Notícia

Tercera setmana: remullats per suportar la calor!

Tercera setmana: remullats per suportar la calor!

Dilluns i dimarts van començar amb remullades a la piscina i a continuació hi va haver els entrenaments per grups. També es van iniciar les competicions que s'han anat fent durant la setmana.

A més, el dimarts es va fer una simulació de l'All-Star de l'NBA on es van barrejar jugadors de diferents grups i edats i van jugar partits de 5x5. Dimecres vam rebre la visita del campus del Sant Joan de Mata. Mai abans havíem tingut la visita dels participants d'un altre campus. Va ser una bona experiència que esperem que es pugui repetir per fer-la créixer en propers campus.

Dijous el dia va començar amb els entrenaments de cistella gran; després va ser el torn del grup de cistella petita i un cop acabat l'entrenament, al parc de Can Solei va haver-hi guerra d'aigua entre pre-minis, escola de bàsquet i entrenadores. Tothom va acabar xop, però amb la calor que va fer, es va agrair. Divendres, a part de les sessions d'entrenament diàries, es van acabar les competicions. Els grups de cistella mini va acabar el dia amb un bany a la platja per refrescar-se després de l'entrenament.

Ja queda només una setmana que també serà plena d'activitats.