Cròniques Junior B masculí

Descansa

18-02-2019

CB Lliçà d'Amunt 50 - AE Minguella 5

11-02-2019

Partit guanyat sense brillantor i amb joc poc fluid en atac, però quan un equip guanya per un punt ha d'aprendre que la derrota està molt a prop. Esperem que ens ajudi a donar-nos compte de que aquest no és el camí i tornem a ser un equip amb millor joc col·lectiu.

Partit igualat des del principi, on sempre hem estat per davant però mai ens hem pogut posar amb diferències majors als 5 - 7 punts. Aconseguim anar al descans 5 punts per davant però amb una sensació dolenta.

Després del descans tenim bona actitud defensiva però en atac tenim molta imprecisió, decisions incorrectes en les seleccions de tirs i percentatge el tir molt dolent. Això ens fa arribar l'últim període empatat i durant el quart posar-nos fins 3 punts a baix, però som capaços de guanyar el partit amb reaccions de caràcter però no de bon joc.

Esperem aprendre del què hem fet avui per adonar-nos que estem en un mal moment de joc i que el primer que hem de fer és treballar al màxim per poder jugar com volem, joc ràpid i buscant la millor opció en el joc per finalitzar.  

AE Minguella 57 - UE Ripoll 46

04-02-2019

Partit per aprendre.

Marcador baix degut a una setmana no molt bona d'entrenaments i per un excés de confiança en veure que l’equip rival venia amb sis jugadors. 

Cal treballar molt i cal madurar en el joc. Som un molt bon equip però hem de ser més constants i no deixar de lluitar i treballar mai, encara que el partit sembli fàcil. Aquest cop vam tindre sort però potser la propera vegada no ens emportem la victòria.

A seguir treballant per afrontar un altre partit difícil a Lliçà.  

Descansa

28-01-2019

Descansa

21-01-2019

CE Valldemia Maristes JB 61 - AE Minguella 70

14-01-2019

Partit disputat on hem sigut capaços de guanyar lluitant contra una zona durant tot el partit en un camp molt petit per la categoria.

Començament molt dolent on acabem el primer quart 3 punts per sota per la mala defensa sobre els tirs del rival. Gran segon quart en defensa que ens fa anar-nos al descans 28-37.

Després del descans mal joc contra la zona i moltes dificultats per anotar fa que el rival arribi a posar-se fins a tres punts per sota al començament del últim quart. L’equip sap competir i fem un parcial de 10-16 per acabar el partit amb una victòria important i molt treballada.

Agrair a Orlando per la seva ajuda portant l’equip conjuntament amb el nostre gran delegat Santi.

CB Les Franqueses B 51 - AE Minguella 62

18-12-2018

Partit molt disputat entre dos equips que lluiten pel lideratge.

Començament amb gran atac del dos equips on marxem 17-21 al marcador gràcies al bon ritme de joc i possessions curtes per fer basquets fàcils. El que ens faltava era millorar en defensa i amb treball per part dels jugadors assolim un avantatge al descans 27-35.

Per problemes en el joc d'atac contra zona no som capaços de marxar en el marcador, però la bona defensa de tot l'equip ens permet jugar amb una diferència en el marcador entre 8-10 durant tot el quart. L'últim quart assolim la victòria pel treball de tots els jugadors que fan que no es notin els problemes de faltes i lesions del companys i mantenim la diferència amb paciència i molta disciplina tàctica.

En resum, un partit on hem recuperat alguna sensació perduda com el treball col·lectiu en defensa i millor sintonia entre els jugadors i els entrenadors. Esperem que continuem millorant i no prioritzar les victòries sobre l'evolució del jugador a nivell tècnic, tàctic i valors.

Aprofitar per Felicitar Bon Nadal i Feliç Any Nou a la família Minguella per part dels entrenadors i delegat del Júnior B.

AE Minguella 53 - CB Vic Universitat de Vic 61

03-12-2018

Partit perdut per fer moltes coses malament. Primer per actitud no correcta des del primer minut i després per desencert en molts aspectes tàctics i tècnics.

Començament dolent per no arribar al partit concentrats en la feina a fer. Quan no escalfes correctament, no surts a jugar al 100 % i això fa que el rival et passi per davant fàcilment.

Anem al descans amb un 27-40 amb la sensació de falta de confiança entre jugadors i entrenadors. Després del descans comencem amb la intenció d'esmenar la feina mal feta, però amb el vent en contra les coses no surten i ens posem els primers minuts fins 21 punts en contra. Amb orgull i treball fem el que millor sabem fer, que és treballar i defensar i això ens fa acabar amb derrota de 8 punts.

Reflexió per a tots: la victòria no és el més important en un equip de formació i com entrenador el primer és donar valors als nostres jugadors. Tothom pot equivocar-se però estem per ajudar als jugadors a millorar en els aspectes tècnics, tàctics i sobre tot a tenir valors que facin que siguin bons i sobre tot bones persones. Mai una victòria en el marcador serà més important que la formació dels nois.

