Notícia

Els Sèniors A tornen a sumar una victòria

Els Sèniors A tornen a sumar una victòria

El femení es retroba amb la bona dinàmica després de superar el Diagonal Mar gràcies a la intensitat defensiva del segon i tercer quart i es col·loca a només una victòria de les primeres posicions. El masculí suma el segon triomf seguit, en un matx igualat al camp C.C. L'Hospitalet i s’afiancen en la part més alta.

L’equip amb millor dinàmica del club, pel que fa al balanç de victòries i derrotes, el Sènior B masculí va sumar la seva 12a victòria davant el Lliça d’Amunt.

El Sots-21 A masculí també va treure un partit molt important en què la concentració i la preparació durant la setmana van ser les principals claus. En canvi, però, el Sots 21 femení va caure contra La Salle Bonanova en un final molt apretat. Tot i la derrota, la part més positiva és el canvi d’actitud durant els 40 minuts.

També, el Júnior A masculí, segueix la dinàmica ascendent i torna a sumar una important victòria. D’alta banda, el Júnior B de primer any, va caure als instants finals en els dos partits jugats: dissabte al camp del Sant Nicolau i diumenge contra el Sant Josep.

Un altre aspecte positiu de la jornada, és que tot i que l’Infantil femení va perdre, amb baixes, contra el Viladecans, l’entrenador Pol Alemany està molt content del nivell jugat a la primera part.

La part negativa de la jornada són les derrotes del Sots-25 masculí i del Sènior B femení davant el Montgat. Els dos equips de l’entitat van pagar molt car un mal quart que els va fer impossible la remuntada.