Cròniques Sots-21 B masculí

AE Minguella 63 - UB Llefià 54

27-05-2019

CB Manyanet Les Corts 54 - AE Minguella 52

20-05-2019

Partit molt avorrit. Pati d'escola molt petit amb les línies de banda amb porteries pel mig, sense marcador visible, sense saber temps ni possessió casi...

Molt complicat desde l’inici amb una pressió i zona el 98% del partit. Teníem tres baixes i només jugàvem amb un base.

La primera part del partit dominem i anem a la mitja part amb un resultat de +7 en el marcador. El tercer quart ens retallen diferències amb molt d'encert de tir lliure, amb molts contraatacs i la defensa individual nostra fatal, ja que ens superaven cada cop. A l’últim quart decidim ficar-nos en zona.


Moment on a falta de 1:30 per acabar ens fiquem a +6 però tres triples seguits al final ens provoca un -3 a falta de 40 segons. Recuperem pilota i fiquem 1 tir lliure i l’última possessió per ells. Traiem de fons, arribem sota la cistella molt apurats i fallem l’últim basquet per provocar la prorroga.

Partit molt estrany per nosaltres sense trobar-nos còmodes al camp ni amb la cistella ja que només vam ficar 2 triples en tot el partit.

Seguim fallant molts tirs lliures que després ens perjudiquen.

Molts errors però pocs a rectificar ja que jugar a un camp així sempre sera difícil.

AE Minguella 69 - Cat 2.000 37

13-05-2019

Partit en el què al principi ens va costar atacar contra la seva pressió i zona però que poc a poc vam anar millorant la circulació i l’encert en el segon quart.

Tenim la debilitat de que quan juguem amb molta diferència en el marcador comencem a jugar de manera individual i deixem de jugar en equip. Principalment error meu i objectiu a millorar.

Els dos últims quarts apretem en defensa i millorem una mica l’atac en equip i acabem atacant contra la zona molt millor, augmentant la diferència en el marcador.

Cal destacar el tercer quart en què els deixem en 4 punts anotats.

ACB Palau Groc 61 - AE Minguella 80

06-05-2019

Comencem molt ficats en el partit que si guanyàvem quedàvem primers matemàticament.

Primera part ens imposem amb un 15-23 pero el segon quart ens l'empaten. En canvi el tercer quart sortim molt millor, tot i estar en defensa bastant fluixos, però en atac fiquem 27 punts al tercer quart. Partit molt poc defensiu tot i la victòria.

Aquest partit ens fa guanyar la lliga matemàticament després d’un bon treball durant tota la temporada i molt de compromís per part de tots.  

AE Minguella 44 - Sant Ignasi 33

29-04-2019

Partit on comencem molt ficats i concentrats i amb un alt encert.

Primer quart i segon quart els guanyem ficant 12 i 13 punts i els deixem a ells en 12 en total.

Després de la mitja part tenim el mateix encert i amb molt bones defenses.

En canvi l’últim quart baixem una mica la guàrdia pero aconseguim la victòria gràcies a la concentració del principi.

Descansa

15-04-2019

AE Minguella 83 - Valldoreix FC 43

08-04-2019

Partit important per sumar i per plantejar coses noves que no volíem treure encara però, donat el partit on ells es van ficar en zona i van parar la nostre ofensiva en el segon quart, després d’un temps mort vam preparar la nostra zona on vam aconseguir deixar l’equip contrari en el segon període en 5 punts només.

Tot i això a la mitja part vam provar la pressió a tot el camp que ens va permetre anotar 23 punts i 25 en l’últim quart.

Molt content amb l’actitud i les ganes per part de l’equip després de setmanes difícils contra els de dalt.

Ara vacances i descans per tornar millor i intentar aguantar la primera posició sense perdre cap partit més.  

Viladecavalls 69 - AE Minguella 62

01-04-2019

Partit ajornat a un divendres a les 21:30 de la nit.

Partit on comencem molt fluixos en defensa i molt malament en 1 c 1.Ens jugàvem quedar primers matemàticament i per això esperava una actitud molt superior a la que vam tenir. Tampoc va ajudar que només vam ficar 2 triples en tot el partit i moltes pilotes perdudes. Ens van fer pressió tot el partit i vam patir molt.

Al final ens fiquem seriosament al partit i retallem la diferència però no és suficient.  

AE Minguella 72 - Canovelles BC 63

25-03-2019

Partit que s'havia de guanyar per trencar la tònica de derrotes. 

Comencem desconcentrats i amb poca intensitat. A causa d'això comencem per darrere del marcador degut a la falta de ganes en defensa. Ens van fer molt mal després de rebot defensiu i contraatacs. En atac tampoc jugàvem a res.

