Notícia

Els més petits també són notícia i tornen a jugar

Els més petits també són notícia i tornen a jugar

Els nens i nenes de P4 gaudeixen la il·lusió del seu primer partit, mentre els de P5 també trepitgen les pistes de bàsquet després d’una gran aturada.

La part més positiva d’aquesta jornada recau en els Sèniors. Tots han aconseguit treure la victòria, excepte el Sènior A femení que va descansar. Pel que fa al conjunt d’en Xavi Grau i l’Emilio Arce (Sènior A masc) van haver de treballar per emportar-se la victòria al camp del Qbàsket Sant Cugat. L’altre equip masculí, dirigit per en Quim Solà i l’Oriol Suau van tornar a recuperar les bones sensacions després d’un partit còmode al camp del Vilanova del Vallès. Pel que fa al Sènior B femení, les noies d’en Sélop i l’Alexis Mata van derrotar el Mataró en un partit molt sòlid en totes les fases del partits.

Pel que fa a la resta d’equips de l’entitat, cal destacar en paraules majúscules l’esforç de l’Infantil A femení. Tot i anar a remolc contra el Cornellà, mai van baixar els braços i van disposar del tir per guanyar el partit. També, el Sots-25 masculí, que amb només 6 jugadors de l’equip i l’ajuda de dos júniors, van guanyar a la pista del Manlleu.
Per últim, mencionar les victòries del Mini A femení en el derbi contra la Cultural, del Cadet A masculí al camp del Maresme Boet i la del Pre-Mini femení contra el Cardedeu.