Cròniques Sots-21 A masculí

AE Minguella 63 - Lluïsos Gràcia 59

22-10-2018

CB Granollers 73 - AE Minguella 70

15-10-2018

Tercer partit de lliga i primera pròrroga i primera derrota de la temporada. Aquest cop amb les baixes de Marc Martin i Arnau Estruch.

Com comença a ser ja habitual, arranquem tous i freds i rebem un parcial de sortida que estem arrossegant fins l’últim tram del partit. Molt mala primera part on defensem poc, cometem moltes errades i tenim molt de desencert que fa que el Granollers es senti còmode a pista i, amb poc que van fer, van estar per davant.

A la represa, reaccionem i comencem a treballar a les dues bandes del camp tot el que no havíem fet fins llavors. L’aportació, en especial, de Guillem Ortu i Martí Lasaga, ens fa creure en la possibilitat de poder endur-nos el partit. A la darrera acció, no som capaços d’anotar i el ens anem a la pròrroga.

En el temps afegit, comencem amb un bon parcial de sortida de 0-5 però que ràpidament perdem i tornem a entrar a l’últim tram amb el marcador igualat. Aquest cop ens va sortir creu i vam rebre un triple pràcticament al final del temps afegit que ens va fer perdre el partit.

AE Minguella 63 - CB Parets 62

08-10-2018

Primer partit com a locals i segona victòria del curs. Aquesta vegada amb les baixes de Guillem Garcia-Nieto i Martí Lasaga, però amb el retorn de Pol Escoda.

Un partit on sortim molt adormits i rebem un parcial de 10 punts de diferència en contra que aguantem fins als últims 5 minuts de partit on aconseguim donar la volta al marcador.

Una primera meitat molt dolenta ens condemna a haver de remar fins els últims instants de partit on, gràcies a l’encert de Xavi Adroher, aconseguim endur-nos la victòria per la mínima diferència en el marcador.

Aquest va ser un partit què no ens mereixíem guanyar per el poc joc que vam crear com per l’enorme quantitat d’errades comeses (0/14 en triples i 17/34 en tirs lliures).

Hem de seguir pencant (i molt) per aconseguir ser més segurs durant tot el partit i no arribar tant ajustats als últims instants.

CB Ramon Llull 56 - AE Minguella 59

01-10-2018

Debut a la lliga de sots 21 preferent amb una victòria molt ajustada i lluitada fins els minuts finals. Aquest partit amb les baixes d’en Pol Escoda i Martí Lasaga.

Un inici de partit amb molt de desencert per part dels dos equips i moltes errades pròpies de la primera jornada de lliga ens porta a acabar el primer període per sota en el marcador havent anotat, només, 11 punts. A mida que avançava el partit anàvem agafant sensacions i cada vegada érem capaços de trenar millor situacions en atac fins a arribar a marxar al descans per davant en el marcador (24 a 25).

A la represa, juguem el millor període de tot el partit i aconseguim agafar les primeres diferències en el marcador però, com estem encara a l’inici de lliga, no som capaços de mantenir-les i entrem a l’últim període amb el resultat molt igualat. Llavors un últim quart on tenim una mica més d’encert en els moments finals ens permet sumar la primera (esperem que de moltes) d’aquest any.

Tot i estar a la primera jornada, contents per la victòria però encara tenim un llarg camí a recórrer si volem fer un bon any.