Notícia

Èxit de participació dels equips de la Minguella al Torneig de Salou

Èxit de participació dels equips de la Minguella al Torneig de Salou

Fins a vuit equips de la Minguella han participat al XII MNSport Basket '22. Han estat els pre-infantils A i B masculins i femenins, l'infantil masculí, els Cadets C femení i masculí i el júnior femení.

El dilluns 11 al matí va marxar tota l'expedició cap a Salou. En arribar a l'hotel, es van instal·lar a les habitacions i van aprofitar per fer un bany a la piscina. També hi va haver qui va jugar a billar i ping-pong a la sala de jocs de l'hotel. A la tarda es van disputar els primers partits. Els equips a debutar van ser els pre-infantils A i B masculins. A continuació, i en altres instal·lacions va ser el torn dels altres equips del club.

Dimarts 12 al matí va començar la jornada doble. Tots els equips van disputar partits tant al matí com a la tarda. Acabats els enfrontaments, es va donar per tancada la primera fase del torneig. Els dos pre-infantils A van quedar classificats per jugar les semifinals del dimecres al matí. Mentre no es disputaven partits, els equips van aprofitar per fer pinya entre ells, conèixer gent nova d'altres clubs i fer alguna passejada a prop de la platja.

Dimecres 13 es van jugar els últims partits. Els pre-infantils A van tenir doble jornada ja que van arribar a jugar la final, i la resta d'equips del club van jugar els partits que van determinar la posició final a la classificació. A la tarda, tota l'expedició va anar a animar als nostres pre-infantils. Es va viure un gran ambient al pavelló Cap Salou. Felicitem al pre-infantil A femení per la 1a posició del torneig i al pre-infantil A masculí per haver quedat en 2n lloc.

Després d'aquest torneig, encoratgem als equips a acabar la temporada amb força i amb el bon ambient que s'ha viscut aquests dies.

Una menció a l'organització per la bona dinàmica que ha tingut tot el torneig en els horaris dels partits i menjador, el transport fins als pavellons i l'allotjament a l'hotel Villa Dorada.