Notícia

El Sènior A femení campiones per primer cop a la Copa Badalona

El Sènior A femení campiones per primer cop a la Copa Badalona

Els nostres dos primers equips van fer un paper de molt mèrit. Amb els ascensos de categoria confirmats, els dos equips afrontaven la 34a edició de la Copa Badalona per preparar i encarar la temporada i no tant per una lluita pel títol.

El femení va començar el camí cap el títol amb un partit molt exigent contra les júniors preferents de la Penya. Va servir per agafar ritme i confiança col·lectiva.

Les semifinals, contra el Llefià i rival a la lliga, era la final anticipada. Partit molt dur i físic, però que les noies de Jèssica Garcia van treure gràcies a un tram molt bo de l’últim quart mitjançant l’encert exterior i la defensa agressiva. La final, contra el Sant Andreu de Natzaret, no va tenir color. Quan les nostres jugadores van apretar i pujar una marxa més, el partit es va sentenciar.

Premi merescut i treballat que conclou amb la consecució de primera Copa Badalona de la Minguella en femení.

Pel que fa el masculí, un equip amb incorporacions que necessitava rodatge. Els quarts de final contra el Llefià van durar fins la mitja part. Després, l’equip de Xavi Grau va pujar la intensitat deixant el rival sense idees.

L’endemà, a les semifinals, el rival era els Maristes Ademar: equip sòlid i amb molt talent. El Minguella va sortir amb valentia realitzant un parcial de 11-0 favorable, deixant clares les intencions de fer saltar la sorpresa. Tot i així, l’Ademar va entrar poc a poc al partit. L’accés per un lloc a la final anava molt car, resultat que a falta de segons per acabar el partit el marcador era empat. Maristes va anotar dos tirs lliures i la Minguella va tenir el tir per guanyar, però va fallar. Bones sensacions havent competit contra un bon equip que també estarà a la lliga.

La conclusió global de la Copa Badalona de la Minguella és molt positiva. Independentment del trofeu - que no s’ha d’oblidar i sí felicitar -, el més important és el ritme agafat, adaptacions dels fitxatges i carregar piles per una temporada molt apassionat però també dura.