Notícia

Victòria del Sènior femení en el derbi contra El Círcol

Victòria del Sènior femení en el derbi contra El Círcol

Diumenge matí, al pavelló La Plana, el plat estrella de la jornada: el derbi femení entre el Sènior A i El Círcol. El partit va començar travat, amb cert nerviosisme i poc encert per part de les jugadores de Jessi Garcia i Sergio Díaz. A mesura que el partit va avançar, l'equip es va mostrar més sòlid en defensa i va treure una victòria molt important en els moments finals.

La jornada matinal de dissabte, al Casagemes-Albert Esteve, ens va presentar el partit del Pre-Infantil A masculí, que se'ls va escapar la victòria en els últims segons. A la tarda, l'equip d'en Xavi Grau i l'Emilio Arce va consolidar-se a la part alta de la classificació després d'imposar-se al QBasket Sant Cugat en un partit dominat des del primer quart. Posteriorment, el Sots-25 masculí va seguir la mateixa tònica que el partit anterior, i des del primer quart ja va agafar un avantatge suficient contra el Boet Mataró. A la mateixa tarda, al pavelló Joaquim Blume el Júnior d'en Joan Garí i en Miki Fradera van treure la tercera victòria de la temporada gràcies a un últim quart demolidor.

L'endemà, el Cadet A femení de l'Arnau Vila i l'Anna Calàbria va tornar a guanyar i es col·loca líder en solitari. A la tarda, les noies d'en Sélop i l'Alexis Mata també van emportar-se un nou triomf ajustat a la sempre complicada pista del Mataró. Paral·lelament, l'equip entrenat per en Quim Solà i l'Oriol Suau va sumar la seva cinquena victòria consecutiva.

29 equips de l'entitat -Pre-Mini A masculí i Cadet B femení han descansat- han disputat una nova jornada durant el cap de setmana. El balanç de resultats ha estat de 16 victòries i 13 derrotes.