Notícia

La il·lusió de tornar a competir dels equips de promoció

La il·lusió de tornar a competir dels equips de promoció

16 equips de l’entitat, més de la meitat, han tornat a disputar un partit després de l’aturada per les vacances de Nadal. Els nervis abans del partit, tornar a defensar, atacar, ajudar als companys … es van notar i els entrenadors dels respectius equips generalment es mostren satisfets del treball, independentment del resultat.

Pel que fa a la resta d’equips, cal destacar en paraules majors l’esforç i la no rendició dels Sots-21 A i Sots-21 B mascúli. En primer lloc, els nois d’en Pepe Espinar i Sergio Ortilles havíen de guanyar al Sabadell. La intensitat i l’enorme actitud durant els 40’ del partit van fer que, a part de guanyar i de domini absolut, aconseguissin emportar-se l’average, que era de -23 punts. D’altra banda, l’equip d’en Jofre i Rafa Gómez van remuntar un partit que tenien molt complicat contra un gran Mollet - al seu camp van perdre de 20 punts-, i van estar a punt d’emportar-se la victòria després de dues pròrrogues.

Una altra notícia molt positiva va ser una nova victòria dels nostres primers equips. El Sènior A femení va haver de treballar per no perdre al camp del Ramon Llull i així continuar a la part més alta. El masculí, va derrotar el Matadepera a casa en un partit molt seriós i guanyar-los l’average als del vallès occidental va ser la millor notícia.