Notícia

Tres equips minis al TIM Andorra 2022

Tres equips minis al TIM Andorra 2022

Tres equips de l'AEMinguella són els que han participat en el torneig TIM Andorra 22, el Mini A masculí, el Mini A femení i el Mini B masculí.

Tots tres equips van començar el torneig al Museu de Badalona el divendres 29 d'abril. A l'arribada als hotels els tres equips es van instal·lar i van sortir a donar una volta per Andorra abans de sopar i hores després van anar a dormir per estar preparats pels partits de l'endemà.

Dissabte 30 d'abril els nostres equips es lleven d'hora per anar a esmorzar i agafar l'autocar per anar als partits del matí, el club suma dues victòries,
- Mini A femení VS Joventud les Corts (38 - 34).
- Mini B masculí VS l'Escola Pia Sabadell (45 - 33).

Després d'un matí intens de partits els equips dinen i descansen a l'hotel per preparar-se pels partits de la tarda, una tarda plena de victòries, tots tres equips guanyen els seus partits.
- Mini A masculí VS CB Matadepera (45 - 27).
- Mini A femení VS Bàsquet Vilafant (38 - 36).
- Mini B masculí VS Sant Ignasi (40 - 29).

I després de tot el dia de partits anem a donar una volta per Andorra on els nostres jugadors aprofiten per comprar algun "souvenir" i anar al Parc Central a jugar. Arriba la segona i última nit en la qual els jugadors marxen a dormir ben d'hora perquè tots tres equips es juguen la semifinal.

Diumenge 1 de maig, els entrenadors desperten els nois i noies, esmorzen i cap al partit. Durant el matí obtenim la victòria del Mini A a la semifinal.
- Mini A masculí VS Joventud les Corts (47 - 29)

Durant la tarda tenim els partits per jugar el 3º i 4º i una final. El Mini B masculí aconsegueix assolir la posició de 3º al torneig i el nostre Mini A masculí guanya la final del TIM Andorra 22!! Hem de destacar en Pep Rourera que es va emportar a casa el MVP del torneig!!

Molt bon torneig per part de tots els nostres equips que hi han participat. Per part dels entrenadors molt contents dels nostres jugadors i de l'afició de pares que tenim.

1,2,3, MINGUELLA!!

 

Enllaç relacionat