Notícia

Jornada de repesca d'alguns partits ajornats

Jornada de repesca d'alguns partits ajornats

Aquest cap de setmana ha estat de descans per a la majoria d’equips. Només han jugat 7 equips de l’entitat, 4 femenins i 3 masculins, dels 31 totals.

El més destacat de la jornada han estat les 4 victòries. El dijous, el Sènior B masculí va treure una victòria molt important per mantenir el lideratge contra Les Franqueses. La següent victòria va arribar el diumenge en mans del Júnior B masculí contra el Roser. A la tarda, el Sènior B femení va derrotar el Vilanova del Vallès en un partit en què van ser superiors. Seguidament, el Sots-25 masculí va passar per sobre el Manlleu destacant la gran actuació de Ferran Vinyes.

Pel que fa a les derrotes, el Júnior femení va caure al Casagemes-Albert Esteve en un partit molt igualat. D’altra banda, el Pre-Infantil A no va poder treure la victòria al camp del Viladecans després d’una bona primera meitat.

Ressaltar l’esforç del Cadet C femení que tot i perdre en la doble jornada, dissabte contra la Penya i diumenge contra el Viladecans, mai van rendir-se i van demostrar una gran actitud.

El següent cap de setmana reprenem tots els partits de les diferents categories, destacant els partits de l’escola de bàsquet i el derbi femení entre el Llefià i el Sènior A.