Notícia

Els dos Sèniors A, més a prop dels ascensos

Els dos Sèniors A, més a prop dels ascensos

El femení va remuntar 6 punts a l’últim quart per superar el Femení Maresmse en un partit dur, dificil d’aconseguir una distància còmoda. D’altra banda, el masculí va sumar també la segona victòra contra el Samà Vilanova després d’anar sempre per davant, però patint fins als últims segons.

El Sèniors B van perdre en un mal partit global. El masculí va caure contra el Sant Andreu, però depenen d’ells mateixos per assolir l’ascens a Primera Catalana. En canvi, el femení, haurà de guanyar el següent partit, trascendental, per no baixar de categoria després de perdre contra el Martinenc.

Els dos equips femenins que participen en la lliga especial de primer any no van poder aconseguir el triomf. El Cadet C va perdre contra un superior Boet Maresme en què a la segona part, van impostar un ritme molt mès elevat. Pel que fa el Pre-Infantil A, el contari: una segona bona part no va ser suficient per arreglar els dos primers quarts.

Destacar, en majúscules, la victòria del Sots-21 femení a la pista del Lima Horta.

Recordar que dissabte, a les 19.15, juga el Sènior A masculí contra la Salle Manresa. Partit molt important contra un rival amb el mateix balanç que nosaltres. La victòria suposaria un pas de gegant.

El Sènior A femení també jugarà al Casagemes-Albert Esteve contra el Sant Josep Obrer el diumenge a les 17.45h. En el cas de sumar una victòria, tindríem dues victòries de marge respecte les rivals.