Després de la mitja part, ens posem les piles tant en defensa com en atac i comencem a jugar tal i com sabem. Això ens fa posar-nos dins del partit i emportar-nos la victòria.

S'ha de seguir treballant i, sobretot, sortir concentrats i no confiar-nos abans de començar el partit.

BIM 72 - AE Minguella 45

18-03-2019

Partit difícil contra un equip amb 3 pivots bastant grossos i nosaltres amb la baixa d'un dels nostres interiors.

Un partit on vam començar més pendents del camp descobert i l'àrbitre que del joc. Això va fer que comencéssim el primer quart amb -13. Després de posar una zona vam aconseguir remuntar fins a posar-nos a 5. Posteriorment, sense jugar a res amb poc encert en atac, tot i l'esforç defensiu, ells van tenir un gran encert que va fer que marxessin del partit. A l'últim quart ja estàvem mentalment fora del partit i va ser impossible tornar entrar-hi.

Hem de seguir treballant per no perdre el liderat i tornar a aconseguir una ratxa positiva.  

AE Minguella 54 - CEB Sant Jordi 58

11-03-2019

Molt poc a dir i molt a aprendre.

Tot i anar tot el partit per darrere i molt ajustat, l’últim quart és on es decidia tot.

Encara que nosaltres estiguéssim amb bonus i ells una falta d’equip quan faltaven dos minunts per acabar el partit, vam tenir dos ocasions per guanyar i també tirs lliures que vam perdonar i això ens va fer perdre el partit.

Un equip molt competitiu i amb molta alçada i duresa que ens va fer lluitar fins al final. Vam intentar fer zona, individual... per canviar el partit però no va poder ser.

Seguim primers però no ens podem confiar més .

AB Gornal 46 - AE Minguella 59

04-03-2019

Partit molt important per tema classificació ja que jugàvem els primers contra els segons a camp d’ells.

Camp molt dificil, sense marcador i pista lateral petita.

El primer quart va ser molt competit pels dos equips amb molt encert. En canvi el segon quart ells van defensar molt bé i ens van penalitzar els contratacts i la poca actitud defensiva nostra.

Tot i això a la mitja part vam fer un canvi d’actitud amb un plantejament defensiu amb zona i això ens va fer guanyar el tercer i últim quart i el partit.

Molt content amb el canvi d’actitud dels nois a la mitja part tot i perdre de 8.

Una victòria molt important en aquesta lliga però toca seguir pensant en el seguent partit que és igual o més important.

Toca treballar molt defensivament i circulació de pilota que ens costa bastant.

AE Minguella 55 - CES Bosco Rocafort 52

25-02-2019

Partit molt difícil des de l’inici.

El primer quart molt competitiu i molts bàsquets en contraatac per part d’ells que ens perjudiquen molt ja que el nostre balanç defensiu no és el que ens agradaria però punt dèbil on millorar.

Segon quart més del mateix amb bàsquets de contraatac i de rebot ofensiu del contrari ja que tenien molta superioritat del joc interior.

Equip molt diferent al de l’anada que vam guanyar de 30. Per això mateix mai hem de subestimar l’equip contrari i molt menys quan som els líders de la lliga que tothom vol guanyar.

Tercer quart molt diferent on els canvis tècnics, millora defensiva i balanç i zona molt intensa ens fa guanyar una mica d’avantatge de 6 punts.


Últim quart amb molts pocs punts a causa de l'esgotament físic i acabem amb victòria de +3.


Molt enfadat amb la quantitat de tirs lliures fallats que ens hagués donat molta més vida durant el partit.

 

I gràcies a aquests partits moltes coses a millorar durant la setmana ja que el proper partit és contra els segons de la lliga.

AE Minguella 64 - UEB Martorelles 63

18-02-2019

Partit que l’equip contrari ens ho va ficar molt difícil i també he de dir que teníem moltes baixes.

Tot i això l’inici de partit va ser molt bo i vam aconseguir una petita diferència tot i que el segon quart amb molts errors defensius i molt poca circulació de pilota ens provoca arribar a la mitja part amb un +6.

El tercer quart reaccionem i tornem a jugar molt millor ficant boles interiors i jugant en equip pero l’últim quart, al tenir nomes un base, ens perjudica i perdem moltes pilotes. En aquest quart ens guanyen per 13-22 punts. Tot i això final de partit on fallem 6 tirs lliures seguits però acabem guanyant d'1 punt.

Setmana per rectificar molts aspectes i treballar molt més en equip.

AE Minguella 69 - CB Centelles 33

11-02-2019

Partit que gràcies al gran encert de 3 punts i el bon treball de l’equip durant la setmana treu beneficis que es veuen als partits.

Desde l’inici del partit ja vam dominar en el marcador i intentant tota l'estona insistir en la defensa i el rebot ja que ells tenien superioritat.

