Notícia

Cloenda del campus amb sorpreses

Cloenda del campus amb sorpreses

Aquesta setmana s'ha acabat una nova edició del campus d'estiu Albert Esteve i ha estat tot un èxit.

Dilluns va començar el quart torn del campus i ha sigut una setmana carregada d'activitats. El primer dia tothom va poder refrescar-se a la piscina. Tot seguit, el grup de cistella petita va entrenar una estona i va anar al Boting.

Dimarts es van fer els ja coneguts entrenaments de tecnificació i a mig matí vam rebre la visita sorpresa del jugador de la penya Joel Parra. En Joel va explicar els seus inicis en el món del bàsquet, va respondre les preguntes que els participants havien preparat i per últim els hi va signar les samarretes a tothom qui ho va voler. Dimecres es van iniciar la majoria de competicions després dels entrenaments. Dijous després d'esmorzar, es va fer la gimcana del quart torn al parc de Can Solei. Tots els grups van passar per totes les proves i van poder refrescar-se a les proves d'aigua.

Divendres a primera hora, hi va haver l'última sorpresa! L'Edu, concursant d'eufòria, va treure el cap per Casagemes. Se li va entregar la samarreta del campus i també hi va haver una estona per fer-li preguntes i fer-se fotografies. Després, durant el matí, es van acabar les competicions i cap a les 12 hi va haver un pica-pica amb música, per acomiadar-se. Tant jugadors com entrenadors es van acomiadar fent una gran rotllana i un crit final.

Ja s'ha acabat el campus i ha estat carregat de bons moments tant dins, com fora de la pista; a més, s'han creat vincles i amistats que esperem que durin molt de temps. Esprem que tothom ho hagi gaudit igual que ho ha fet tot l'equip del campus. Us esperem l'any que ve!