Notícia

Completem la segona setmana amb activitats i visites especials

Completem la segona setmana amb activitats i visites especials

Dilluns 4 ha començat el 2n torn del campus. Aquesta setmana ha tornat a ser intensa i amb noves activitats que ens han fet suar i riure molt.

Durant la setmana s'ha tornat a fer tecnificació de conceptes, exercicis de tir, treball per estacions, concursos per equips i hi ha hagut visites i xerrades.

L'entrenadora Marina Boza va fer una xerrada als grups de tecnificació i mini, en què es va parlar de com prevenir les lesions. El dimecres va visitar el campus en Jordi Sánchez que va fer una sessió de preparació física adaptada al bàsquet pel grup de cistella gran. Dijous, després d'esmorzar, tots els participants van anar al parc de Can Solei i allà hi van fer una gimcana. A les diferents proves s'hi va treballar la cooperació i el treball en equip. Després de la gimcana hi va haver guerra de pols de colors entre tots. Tothom va acabar amb les samarretes i els cabells pintats, però va ser molt divertit.

El divendres el grup d'escola de bàsquet va començar la jornada fent jocs a la platja; mentrestant els de cistella gran van fer les finals del concurs de triples. A mig matí, va venir el capità de la penya Albert Ventura a respondre les preguntes que els jugadors li van fer. Després va signar autògrafs a tothom qui en va voler i fins i tot va jugar un KO amb els nois i noies del campus.

Ja estem a l'equador del campus i ens ha passat volant! Us esperem el dilluns amb energia al màxim.