Molt content amb l’equip i la bona dinàmica que portem.

Tot i això ara vindran partits dificils i hem d’estar molt concentrats.

UB LLefià 54 - AE Minguella 59

04-02-2019

Partit molt complicat i amb moltes dificultats desde l’inici.

Casi sempre per davant en el marcador amb poca diferència a causa de l'intercanvi de bàsquets entre els dos equips. Marxem al descans amb 5 punts d’avantatge.

En el tercer període una molt bona actitud defensiva i bona circulació de pilota ens fa marxar en el marcador de 9 punts. Però a l'últim període tenim molts errors ofensius i els hi permetem córrer al contraatac i anotar molts punts fàcils que els fan ficar-se un altre cop al partit. Finalment una zona que ens planteja el rival no sabem atacar-la bé i ens quedem sense anotar bastants minuts.

Però els últims dos minuts els sabem jugar molt bé i sobretot els sabem gestionar de manera que anotem els tirs lliures importants i juguem bé contra la zona.

Molts content amb els jugadors pel respecte, actitud, ganes i competitivitat en el camp i amb el rival.

Descansa

28-01-2019

AE Minguella 73 - CB Manyanet Les Corts 42

21-01-2019

Partit on el primer quart agafem un avantatge molt important en el marcador gràcies a la defensa i el bon atac (encert).

A la segona part mantenim el resultat amb bones defenses però amb menys encert. Mals atacs i masses triples no ens permeten augmentar la diferència en el marcador.

Bon partit i ens preparem pel següent millorant cada dia una mica més.

CAT 2000 47 - AE Minguella 66

14-01-2019

Partit on el primer i segon quart van ser molt igualats amb molta anotació a favor i en contra.

Tot i que al principi del 3r quart ens vam ficar en zona i es va trencar el partit, ja vam anar per davant en el marcador i ens anàvem allunyant cada cop més fins el resultat final de +19.

Comentar que l’equip contrari es va ficar en zona 40 minuts i ens va dificultar marxar en el marcador tot i dominar sempre el partit.

Molt content amb l’actitud defensiva de l’equip i el canvi de defensa constant en individual i zona. Que l’entrenador marqui molts canvis de cop i l’equip sàpiga respondre en tot moment ens fa avançar molt en equip i ens permet poder apendre més tots.

AE Minguella 63 - ACB Palau Groc 35

18-12-2018

Principi de partit molt ficats i molt concentrats fent atacs llargs i bona circulació de pilota.

En canvi a la segona part, veient que ells no ficaven cap sol.lució per lluitar en el partit, se'ns ha anat una mica de les mans tirant triples, fent atacs sense sentit i sense una direcció i criteri en atac.

Els bases molt directes a cistella sense que la pilota circuli ni hi hagi control sobre el camp.

Tot i això victòria i líders que intentarem seguir mantenint.

Sant Ignasi 46 - AE Minguella 55

03-12-2018

Tot i un començament dolent on vam pendre males decisions en atac i falta d’intensitat en defensa, vam saber calmar el joc i remuntar el partit amb un parcial a favor de 2-17.

Des del final del primer quart vam tenir el resultat a favor gràcies a una molt bona intensitat defensiva, sobretot per part dels pivots que van aconseguir parar el millor jugador de l'altre equip, i a un bon atac. Tot i això, vam tenir algun moment de males decisions en atac que van fer que s'escurcés la diferència del marcador.

Final difícil amb molta tensió on, en general, vam aconseguir no marxar mentalment del partit i obtenir un bon resultat.  

Descansa

26-11-2018

Valldoreix FC 48 - A.E. Minguella 71

19-11-2018

Partit on el primer quart comencem molt forts però no tenim aquesta continuïtat a través de les rotacions i necessitem 2 temps morts per rectificar.

Al tercer quart sortim molt més forts i amb moltes més ganes i ens allunyem en el marcador, tot i que les sensacions de l'últim quart no són molt bones perquè permetem moltes ocasions per ells i les aprofiten.

Cal que aprenguem d'aquests partits perquè en una altra situació hagués acabat en derrota.

Toca seguir millorant la circulació de pilota sobretot i el companyerisme.

AE Minguella 63 - CB Viladecavalls negre 45

12-11-2018

Partit molt ajustat desde l’inici on ens van fer molt mal en el 1 contra 1.

Nosaltres no vam estar molt connectats com en altres partits ni en tirs de 3 ni de 2. Però en el tercer quart vam reaccionar i amb 4-5 molt bones defenses i atacs ens vam poder allunyar en el marcador.

Molt content amb l’actitud de l’equip. Llàstima de les males decisions arbitrals que ens van perjudicar en molts àmbits individuals i col·lectius però hem d’aprendre com equip a actuar en aquestes situacions.

