense anotar, el primer quart quedem 4-3. Segons anem avançant el partit, la nostra defensa cada cop és més intensa, endurim el joc i apretem línies de passe. Cada cop generem més espais i podem córrer finalitzant amb 1c0 o 2c1, sempre buscant el passe al company.

Recuperem sensacions com equip i de cara a la segona volta. Molt bon treball de tot l'equip. Hem de seguir.

CB Sant Pere 72 - AE Minguella 49

18-12-2017

Bon inici en el primer quart que sortim forts.  A partir de llavors deixem de jugar a bàsquet i comencem a perdre totes les pilotes que toquem, molts passos, no baixem a defensar, no fem ajudes...

Falta d'actitud, de ganes i de tot. Finalment perdem de 14 en un dels pitjors partits de la temporada. Hem de seguir.

AE Minguella 55 - Manresa Vermell 65

04-12-2017

Partit difícil contra el Manresa. A l'anada havien perdut de 40 però vam sortir molt motivats. 

Els primers quarts vam estar molt ficats amb la defensa i les línies de passada. Fins el 6è quart anaven guanyant al marcador i seguia la il·lusió de guanyar.

En el 7è quart, es va imposar la seva qualitat d'alguns jugadors seus i ens van fer un parcial que es van posar 12 a a dalt .

Vam lluitar fins al final i vam acabar perdent de 10 contra un dels millors equips de la categoria. Molt content amb l'actitud de tots els jugadors.

AE Minguella 67 - BBA Castelldefels 57

27-11-2017

Aconseguim una victòria a casa molt important, tot i que no merescuda.
Prevèiem un partit fàcil, ja que veníem de guanyar 31-80 a casa seva, però no va ser així.
Gràcies a un gran inici, amb els dos primers quarts impressionants, vam aconseguir guanyar el partit. A partir del tercer quart, tot es va desmuntar.
Males defenses, moltes entrades fallades completament sols, pèrdues de pilota... Tan malament va anar que dels 6 quarts restants, només en vam guanyar 1.
Tot i això, cal felicitar als nois pel partit jugat, ja que un mal partit el pot tenir qualsevol equip, i tot i el dèbil joc, vam aconseguir una victòria molt important.

C Joventut Badalona 79 - AE Minguella 29

20-11-2017

Mal inici, sortint amb por i sense ganes. Parcial de 11-0 que m'obliga a demanar temps mort el primer quart. Segon quart surten amb més ganes però el seu encert i la seva qualitat ens passa per sobre. Acabem la primera part 21 per sota. La segona part, enlloc de sortir concentrats, tornem a sortir empanats i ens fan un parcial de 15-1 i en el següent període també un parcial abundant ens fa perdre les esperances i ens deixem anar. Mal partit on la por de jugar contra la "penya" ens va passar factura. Camp gros i el seu gran encert i qualitat van ser suficients per superar-nos sense dificultat. Seguim.

AE Minguella 70 - CB Esparraguera A 20

13-11-2017

Partit contra els cuers del grup. Equip molt inferior a tots. Comencem molt forts sense donar-los cap opció. Primer quart firmem un 14-0 que seria la tònica de tot el partit acabant amb 75-25. Partit on vam treballar coses noves com passar i tallar, inversions complertes i molt de joc en equip. Partit sense història i ens centrem en el següent contra el Joventut. Bona actitud de tots els jugadors, content també en aquest aspecte.

SEGUIM.

AE Minguella 65 - CB Sant Pere 48

06-11-2017

Catalana Occident Manresa Vermell 86 - AE Minguella 45

30-10-2017

Mal inici on ens fan un bon parcial en contra i comencem a anar a remolc tot el partit. Primera part desastrosa on ens agafen les esquenes molts cops, perdem pilotes innecessàries i ells van a un altre ritme. La segona part ens posem les piles i perdem els períodes de poc. Aconseguim que no ens tanqui marcador el segurament millor equip premini Català. Poc més a dir en un partit on la seva qualitat individual i el seu encert ens van passar per sobre sense discussió. Hem de seguir, aprendre d'aquest partit i mirar de cara a la setmana vinent. Seguim!

BBA Castelldefels 2008 31 - A.E.Minguella 80

23-10-2017

Inici fort. Els dos primers quarts sortim ficats en el partit i fem dos parcials de 11-2,11-2. A partir del tercer període ens relaxem i el perdem per 5-0. Masses individualitats i no juguem en equip, mals passes i no aixequem el cap en contraatac. 4t període, fan tot el contrari al 3r i guanyem 17-0. Menció especial a Bruno, aixecant el cap, corrent al contraatac, agafa rebots, bons passes. Quant més jugadors diferents vagin agafant responsabilitats millor per tot l'equip. A partir del 4t període, la segona part la guanyem i acabem +49. Força content, hem de millorar MOLT els passes i treballar més en equip i no tant individualment. Tot l'altre força correcte. M'enduc que tots van aportar coses i tots van anotar.

AE MINGUELLA 49 - JOVENTUT 67

10-10-2017

Començament amb molts nervis per jugar contra la Penya, fallem entrades sols i ens perjudica, comencem defensant fort i dominant el rebot ,encara que , ens treien un cap.  Aguantem fins el 5è quart, ells seguint un mateix patró fent faltes, ens desquicien i perdem jugadors importants ( sis nens acaben plorant de cops, faltes...) Tot i així arribem al 7è quart amb opcions però deixem de córrer i permetem que ens agafin molts rebots ofensius, tirem al terra 6quarts de bon treball i acabem perdent de 19 a falta d'un quart, al final l'altura s'imposa i els hi deixem moltes segones, terceres i quartes opcions que acaben en bàsquet. Mala actitud d'algun jugador que és canviat immediatament. En general molt molt bon treball d'equip,-18 contra premini A de la penya,hem de seguir treballant però aquest és el camí. L'actitud d'algun jugador canviarà ràpid.

CB ESPARREGUERA 23 - AE MINGUELLA 122

04-10-2017

Començament apretant les linies de passe i corrent bé el contratac, segon quart parcial de 20-2, ens venim amunt, apretem en defensa i recuperem moltes pilotes, no els hi deixem opció de correr i li sumem un gran encert de tot l'equip on tothom va participar. Resultat : tancar marcador. Setmana que ve penya, sortirem a guanyar.