Notícia

Jornada notable

Jornada notable

Tot i el descans de la meitat dels equips, especialment les categories de Júnior a Sènior, els resultats del cap de setmana han estat molt bons. 16 dels nostres 31 equips han jugat i el balanç ha estat positiu: 11 victòries i 5 derrotes.

Al pavelló Casagemes - Albert Esteve la jornada matinal de minibàsquet va ser molt bona. Els dos Pre-Minis masculins van guanyar als seus rivals de manera molt còmoda i els permet col·locar-se al capdamunt de la classificació. Posteriorment, el Mini A femení va dominar el derbi contra els Maristes gràcies a un molt bon treball col·lectiu i l'aplicació de tot l'après durant la setmana. D'altra banda, el Mini A masculí també va treure un partit molt dominat des del primer moment contra el Canovelles. L'equip d'en Joan Vives va caure en un partit frenètic i molt disputat, però contents ja que va servir per veure l'exemple d'un equip ordenat. En l'últim torn del matí, el Sots-21 femení va caure contra el Sant Ignasi tot i fer un molt bon partit.

Paral·lelament, a Pomar, l'Infantil masculí i el Pre-Infantil B masculí van aconseguir sumar una nova victòria. En canvi, el Cadet A d'en Marc Minguella i en Marçal Roqueta va caure contra un bon rival, el Roser. El Cadet B femení també va perdre contra El Círcol en un derbi molt ajustat que es va decidir a l'últim minut.

Destacar també les victòries a domicili dels Cadets A i D femenins i del Cadet C masculí a Països Catalans.

Per altra banda, les noies d'en Toni Díaz i en Bernat Berraquero se'ls va escapar el derbi contra la Penya a la pròrroga després d'haver tingut grans opcions.

Per últim, cal destacar l'equip de la Marina Boza, el Pre-Infantil B femení, que va guanyar el primer partit de lliga.