Notícia

Victòria de prestigi del Júnior A masculí davant el líder

Victòria de prestigi del Júnior A masculí davant el líder

L’equip entrenat per en Joan Garí i en Miki Fradera van derrotar al Viladecans gràcies a un espectacular 2n i 3er quart. Una altra bona notícia és la victòria del Júnior B masculí a la sempre complicada pista de l’UBSA. Quarta victòria pels nois de l’Emilio Arce.

Pel que fa els Sèniors, l'equip d'en Quim Solà i l'Oriol Suau van sumar l'onzena victòria en un partit contra el Cerdanyola en que van dominar des de l'inici i els permet un marge de dues victòries respecte al segon classificat. L'altre Sènior B, el femení, va sumar un nou triomf al camp del Cabrils degut a una molt bona reacció en defensa i augment d'actitud.

Pel que fa als primers equips de l'entitat, el Sènior A masculí va derrotar a l'AESE en un partit còmode i treballat. Aquesta victòria els escala fins als primers llocs de la classificació. D'altra banda, el femení va caure al camp del Neus en un mal partit on va predominar la falta d'idees.

La jornada també va ser positiva pels Sots-21 masculins. Dissabte, l'equip d'en Pepe Espinar i Sergio Ortilles van retrobar-se amb la victòria i, diumenge, els nois d'en Jofre i Rafa Gómez es van emportar un triomf molt treballat contra el Sant Adrià. A més a més, el Cadet femení de primer any va derrotar l'Olesa en un partit controlat des del primer quart.

Per últim, destacar la doble jornada del preinfantil A femení, que tot i perdre contra el Sant Adrià i el Jet Terrassa, mai van baixar els braços.