Notícia

El sots-21 A masculí classificat per jugar les fases pel campionat

El sots-21 A masculí classificat per jugar les fases pel campionat

Els nois d'en Pepe Espinar i en Sergio Ortilles segellen el pas després de quedar tercers en la fase regular. El Sènior A masculí, després de guanyar a la pista del Sant Nicolau (60-62), es classifica en primera posició per a jugar les fases d'ascens.

Gran victòria també del Sènior B masculí en un partit ajustat a la pista de Les Franqueses (69-74). També participaran a la fase d’ascens.

Pel que fa a els primers equips femenins de l'entitat, cara i creu. El Sènior A femení va superar al Sant Josep (62-57) en el derbi que tancava la lliga regular. D'altra banda, el Sènior B va caure contra el Canovelles (47-62) en un partit que sempre van anar a remolc.
El Cadet Femení de 1r any va aconseguir la seva primera victòria de la segona fase, en un partit molt treballat al camp del Lima Horta per la mínima (62-63).

El Júnior Masculí de 1r any es col·loca primer en la classificació després derrotar al Samà Vilanova en un partit sentenciat al descans (52-74).

Pel que fa a la resta de jornada, destacar les victòries del Pre-Mini A masculí a la pista del Sabadell, el Pre-Infantil A masculí en el derbi contra la Penya, el Pre-Infantil B femení contra Igualada i el Cadet A femení, que va guanyar l'average al Collblanc.

Aquest cap de setmana, el Júnior masculí i Cadet de 1er any jugaran diumenge matí al Casagemes-Albert Esteve. La resta d’equips, aprofitaran per marxar de tornejos o carregar les piles.