A seguir treballant.

Canovelles BC 63 - AE Minguella 72

05-11-2018

Molt bon partit on des del primer minut sortim concentrats. Un molt bon encert anotador i una bona defensa ens permet marxar al descans +16.

Al tercer quart, quan el rival es posa en zona, ens descontrolem i no juguem a res i ens remunten el partit.  Tot i això, gràcies a una bona defensa on vam aconseguir anul·lar als seus pivots, aconseguim tornar a marxar de 9 al marcador.

Destacar la defensa de tots els jugadors i també, un gran encert en triples.

Tot i el resultat, hem de seguir treballant per aconseguir no dependre de l’encert de 3.

AE Minguella 68 - BIM 60

29-10-2018

Partit molt igualat des del primer minut.

Tot i ser els primers de la lliga vam sortir molt activats i amb moltes ganes des de l'inici del partit i no deixant que el rival s'escapés del marcador en cap moment.

En atac bastant organitzats excepte quan es van posar en zona que ens va costar, però ho vam acabar traient. Pel que fa a la defensa, el pivot de l'equip contrari ens va fer molt de mal tot i saltar a l'ajuda.

Molt content amb tot l'equip per les ganes durant tot el partit i sobretot al final, on vam saber sobreposar-nos al marcador i no perdre el cap.

CEB Sant Jordi 54 - AE Minguella 49

22-10-2018

Partit on no es pot comentar molt ja que ens ho tenim merescut per no valorar el rival com es mereix en cada partit. Al final ens passa factura començar relaxats... 

Primer quart un 17 a 5 ens perjudica tot el partit on poc a poc anem recuperant l’actitud que tenim fins la mitja part.

El tercer i últim quart ens fiquem les piles i lluitem per estar allà pero un triple i molts tirs fallats ofensivament ens perjudiquen els últims minuts de partit. Tot i estar allà el resultat final és el que ens correspon.

Molt a aprendre i aquesta derrota ens serveix per agafar amb més ganes aquesta lliga i que no es tornin a repetir els errors.

Mot content tot i això perquè quan demano alguna cosa, explico alguna situació, corregeixo qualsevol error els jugadors al moment rectifiquen i actuen.

Hem de seguir treballant per aconseguir els objectius de l’equip i el treball setmanal.

AE Minguella 53 - AB Gornal 46

15-10-2018

És un dels partits que ens ha costat més tot i anar +10 durant tot el partit.

El primer i segon quart molt ben treballat amb molt bona circulació de pilota i aprofitant cada rebot llarg i contraatac que teníem.

Tot i que cal destacar que el tercer i quart períodes ells van estar millor que nosaltres i nomes vem tirar de 3 durant moltes ocasions sense treure cap jugada clara.

Al final ens van retallar pero vem poder treure una victòria molt important.

CES Bosco Rocafort 45 - AE Minguella 75

08-10-2018

Segon partit de la temporada on, com el primer partit, som molt irregulars. 

Comencem adormits amb un parcial en contra de 11-2. A la meitat del primer quart ens vam posar les piles per poder acabar el primer quart 17-19. 

El segon i tercer període vam saber córrer quan tocava i calmar el joc quan necessitàvem pausa. Tot i això, la defensa va deixar molt a desitjar i hem de seguir treballant-la i per a evitar que ens facin tantes cistelles fàcils per culpa de la poca intensitat defensiva. 

Finalment, un últim període molt encertat en atac ens va permetre emportar-nos el període de 14 i acabar el partit amb una victòria de 30. 

Contents però cal seguir treballant dur per corregir els errors.

UEB Martorelles 55 - AE Minguella 61

01-10-2018

Partit amb molts errors defensius i ofensius, però tot i això content per algunes defenses molt ben fetes i per l’actitud de l’equip.

El primer i segon quart van destacar pel poc encert en els dos equips i es va notar que era el primer partit de la temporada.

Tot i això al tercer quart ells van ficar un nivell molt més alt que el nostre i ens van empatar el partit. A l'últim quart algunes bones accions individuals ens van fer guanyar el partit.

Moltes coses a rectificar i millorar.

CB Centelles 57 - AE Minguella 74

24-09-2018

Partit bastant difícil desde l'inici ja que anàvem amb 1 interior i tots els exteriors.

Ells tenien una bona plantilla i 2 interiors que ens estaven fent molt de mal. Jugaven molt tancats i no trobàvem solucions per atacar.

En el tercer i últim quart vam començar a correr i vam aconseguir, dividint fort i lluitant per el rebot, l'expulsió per 5 faltes d’un jugador que ens estava fent molt de mal.

Gran treball en equip i sobretot molt content de la millora de circulació de pilota que demanava la setmana passada. Molt bon joc en equip per poder anotar tots els jugadors només jugant en equip.