Notícia

Matinal de trobades al Pavelló de Països Catalans

Matinal de trobades al Pavelló de Països Catalans

Aquest dissabte, després de diversos ajornaments degut a la climatologia, els grups més petits d'escola de bàsquet han tornat a jugar.

Excepte els grups de 2n, que juguen lliga BBB, tots els altres infants han gaudit d'un matinal ple de bàsquet al pavelló de Països Catalans.

Ha arrencat la jornada el grup de P5, que ha jugat contra el Badalonès. El partit ha estat igualat, i tots ens ho hem passat molt bé. Mica en mica hi ha més jugadors que participen en cada acció i aconseguim passar-nos més la pilota que als primers partits.
A continuació, ha jugat el grup de 1r. En aquest cas han jugat 2 partits consecutius ja que l'última jornada no van poder jugar; en el moment de començar el matx es va posar a ploure. Els rivals de 1r han estat els Salesians i el Sant Andreu de Natzaret. Avui hi ha hagut moltes baixes però, com que som un grup molt nombrós hem tingut 12 jugadors. D'aquesta tothom ha jugat més i hem aconseguit mantenir la concentració durant més estona.

Per últim, ha estat el torn de P4 que s'han enfrontat amb els Salesians. Les circumstàncies han estat diferents dels partits que havíem jugat fins ara, però hem pogut jugar, botar, tirar i passar-nos la pilota. Cada dia anem creixent com a grup i entenem millor com funcionen els partits.

Estem contents perquè cada grup va evolucionant i cada trobada aconseguim que les coses ens surtin millor.