Notícia

Estrena impecable dels nostres sèniors en les fases d'ascens

Estrena impecable dels nostres sèniors en les fases d'ascens

El 3/3 en victòries va començar amb el Sènior B masculí, que va guanyar 64-76 al camp de La Marina en un partit que es va trencar al llarg del tercer període. El diumenge, el Sènior A femení va superar al Vilablareix per 60-46 en un partit dominat des del primer quart, destacant l’encert des del triple. I, seguidament, el Sènior A masculí va assaltar la pista del Palamós per 58-62, gràcies a una remuntada en l’últim quart. Tot i que només sigui la primera victòria, encara queden 5 finals per aconseguir l’objectiu.

El Sots 21 A masculí va guanyar al camp del Gaudí en el partit de la segona fase mentre que el Júnior de primer any masculí va treure un triomf molt important a la pista del Roser per mantenir-se líder en solitari.

També, destacar la victòria important del Cadet A femení al camp del Canovelles i les derrotes del Cadet C i PreInfanitl A femení contra el Tàrrega i el Peralada respectivament.

Pel que fa a minibàsquet, destacar les victòries del Mini A femení i PreMini A masculí a la pista del Santa Coloma i el PreMini femení davant el Sant Jordi.