Notícia

16ª participació al Torneig Ciutat d'Alaior

16ª participació al Torneig Ciutat d'Alaior

Els dos Cadets A, masculí i femení, participem al 18è Torneig Ciutat d’Alaior de Bàsquet Base.

Dimarts 12 nit va començar el viatge. Un viatge molt dur ja que hi havia mala mar i no vam poder descansar gairebé en tota la nit.

Arribem dimecres 13 amb un parell d'hores de retard i això fa que tinguem menys estones de descans. El cadet masculí marxa directament a jugar i el femení va cap a l'hotel a deixar les maletes i també marxa a jugar el primer partit. El cadet masculí seguia sense tenir temps de descans ja que tornava a jugar a primera hora de la tarda, mentre que el femení sí que va poder descansar una mica perquè jugaven més cap al vespre.

Dijous 14 al matí continuen els partits. A la tarda, abans de jugar els dos equips el partit de les 21h, aprofitem per fer un passeig i anar a comprar. Després del partit i de sopar, temps lliure per tal que els jugadors facin equip i també es relacionin amb jugadors/es d'altres clubs.

Divendres 15 l'aprofitem per anar a fer un bany a la platja. A mig matí el cadet femení marxa a jugar però el masculí descansa i aprofita per fer aquagym a la piscina amb Marçal Roqueta com a monitor, un mestre. A la tarda és el masculí qui juga i el femení qui aprofita per descansar i fer una volta per veure la posta de sol. A la nit els dos equips sopem junts i aprofitem per fer una activitat conjunta.

Dissabte 16 es van jugar els últims partits. Quan acabem anem cap Alaior a gaudir de l’ambient i a veure les finals. Després de la cloenda del torneig pugem a l'autocar per anar cap al port i agafar el vaixell.

Diumenge 17 a les 7h del matí arribem al Port de Barcelona. Una nit molt tranquil·la comparada amb la de l’anada. Això ens va permetre poder descansar bé després de nits “mogudetes”.

Llàstima dels resultats que no ens han acompanyat. S’ha de dir que hi havia molt bon nivell. Destacar que tant entrenadors com jugadors ens ho vam passar molt bé i això ens ajudarà a afrontar millor el que queda de temporada.

Felicitar al cbjovent per l’organització i gràcies per fer-nos sentir com si estiguéssim a casa nostra un any més.