Cròniques Cadet B masculí

AE MINGUELLA 42-97 BÀSQUET GIRONA U15.

16-10-2017

Partit en el que rebíem al que serà sense cap mena de dubte un dels millors, sinó el millor, rival de la categoria. 

Tot i ser conscients d'això i ja arribar al partit avisats pels resultats que venien fent, l'equip volia sortir sense complexos, jugant el nostre bàsquet sense especular i volent tenir bones sensacions els 40 minuts.

Ja en el primer quart ens vàren agafar una avantatge superior als 15 punts, Fet però que no ens va suposar un drama i és que vam demostrar que malgrat el resultat nosaltres havíem anat a jugar el nostre partit, a complir els nostres objectius aprofitant cada segon a pista i a aprofitar el nivell del rival per a ser millors jugadors i equip a la fi dels 40 minuts. 

Durant el partit vam tenir moments molt bons, jugant a un ritme alt i amb gran criteri a l'hora de prendre decisions. 

Tant l'Armand com jo volem felicitar als 12 jugadors per la seva actitud i per haver demostrat una gran maduresa a l'hora d'afrontar l'encontre així com també per demostrar un gran compromís amb el desig de ser millors i créixer cada dia. 

Pensem en gran. ningú ens para!!

1,2,3 Minguella!

La Vall d'en Bas 67-88 AE Minguella

10-10-2017

El partit començava amb un ritme baix i concedint punts senzills. En cap moment vam trobar el joc que volem ni el ritme i concentració necessaris per a dur a terme allò que portem treballat fins ara. 

Vam sortir relaxats mentalment i pensant que guanyaríem el partit abans de jugar-lo,  aquest fet va provocar que tot i tenir algun minut bo en el segon quart no acabéssim mai de marxar en el marcador ja que vam fer masses errades per manca de concentració. 

En atac passavem poc precisos i pocs cops escollíem la millor opció, jugavem lent i atacavem l'aro amb poca tensió i criteri. Només accions individuals i alguna transició correcte feien que suméssim en atac. 

En defensa nul·la activitat en les línies de passada i relaxació en la defensa del jugador pilota. 

Els últims 10 minuts, quan vam veure que el partit es podia decantar per qualsevol dels dos equips, vam ser capaços de connectar-nos i trencar el partit anotant 31pts en 9 minuts. No és suficient, hem de ser més regulars en l'esforç.

Pensem en gran, ningú ens para!!

AE Minguella 64 - Boet Mataró 40

03-10-2017

El partit començava molt irregular amb accions bones i accions on no érem precisos per manca de concentració. Això, afegit a la falta d'encert dels dos equips, provocava un marcador baix i igualat passats 5 minuts. A partir d'aqui vam ser capaços de trobar el ritme que volíem i imposar-lo sobre el rival. Vam ser més agressius en defensa i vam aprofitar per trobar moltes situacions ofensives amb superioritat. A la fi del primer període havíem aconseguit una avantatge considerable en el marcador (25-9), gràcies a que vam encadenar vàries accions sense encaixar.

El que va suposar una bona notícia en el marcador ja que havíem donat un pas important per a guanyar el partit va suposar contraproduent en quant al nostre joc es refereix. Ens vàrem relaxar i vam pretendre fer el mateix però amb la meitat d'intensitat. Resultat: perdre el segon quart ficant molt poc i sense complir els objectius marcats. 

A la segona part mateix patró: tercer quart de menys a més acabant amb molt bones sensacions i en el quart quart, quan vam creure que el teniem guanyat vam tornar a baixar el ritme. 

Hem d'aprendre a ser més regulars, a aprofitar els 40 minuts del partit, no som ningú per permetre'ns deixar de jugar uns minuts independentment del resultat, hem de voler sempre més. Això ens farà millors. 

Content amb la setmana realitzada. 

Ara a seguir en la mateixa línea. 

Pensem en gran. ningú ens para!!

1,2,3 Minguella

CB Granollers 61 - AE Minguella 55

25-09-2017

AE Minguella 50 - Masculí Maresme 71

22-09-2017

Obríem la temporada a casa contra un dels equips més forts de la categoria amb la intenció de dur a terme la feina feta durant les setmanes anteriors i amb l'objectiu de competir al màxim el partit. 

Les nostres ganes de fer bé les coses però, no es van traduir en el terreny de joc i degut a un nerviosisme col·lectiu i que vam sortir amb una o dues marxes menys que el rival vam encaixar un primer parcial de 0-15 que resultaria determinant. 

La nostra reacció va exisistir però va ser insuficient i el rival es va tornar a escapar en l'electrònic. 

El nostre atac no va ser ni molt menys el que desitjavem: males lectures en accions d'1c1, circulació lenta i escassa de la pilota, poc moviment per no dir nul del jugador sense pilota en funció del joc i cap opció de contraatac clar fruit de que no vam dominar en cap moment el rebot ni defensiu ni tampoc ofensiu. 

En defensa vam ser irregulars però en cap moment vam trobar l'activitat necessària per afrontar un partit ni en l'1c1 ni en el costat feble. 

Cal dir però, que l'equip està treballant fort  per arribar a ser el que volem. Hem de ser conscients en quin moment de la temporada ens trobem i el rival contra qui jugavem. Estem en la linia correcta. 

Pensem en gran, Ningú ens para!

1,2,3 Minguella