CB Cabrera 36 - AE Minguella 63

26-11-2018

Partit guanyat des de el treball defensiu i la constància en tot el partit guanyant els quatre quarts.

Començament amb bon ritme en el joc i fluïdesa en atac on anem agafant diferència en el marcador. L'únic però és el dolent treball del rebot defensiu i fa que ens anem al descans 25-36.

Al principi del tercer temps ens trobem amb una zona 2-3 i tenim problemes en atac al començament del quart, però amb paciència i treball defensiu aconseguim millorar per assolir un marcador un 11 -27 per tancar un partit on hem tingut dificultats noves però que amb molt bona predisposició les hem superat.

A.E. Minguella 71 - AB Bufalà 52

19-11-2018

Uns bons primer i tercer període van permetre'ns endur-nos la victòria.

Seguim amb una mentalitat on pensem que tenim el partit guanyat abans de començar i això ens perjudica tant en el joc ofensiu com defensiu. Ens hem d’exigir més per tal de seguir creixent.

Per altra banda cada vegada més jugadors aporten, cosa que és molt bona noticia. Hem de seguir treballant i creixent tots i així podrem assolir els objectius individuals i d’equip.

CB Parets 55 - AE Minguella 70

12-11-2018

Partit guanyat des del gran treball defensiu en el segon i tercer quart.

Al primer quart comencem amb poca actitud defensiva i poc encert en atac. Després d’un temps mort l'equip canvia l'actitud i finalitza amb empat a 15.

 Gran joc en els següents dos quarts on fem un parcial en 20 minuts de 18-43 per aconseguir una diferència de 25 punts matant el partit.

L'últim quart ens recuperen 10 punts per no estar actius en defensa i moltes pilotes perdudes per l'agressivitat permesa en la defensa del Parets. Hem d'aconseguir ser mes intel·ligents quan ens apreten en defensa i es permet massa el contacte.

Continuem millorant poc a poc, i comencem a veure la millora individual de molts jugadors.

AE Minguella 51 - CB Calella B 47

05-11-2018

Partit contra els líders. Primer partit de la taula alta de la classificació contra un equip superior físicament que ens va plantar cara durant tot el partit.

Per part nostra partit bo en defensa i correcte en atac, on el resutat final podria haver estat d’una diferència més amplia degut a totes les errades sota cistella en transicions ofensives i pel 10 de 26 en tirs lliures.

S’ha de treballar durant la setmana molt més concentrats sobre tot en els exercicis bàsics i en els tirs lliures, ja que aquesta falta de concentració el cap de setmana es veu al partit.

Hi ha molt a treballar, tècnic, tàctic però sobretot mental. Toca fer un pas endavant i madurar.

AE Boet Mataró 23 - AE Minguella 72

29-10-2018

Millor partit de la temporada, amb gran defensa i bon lloc en atac amb l’únic punt negatiu en molts errors en les finalitzacions que fan que la diferència en el resultat no fos més gran.

Joc durant tot el partit constant sense que es notin les rotacions on tots els jugadors han pogut disfrutar de minuts.

Com punt negatiu la lesió d’Aleix que perderem per les tres properes setmanes. Esperem la seva bona recuperació i que els seus companys donin un pas endavant perquè no es noti la seva baixa.

AE Minguella 75 - CB Vila de Montornès 56

22-10-2018

Partit on per culpa de creure que el rival era molt inferior a nosaltres hem patit més del que hauria d’haver estat. Equip superior fisicament que ens ha fet veure que encara tenim mancances en el rebot.

Com a punt positiu algun jugador dels que encara "dormia" a les jornades anteriors comença a despertar.

Cal seguir treballant tots a una per assolir els objectius, tots a una.

Descansa

15-10-2018

AE MInguella 54 - CB Lliçà d'Amunt 40

08-10-2018

Partit molt dolent on no hem assolit els objectius que teníem per aquest partit. Quan no s'entrena correctament el resultat és que el dia del partit es juga malament.

L'únic positiu ha estat la victòria en el resultat i esperem que aprofitem els pròxims 6 entrenaments ens facin millorar en el joc d'atac i recuperem l'actitud de la temporada passada.

Un pas enrere per agafar impuls per a les pròximes setmanes. Mes treball i menys pessimisme.  

UE Ripoll 56 - AE Minguella 79

01-10-2018

Partit fàcil aparentment, però l’excés de confiança no ens va permetre desenganxar-nos del marcador fins al final del partit.

Molt bons inicis de períodes però amb mals finals. Marxàvem cada vegada amb una renta de 15 a 18 punts però en finalitzar el quart ells ens remuntaven.

Ens va faltar concentració i sobretot solidesa en la defensa i el rebot. Hem de seguir treballant, ens queda molt per créixer.