Cròniques Junior A masculí

AE Minguella 55 - Recanvis Gaudí CB Mollet 58

22-10-2018

UE Montgat 61 - AE Minguella 56

15-10-2018

Primera derrota de la temporada en un partit molt gualat fins el final.

Malgrat la bona defensa dels nostres, el major encert del rival en els darrers instants del partit va ser clau en el desenllaç del matx. Vam competir de tu a tu en un dels partits més forts del grup, amb més rodatge. Va fer fases per assolir la categoria preferent.

Cal seguir treballant per millorar les nostres prestacions ofensives i així poder consolidar-nos en la part alta del grup.

Aquest diumenge juguem a Casagemes, contra un rival que encara no coneix la derrota aquesta temporada, el CB Mollet, un altra test per comprovar la nostra progressió.

AE Minguella 52 - Club Arenys Bàsquet A 47

08-10-2018

Tercer partit i tercera victòria.

Després d'un mal inici dels nostres, 7-21 en el minut 16, els nostres van demostrar una bona capacitat de reacció a partir d'una bona intensitat defensiva i capgirar el marcador, 29-22 min 26.

A partir d'aquí vam poder administrar l'avantatge contra un rival que amb la seva proposta d'alternatives defensives ens va fer estar al màxim fins el final.

Ara toca visitar la pista de la UE Montgat, un dels equips més forts del grup, on esperem confirmar que el nostre equip és capaç de ser competitiu contra tots els rivals.

Marcador parcial: 

7-12/14-21/38-29/52-47

Diagonal Mar Front Marítim Blanc 56 - AE Minguella 70

01-10-2018

Victòria a domicili en el primer desplaçament de la temporada.

La bona intensitat defensiva de tots els jugadors va ser el detonant per a poder sumar la segona victòria de la temporada. Malgrat un inici fluix, segurament fruit de jugar a les 9h del matí de diumenge, a partir del segon quart els nostres van imposar el seu ritme i la seva intensitat, sobretot defensiva.

Poc a poc es van agafant automatismes fruit del bon treball en els entrenaments, la base del nostre creixement com equip.  

A.E. Minguella 80 - Sferic Terrassa 39

24-09-2018

Debut amb una gran victòria en la categoria marcada per una excel·lent intensitat de tots els nostres jugadors.

Un gran inici dels nostres que han marcat la línia d'intensitat al llarg de tot el matx. Esperem serveixi per agafar confiança i per seguir treballant al màxim en cada entrenament. Ara toca pensar en el primer desplaçament contra un rival que també ha guanyat la primera jornada i serà molt complicat a casa seva.

Destacar també l'aportació de l'Aleix i en Nacho del júnior B que ens han ajudat a seguir sumant ofensiva i defensivament.